Ik kwam dit bedrijf tegen op TikTok, zag een leuke live voorbij komen. En toen was mijn interesse gewekt om een kijkje te nemen op hun website. Direct een bestelling geplaatst. Snel ontvangen en de ge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben via TikTok terecht gekomen bij Parfum4car. Ze delen daar leuke filmpjes over straatinterviews. Via de site heb ik alle geurtjes besteld. Ik vind dit namelijk een perfect cadeau voor een man. Va... Zobacz więcej
In tegenstelling tot andere auto geurtjes is deze lekker machtig tot op een ideaal niveau, niet heersend maar ook niet afwezig. goede verhouding!
Ik ben Parfum4car tegen gekomen in een tiktok livestream. Naar aanleiding van deze livestream heb een car parfum en een hanger besteld. Ik ben erg tevreden, de geur is top en blijft dagen lang hangen.... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Oprecht heerlijk
Oprecht heerlijk! De geuren zijn sterk en uniek en blijft lang hangen. Elk keer als ik mijn auto stap dan rijkt het heerlijk. Ik ben te spreken over de inclusive geur.
De meeste autogeurtjes verdwijnen na…
De meeste autogeurtjes verdwijnen na een paar weken, maar de geuren van Parfum4Car blijven langdurig hangen. Snelle verzending en goede communicatie!
Heerlijke geur voor in auto
Heerlijke geur voor in auto. Ik ben echt meer dan tevreden!!
Tevreden klant
De geur is heerlijk en daarbij blijft de geur ook nog eens lang hangen in de auto! Erg tevreden.
Heerlijke geurtje en de geur blijft…
Heerlijke geurtjes en de geur blijft lang hangen
Top autoparfum!
Ik was op Instagram aan het scrollen en zo ben ik terecht gekomen bij parfum4car. Ik wou het even proberen en sinds toen kan ik niet meer zonder hun geurtjes, top producten!
Geurloze hanger aarader
Ben via Tiktok terecht gekomen bij dit bedrijf, gelijk besteld en zeer tevreden. Heerlijke geurtje die lang blijft hangen in de auto. Vooral de spray die je spuit op de hanger is een aanrader!
Cadeau Vriendin
Ik zocht naar een cadeau voor mijn vriendin en kwam uiteindelijk terecht op Parfum4car. De reden hiervoor is omdat ik een autogeur zocht met snelle levering.
Ten slotte ben ik zeer tevreden over de service omdat ik het gelijk de volgende dag in huis heb gekregen.
Parfum4Car
Ik ben echt superblij met dit autoluchtje van Parfum4Car. Het ruikt lekker luxe en geeft meteen een fijne vibe zodra je de auto instapt. De geur blijft ook lang hangen, zonder dat het te sterk wordt.
Verder ziet het er gewoon goed uit en is het makkelijk te plaatsen. De bestelling kwam snel binnen en alles was netjes verpakt.
Kortom: top product! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Veel autoparfums gebruikt in het…
Veel autoparfums gebruikt in het verleden maar deze springt er toch echt met kop en schouders bovenuit! Naar mijn beleving en ervaring de beste geurtjes die er zijn. Vaste klant.
Lekker geurtje
Lekker geurtje! Het blijft erg lang hangen. En een snelle levering wat top is. Heel erg bedankt!
Heerlijke geurtjes
Geurtjes ruiken erg lekker
Heel erg tevreden mee !!
Echt een aanrader
Heerlijk geurtje
Top geurtje, alles klopt gewoon van packaging tot service. Zeker aan te raden. Bedankt
De geur van parfum4car is ontzettend…
De geur van parfum4car is ontzettend goed. De geur blijft langdurig in de auto en is subtiel, luxe en ruikt precies goed genoeg zonder dat je er last ervaart.
Echt lekker Geurtje TOP!
Gekocht via de Website
Gekocht via de Website. Enorm blij mee. De geur hangt langer in de lucht dan verwacht.
Top geurtjes,meegekregen bij aankoop…
Top geurtjes,meegekregen bij aankoop van mijn auto. Daarna vaste klant geworden. Bedankt!
leuke tasjes en mooie geurtjes
ik heb dit bedrijf leren kennen toen ik een auto kocht en er zo een super handige tas bij kreeg van parfum4car. Hele aangename verassing met ook lekkere geurtjes
Top parfum!
Top geurtjes, blijft lang hangen en hebben erg nette looks.
Doświadczenie Trustpilot