Zobacz, co mówią recenzenci
Minulla oli näin: en saanut isoa voittoa, vain 25 €. Silti kotiutus jäi auki useaksi päiväksi. Nickin tuki pysyi ystävällisenä, mutta ei kertonut syytä. Lopulta minulla oli enemmän kysymyksiä kuin enn... Zobacz więcej
Minulla oli näin: pidin operaattoritietoja liian epämääräisinä. Oikealla rahalla en halua joutua etsimään kauan, kuka tarkalleen on takana. En testaisi tätä uudestaan.
very good casino, fast withdraw, many slots, great bonuses for new players 4/5
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Paratiisi Casino is committed to providing an easy and hassle-free gaming experience for suomalaisille players, removing any steps that aren’t necessary. Paratiisi on kasino ilman rekisteröitymistä ja Britannian teknologia takaa nopeat ja turvalliset talletukset ja kotiutukset. Onko Paratiisi Casino or even onko Paratiisi the right choice? Many Paratiisi Casino kokemuksia, Paratiisi kasino kokemuksia and Paratiisi kokemuksia showcase our luotettava service, wide pelivalikoima and responsive asiakaspalvelu. This kasino ilman rekisteröitymistä is powered by a Curacaon lisenssi. Paratiisi Casino is reliable for players who care about security. Paratiisi kasino has exciting games, tempting bonuses and a generous Paratiisi kasino bonus with 300 free spins in total. This includes 300 free spins offers and Paratiisi kasino free spins campaigns. Paratiisi Casino gives players opportunities to win impressive voitot, with promotions reaching 5 000 or even 100 000 in selected campaigns. Paratiisi kasinon käteispalautus and päivittäinen cashback rewards give you even more value and päivittäinen offers help active pelaajille enjoy more action. Paratiisi kasino arvostelu or Paratiisi Casino arvostelu generally points out that Paratiisi Casino operates smoothly, Paratiisi kasinolla and Paratiisi Casinolla have easy banking options and Paratiisi kasino kotiutus is easy to do. Paratiisi doesn’t complicate the experience. Paratiisi Casinolla doesn’t require lengthy forms. Paratiisi Kasino ja Paratiisi parantavat myös Paratiisi Casinon pelivalikoimaa. This kasino is all about player satisfaction when it comes to Paratiisi bonus offers and reading Paratiisi kasino kokemuksia ja arvostelu content Paratiisi kasino .
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
mulla ilmaiskierrokset lähes…
mulla ilmaiskierrokset lähes hyödyttömät.
kotiutus pending jo päiviä
kotiutus pending jo päiviä, ja tuki sanoo vain että odota, oikeasti ärsyttävää.
rehellisesti sanottuna
rehellisesti sanottuna, rekisteröidyin tervetuliaisbonuksen takia ja talletin 25 €. Aluksi kaikki näytti normaalilta, bonus oli aktiivinen ja pari kolikkopeliä pyöri vakaasti. Vasta myöhemmin huomasin, että moni peli tuskin kartuttaa kierrätystä. Tuki tosin selitti sen, mutta liian myöhään ja aika ympäripyöreästi. Tämä oli aika ärsyttävää.
Osa peleistä pyöri vakaasti
Osa peleistä pyöri vakaasti, toiset takkusi jo latauksessa. Tällainen sekoitus tekee kokemuksesta aika epäluotettavan. En testaisi tätä uudestaan.
Bonus näytti hyvältä
Bonus näytti hyvältä, mutta oikeat ehdot olivat vaivalloiset. Tämä oli aika ärsyttävää.
Kassa on pienillä näytöillä aika…
Kassa on pienillä näytöillä aika kömpelö.
Livechat vastasi nopeasti
Livechat vastasi nopeasti, mutta ei ratkaissut yhtään mitään. Tämän olisi pitänyt olla selkeämpää.
Kirjautumisen jälkeen ei hyvää…
Kirjautumisen jälkeen ei hyvää fiilistä. Minulle huono merkki.
Jättipottinäyttö takkusi lyhyen…
Jättipottinäyttö takkusi lyhyen sessioni aikana. Minulla oli näin.
Bonus näytti hyvältä
rehellisesti sanottuna
rehellisesti sanottuna, historia näyttää panokset, mutta aivan liian sekavasti.
Bonusehdot sekavat.
Tuki lähetti minulle kahdesti saman…
Tuki lähetti minulle kahdesti saman FAQ-linkin. Minulle huono merkki.
Autoplay ei pysähtynyt siististi…
Autoplay ei pysähtynyt siististi asettamaani rajaan.
RTP-tiedot epäselvät.
Nickin tuki oli ystävällinen
Nickin tuki oli ystävällinen, mutta täysin asian vierestä
Minulla oli näin
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.