Parasoldoek.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Kan beter. Verpakking een plastieken wikkel Kwaliteit' prijs valt tegen. Zoals geen metalen ring bij parasol top gat. Beetje aan de krappe kant volgens de baleinen. Weet dat je voor de prijs van h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit, past exact en snel geleverd. Erg tevreden. Ik wilde een 2e bestellen voor een kleinere parasol van 2,50 m maar die hadden jullie niet. Dat vind ik spijtig. Omdat ik erg tevreden was v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Parasoldoek.nl is al sinds 2008 specialist in het vervangen van parasoldoeken. Wat begon als een slimme oplossing, is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van parasoldoeken in Europa. Bij ons kies je voor een betaalbaar alternatief voor een compleet nieuwe parasol. Je vervangt alleen het doek, eenvoudig en zonder gereedschap, en je parasol ziet er weer uit als nieuw. Zo bespaar je kosten én maak je een duurzame keuze. Met onze ervaring, grote voorraad en focus op kwaliteit helpen we je graag aan een nieuw parasoldoek dat perfect past.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, past exact en snel geleverd. Erg tevreden. Ik wilde een 2e bestellen voor een kleinere parasol van 2,50 m maar die hadden jullie niet. Dat vind ik spijtig. Omdat ik erg tevreden was van deze aankoop.

14 lipca 2026

Kan beter

Kan beter. Verpakking een plastieken wikkel

Kwaliteit' prijs valt tegen. Zoals geen metalen ring bij parasol top gat. Beetje aan de krappe kant volgens de baleinen. Weet dat je voor de prijs van het doek een volledige parasol kan kopen maar dacht waarom het houten parasol is nog perfect enkel het originele doek totaal versleten

1 lipca 2026

Bestellung

Bestellung, Lieferung und Bezahlung liefen tadellos, allerdings hatten die gelieferten Schirmhüllen verschiedene Farben, die obendrein so nicht ausgewählt waren!

9 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Snel contact en goede service

Wij hebben helaas een buitenmaat parasol. Toch overlegd en gegokt wat zou kunnen passen. Helaas, het doek was niet geschikt. We konden zonder problemen retour sturen en kregen alle kosten vergoed. Fijne service en snel contact!

22 czerwca 2026

Passender und sehr gute Ersatzbespannung

Ersatzbespannung am 08.06.2026 bestellt und bereits am 10.06.2026 erhalten. Stoff sehr hochwertig und zu meiner Überraschung passt der Bezug auf unseren ca. 20 Jahren alten Sonnenschirm perfekt. So lässt sich Müll vermeiden (altes Gestell wäre ansonsten entsorgt worden) und das sehr gute Alu-Gestell unseres geliebten Sonnenschirm erstrahlt nun mit neuem Bezug. Dieser Hersteller ist absolut zu empfehlen und der Preis ist gerechtfertigt

10 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede service, telefonisch bereikbaar. Maat bleek niet helemaal te kloppen. Binnen een paar dagen de juiste doeken binnen. Zo kunnen onze parasols weer jaren mee. Ook goed voor het milieu, alleen vervangen wat versleten is.

13 czerwca 2026

Goeie parasoldoek ter vervanging

De levering nam enkele dagen in beslag, het doek is van behoorlijke kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm, enkel de opening aan de bovenkant van de parasol is kleiner dan het originele doek zodat de beschermkap er niet meer op past maar op zich is dat geen enkel probleem aangezien je dit deel toch niet nodig hebt om het nieuwe doek te gebruiken en je dit deel niet ziet bovenaan de parasol dus 5 sterren, wij zijn heel tevreden.

8 czerwca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej