Der var flere hår i maden. Manden bag disken sagde meget uhøfligt, at vi skulle betale ekstra for at få en tallerken til vores mad. Regner han med, vi bare sidder med pizzaen i hånden? Frygtelig... Zobacz więcej
Mine pommes frites var ikke stegt nok i frituren. Hårde indeni og fuldstændig bløde, ærgerlig oplevelse. Min pitabrød var dog ok. Leverandøren ringede ikke engang på, men forsøgte bare at ringe på t... Zobacz więcej
Virkelig ringe service. Maden var 2 timer forsinket - intet undskyld eller rabat. Og ingen info om forsinkelse. Chauffør ringede efter halvanden time og sagde vi skulle komme ned, fordi vi ikke åbnede... Zobacz więcej
Maden er ganske god. De seneste to gange har jeg ikke fået alt, hvad jeg bestilte. Forrige gang manglede noget af indholdet i en af Durum-rullerne. I går manglede to bægre hvidløg og chili, som jeg ha... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dårlig service
Har nu ventet 1 1/2 time på min mad og intet hørt fra dem. Selvom der er både skrevet og ringet til dem
virkelig dårlig service
virkelig dårlig service, har bestilt mad og det er slet ikke kommet og butik lukker bare uden at ringe og sige at vi ikke kan nå din mad, virkelig dårlig service så står man uden aftensmad og alt har lukket