Pappaste (Ehsans & Pappas Tehus) Recenzje 388

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag har varit inne i butiken många gånger och fått mycket fint bemötande. De är så hjälpsamma med att hitta exakt det jag är ute efter (eller hjälper mig att komma fram till det). Denna gång köpte jag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte på vinst och förlust deras te "Good Gut Feeling", butikens egen blandning av klassiska medicinalväxter, då jag sedan många år lider av svåra magbesvär. IBS. Brukar inte hålla mycket för ör... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ni är snabba, och jag har köpt många olika sorter (bra med små smakportioner) och de bästa köper jag i storpåse igen. Bra service :)

Oceniono na 5 z 5

Stort utbud och snabb leverans utan krångel. Mycket bra med information och bryggeritips på hemsidan för de olika tesorterna. Teet levereras även i en återförslutningsbar påse med kom ihåg-kryss för... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z herbatą
  2. Porcelana
  3. Sklep z podarunkami
  4. Sklep ze zdrową żywnością
  5. Sklep z przyprawami

Napisane przez firmę

Året var 2002, och tvåbarnspappan Ahmad hade tillsammans med sin son, Ehsan, bestämt sig för att ta över en butikslokal i Malmö. Med förhoppning om en ljusare framtid investerade familjen i en butikslokal på Södra Förstadsgatan. Det fanns att tillgå ett restparti av te från en annan tebutik som lagt ner sin verksamhet. Runt 30 olika sorters te, lite gamla i smaken och inte av den bästa kvalitén. Pappa Ahmad blev varse om att han behövde starta en egen import av te, och att det fanns mycket att lära om teproduktion, och olika te-kulturer runtom i världen. Allteftersom affärerna tog fart fick familjen möjlighet att hyra in sig i en bättre lokal. Familjeföretaget började nu ranka sig bland teentusiaster både när och fjärran. Alltsedan butikens hemsida startades finns nu de flesta produkter vi tillhandahåller i butik även att handla genom nätet. Idag är vi en av Sveriges främsta tehandlare och har ett sortiment på mellan 200-450 tesorter, beroende på säsong och år.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Bra te som kommer snabbt

10 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Låg kvalitet på de kinesiska teerna…

Låg kvalitet på de kinesiska teerna (särskilt oolong) jag beställde. Tebladens kvalitet kan likställas med det man får av massproducerade tepåsar (dvs tedamm) — utan intensitet och påtaglig smak. Har testat flertal svenska tebutiker i samma prisklass och tyvärr kommer Pappaste sist i nämnda (kinesiska) kategori.

27 marca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Otrevliga

Rätt bra te, och rimliga priser, men de är alltid snåla och otrevliga i sitt bemötande.
Jag har handlat hos dem i över 10 år, för att de är billiga, men när de skickade fel te var de motvilliga att rätta till sitt fel, och när jag frågade om en viss produkt sa de först ja och gav ett pris, men sen när jag beställde så höjde de priset och när jag frågade om det fick jag en lång föreläsning som i princip dumförklarade mig.
Jag betalar hellre mer någon annanstans än handlar av dem mer.

14 marca 2026
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej