Panders Vastgoed Recenzje 15

Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant ds. nieruchomości
  2. Agencja nieruchomości komercyjnych

Napisane przez firmę

Panders! Wie anders? Wij gaan op zoek naar jouw droomhuis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Er wordt tijd genomen en geluisterd naar de klant. Dat is TOP...

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper.
Dan moet je kunnen vertrouwen op mensen: op hun integriteit, betrokkenheid, professionaliteit … Met Maxime van "Vastgoed Panders" hebben wij op dat vlak ervaren als een heel degelijk immo-team met een superprofessionele aanpak, een warmmenselijke betrokkenheid, een integere dienstverlening ... Op alle vlakken heel goed dus.
Nogmaals dank en onze waardering daarvoor.
Tavernier Anne Marie

16 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Thomas en zijn team zijn topmakelaars

Thomas en zijn team zijn topmakelaars. Een heel professionele, doch losse en sympathieke aanpak. Open, transparantie, dedicated, het zijn maar een paar van de superlatieven buiten al de rest die bij hun van toepassing zijn. Ook de opvolging van mogelijke kopers is echt wel strak en intensief. Kortom, als we ooit opnieuw een huis verkopen, we weten ze te vinden.

21 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Vlotte verkoop en perfecte afhandeling!

Ons huis was in 2 dagen verkocht! De mensen van Panders zetten zich met hart en ziel in voor hun zaak en jouw pand! Van de start tot de afhandeling, alles wordt tot in de puntjes geregeld!
Meer dan een aanrader!! Wij zijn tevreden klanten.

17 lipca 2021

Zeer tevreden

Zeer goede begeleiding vanaf het eerste bezoek tot het laatste contact. Een gedreven makelaarsteam die hun cliënteel op de eerste plaats zet. Wij raden Panders vastgoed alvast aan!

1 lipca 2021

Topservice

Topservice, er wordt ruim de tijd gemaakt voor uitleg van de aanpak alsook opmaak dossier en foto's. Zeer behulpzaam, kort op de bal spelend en klantvriendelijk. Een aanrader voor eigenaars die willen verhuren.

8 czerwca 2021
Oceniono na 4 z 5

Zeer goeie begeleiding

Zeer goeie begeleiding tijdens het hele verkoopproces. Alle afspraken werden correct nagekomen. Het huis was snel verkocht.

31 maja 2021

Ze werken met hun hart

Ze werken met hun hart! Een vertrouwelijk en eerlijk karakter. We raden ze zeker aan als je op je gemak wil zijn.

Odpowiedź od Panders Vastgoed

Bedankt voor deze mooie woorden, dat doet ons plezier.

Eerlijke en vlotte samenwerking

Eerlijke en vlotte samenwerking. Een gedreven agence. Top!

Odpowiedź od Panders Vastgoed

Hartelijk bedankt Guy voor deze mooie review. Bedankt voor de aangename samenwerking!

Onze droomwoning

Super snelle en vlotte samenwerking.
Een kantoor met een hart.
Zeer professioneel en kwalitatief!

Odpowiedź od Panders Vastgoed

We zijn blij dat je onze samenwerking zo goed ervaren hebt, Akputa. Bedankt!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej