Vi bestilte madpandekager, en med oksekød og en med varmrøget laks. prisen var ens 165 kr. pr styk. Vi har for flere år siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin. MEN aldrig har vi fået så... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den første der fik var færdig før den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sa... Zobacz więcej
Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trævler på bananen og isen skulle man lede længe efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste banan... Zobacz więcej
Personalet var super søde, og der blev sagt “velbekomme” og “i må have en god aften”. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. Både dessert- og... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Elendig mad og uforskammet service
Hvis du vil have serveret elendig mad og svines verbalt til af Pandekagehusets ejer på 80 år, så er dette lige stedet.
Et ubehageligt besøg på en ellers smuk solskinsdag.
Kan på INGEN måder anbefales.
OK mad, dårlig kommunikation og laaaaaaang ventetid!
Maden var ok, men ventetiden var laaaaaaaang. Fik at vide at der ville gå ca. 20 minutter. Ventede i over en time! Da maden endelig kom, var den ene servering forkert. Det eneste positive, der er plads til forbedring.
40 min ventetid og dårlig service
40 min ventetid og dårlig service. Pandekagerne er ikke noget specielt, og bestemt ikke et sted at køre efter.
En kedelig oplevelse
En ting er at portionerne er meget forskellige i størrelser og det at man selv skal ind og stå i kø for at bestille, men både madpandekager og omelet anretningen er også smagsløs at se på og det er smagen i øvrigt også - man sidder med den følelse af maden kunne man lave på et øjeblik derhjemme. Det er virkelig en skuffende oplevelse som ikke er mere værd end som at købe mad på tanken.
Meget dårlig service
Ventede over 45 min på desertpandekager, så de varme drikke var kolde. Pandekagerne var som man selv ku lave dem. Ikke noget at rejse efter.
Super service og glade ansatte
Ferien på Bornholm blev absolut ikke ikke dårligere af at tage på pandekagethuset, pandekagerne var rigtig gode både de madpandekager og dessert vi fik så kan uden tvivl anbefale at man prøver det hvis man er i Gudhjem.
Pigerne som er ansat der er alle søde, smilende, venlige og imødekommende så det helt igennem en fornøjelse at spise der.1
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.