Pace Club Recenzje 25

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Oceniono na 1 z 5

Ren kaos. For 1 års tid siden jeg købte to veste som begge gik i stykker. Har først lige modtaget de nye veste som de lovede, men mangler stadig noget af ordren. Deres kundeservice er håbløst, og de h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Egentlig en rigtig lækker vest der kan bruges til flere formål. God kvalitet til prisen, og den har været nem at justere og tilpasse. Fik nogle super fine svar fra kundeservice, da jeg lige havde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pacerun løbevest – en pålidelig makker på alle distancer Jeg har haft fornøjelsen af at løbe med Paceruns løbevest gennem flere ugers træning, og det er uden tvivl en af de bedste investering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse - både med produkt og kundeservice. De var super fleksible i forbindelse med ombytning, da jeg havde brug for en mindre vest og havde smidt returemballagen ud. Det krævede blot en... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Online webshop med salg af løbeudstyr

3,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Pragtfuld løbevest

Pacerun løbevest – en pålidelig makker på alle distancer

Jeg har haft fornøjelsen af at løbe med Paceruns løbevest gennem flere ugers træning, og det er uden tvivl en af de bedste investeringer, jeg har gjort i mit udstyr. Den sidder tæt og stabilt – uden at stramme eller gnave – og følger kroppens bevægelser, uanset om det er en rolig femkilometer eller en længere tur med høj intensitet.

Alt sidder sikkert og tæt – intet hopper rundt eller forstyrrer løberytmen. Det lette og åndbare materiale gør vesten behagelig selv på varme dage. man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne, både i pasform og brugervenlighed.

Alt i alt en gennemført løbevest til både træning og konkurrence. Uanset om du er erfaren løber eller bare ønsker en stabil og komfortabel vest til dine ture, er Pacerun et rigtig stærkt valg.

23 lipca 2025

Virkelig lækker vest

Virkelig lækker vest. Bruger den både på korte og lange ture og er virkelig positivt overrasket.
Jeg er især glad for at den ikke hopper, når jeg løber, som min tidligere vest gjorde.
Det kunne dog være fedt, hvis I fik drikkedunke, som matcher vesten!

28 lipca 2025

Virkelig god løbevest

Virkelig god løbevest, som sidder til når man løber. Det har jeg manglet!! Desuden har den så mange gode rum, så jeg kan have alt med, til min løbetur!!

26 lipca 2025

En super god løbevest 🏃

En super god løbevest, som jeg længe har ledt efter. 🏃 Rigtig let og komfortabel at have på, og så virker kvaliteten helt i top!

Min vest kom super hurtigt efter jeg bestilte min ordrer!

Kan klart anbefales herfra!

15 czerwca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej