Meget dårlig service. De er gode til salg og til det faglige. Men kundeservice - det forstår de ganske enkelt ikke. Findes ikke dårligere …
P Christensen
Manglende svar fra risskov afdelingen.. Jeg har nu henvendt mig via mail og på telefon 2 gange, hvor der ligeledes er blevet lagt en besked omkring min henvendelse til værkfører, men uden respons. Sy... Zobacz więcej
Vi kom for at se og afprøve bil BMW om søndagen. Straks fik vi prøveplader og nøgler så vi kunne vejprøve bil. Dagen efter ville vi genbesigtige bil. Bil var nu nyvasket og stod på det aftale... Zobacz więcej
Dårlig service og manglende information. Min Peugeout brød sammen pga fabriksfejl og blev indleveret til P. Christensen via Vejhjælp. Jeg blev ikke kontaktet, og når jeg ringede fik jeg kun af vide,... Zobacz więcej
Arrogant personale
P. Christensen i Kolding.
Nu er det anden gang jeg kommer til service med min Citroën hvor personalet inde på kontoret ikke “opdager” mig, før efter 4 minutter.
Første gang er der 4 på kontoret og hvor jeg kan høre den ene af personalet fortæller en kollega hvad han havde set i TV aftenen i forvejen.
I dag kommer jeg på kontoret for at hente min bil der går 3 + minutter og der sidder 5 personer på kontoret og ingen kigger op!
Jeg regner med, at servicen er den samme, om jeg køber en Mercedes, eller om jeg skal have min fine c3 til service. Her tager jeg så åbenbart fejl!
Jeg synes det er en yderst arrogant måde, at behandle kunder på. Og må indrømme ,at jeg aldrig har prøvet noget lign. Jeg er kan ikke forestille mig, at P. Christensens forretningsidé, er at bedømme folk, hvorvidt de er nok værd eller ej til bare en helt almindelig service. Jeg tænker nogle voksne måske kan vise firmaet hvordan man med meget få tiltag, rent faktisk, kan give en god service.
Jeg ville ønske man kunne give nul…
Jeg ville ønske man kunne give nul stjerner. Den værste oplevelse med et værksted nogensinde. Det var tydeligt de ikke vidste hvad var galt med min bil og det skulle jeg betale kr1500 for. Plus de var 14 dage om ikke at finde fejlen.
Mage til arrogance skal man lede længe efter
Vores bil blev indkaldt til en opdatering der ville vare "ca 3 timer" iflg P. Christensen, Kolding. Da jeg skal videre på arbejde, takker vi ja til en lånebil. Denne koster den nette sum af 926 kr. om dagen! Opdateringen softwarelåser dog bilen så den ikke kan køre. Værkstedet aner ikke hvad de skal gøre - så vi er nødt til at beholde lånebilen weekenden over. Om mandagen ringer vi selv til værkstedet, da der intet er meldt retur - og hører om bilen skal holde der længe endnu, for så vil vi finde en løsning der IKKE koster godt 1000 kr. om dagen. Vi får at vide at det skal vi ikke tænke på. Der kommer heller ikke flere lejekontrakter, så vi går ud fra at det ikke koster 1000 kr om dagen at vente på at de finder ud af hvordan de fikser vores egen bil. Ugen går. Om fredagen rykker vi IGEN for at vide hvad der sker med vores bil. De ved stadig hverken hoved eller hale - men pudsigt nok finder de løsningen umiddelbart efter vores samtale.
Nu er der så kommet en regning på 10 dages lejebil! Selvom vi UDTRYKKELIGT siger at det vil vi ikke - og at vi er klar på at finde en anden løsning så det ikke løber op i 10.000 kr!
Efter at have rykket for en afklaring i 2 måneder OG efter at have fået tilskrevet renter på en regning vi IKKE mener er korrekt, er de stadig hverken til at hugge eller stikke i. Ingen aner hvad der er sagt eller lovet. Forklaringen er at der har været travlt på værkstedet, og at vores bil derfor har været sat lidt til en side. FOR 1000 KR OM DAGEN!! aldrig aldrig aldrig mere P. Christensen i Kolding.
Dårligt værksted
Dårligt værksted. Efter flere dårlige oplevelser har jeg valgt et andet værksted.
For at nævne dårlig service, blev jeg rådgivet til at skifte et dæk, hvilket jeg sagde ja til og betalte for, men værkstedet glemte at sætte nyt dæk på bilen, lappede det gamle og sagde ingenting.
Dertil har jeg betalt over 7000,- for service inkl. olieskift for under 6 mdr. men der har ikke været olieskift på bilen.
Hold jer væk, dyrt og dårligt
Vi kom for at se og afprøve bil BMW om…
Vi kom for at se og afprøve bil BMW om søndagen.
Straks fik vi prøveplader og nøgler så vi kunne vejprøve bil.
Dagen efter ville vi genbesigtige bil.
Bil var nu nyvasket og stod på det aftale tidspunkt i showroom så vi kunne se bil indvendig som i undervognen. Vi blev også tilbudt at få bil på lift.
Igen fik vi prøveplader og nøgler så den kunne vejprøves.
Levering 4 dage efter var alt parat.
Generelt super god og kompetent kundebejening.
Absolut mangelfuld service på…
Absolut mangelfuld service på værkstedet hvor der blev pålagt os en regning på 12.000 kr., under et halvt år efter serviceaftaler var udløbet, og salgsafdelingen er om end muligt værre.
Dækskifte 1595,-
Dækskifte 1595,-
Overvej om du ikke kan få dem skiftet væsentlig billigere andre steder feks 450,- ved T.Hansen
Dårlig service fra den salgskonsulent…
Dårlig service fra den salgskonsulent MP som jeg indgik en byttehandel med.
han snød mig direkte ved at levere en bil som ikke var klargjort og med mangler og fejl.
- som sæde der var flækket
- ridser på lister
- en stor bule
efter at have rykket utallige gange for udbedring af fejl har de udbedret sæde mv. de er fuldstændig ligeglad med hvilken kvalitet de leveret.
MP havde travlt med at skulle levere bilen som en service for mig. jeg er et godtroende fjols som købte bilen ubeset, men på hans tro og lovede, så derfor køb aldrig en bil hos P. Christensen af og specielt salgskonsulent MP.
Og tillige mistede jeg et par solbriller med styrke der var glemt i bilen, jeg ringede til MP med det samme, da jeg opdagede at jeg havde glemt dem. MP siger at
han nok skal sørge for de kommer til mig men det sker bare aldrig. han siger tillige at de havde lagt på hans skrivebord og havde fået dem sendt og nu benægter han at have set dem
Steen Simonsen
Tlf. 26895200
katastrofal dårligt værksted
Desværre gentagne gange hvor problemer ikke bliver løst
Høje regninger.
Ingen kulance når ting der er skifter inden for to år igen går i stykker skifter endda til uoriginale dele
Uholdbart dyrt og ingen sans for…
Uholdbart dyrt og ingen sans for service.
P. Christensen har overtaget mit tidligere autoriserede værksted, men desværre ikke deres priser. Prisen på et service eftersyn er således tæt på tredoblet på et år!
Da jeg gjorde opmærksom på dette, fik jeg blot at vide, at det var inflationens skyld og jeg kunne skifte værksted. Og det må man give dem, det sidste er et godt råd!
Samtidig ville de reparere stenslag, der allerede var repareret. Måske er det svært at bedømme for en fagmand? For mig virker det blot som om de leder efter ting de kan putte på regningen.
Jeg kan se, at mange har oplevet P. Christensens abnorme prisniveau og ærgrer mig blot selv over, at jeg ikke havde læst anmeldelserne inden service.
Sniger ligegyldige ting med i service.
Egen vilje og DYR oplevelse...
Havde fået et telefonisk ca. bud på, hvad rep. ville koste. Vi snakker flere gange, og beder om at de venter til vi har besluttet om vi vil acceptere prisen.
Kører så forbi værkstedet for at snakke med mekaniker, og finder ud af at de af sig selv, uden accept fra os, har skiftet én af de dele vi havde snakket om - selvfølgelig den allerdyreste!
1: de skifter dele de ikke er blevet bedt om
2: vi fik ikke et skriftligt tilbud
3: vi kunne ikke få en lånebil gratis (koster min. 375,00 pr. dag)
4: de bruger 2 timer på en elektronisk fejlsøgning (åbenbart betaler man også for frokostpause)
5: de er ultimativt de dyreste i hele landet (koster min. 1.350,00 kr. i TIMEN
Mit råd: HOLD JER LANGT VÆK !
Har fået lavet en bule i min bil og…
Har fået lavet en bule i min bil og skulle også have skiftet en liste fik pris på ca 2000.- da jeg afhenter bilen bliver jeg præsenteret for en regning på 4500.- og en værkfører der var meget ubehøvlet meget dårlig oplevelse, så hvis du vælger dette sted så få alt på skrift
Mangelfuld service i serviceaftale
Har nu haft bil over to omgange igennem P Christensen med tilhørende serviceeftersyn. Der leveres et minimum (standard) service for hver gang ved det serviceabonnement man tegner ved bilens køb og som varer i fem år. Desværre har jeg begge gange også oplevet at det den offentlige syning anbefaler at bilen skal have foretaget ikke bliver gennemført hos P Christensen. Fik således ikke skiftet bremser da P Christensen vurderer "at det ikke var nødvendigt" på trods af at den offentlige syning klart anbefalede det. Det bliver helt klart et andet sted jeg fortager indkøb af bil næste gang.
Godt service niveau og skøn bil de…
Godt service niveau og skøn bil de afleverede, som levede op til forventningerne
Manglende GDPR regler
Man skal udlevere CPR nummer og telefonoplysninger gennem kontaktformular i en chatbox - det er manglende GDPR COMPLIANT - ingen kryptering.....
SKANDALØST.... sælgeren blev fornærmet, fordi jeg nægtede at udlevere og skrive mit CPR nummer -lukkede han dialogboksen - som han skrev "find dig en anden bil"!
Værste kundeservice
Købte en Audi tilbage i januar 22 som jeg gerne vil sælge. Da det er første gang jeg er ude og købe min egen bil, er jeg meget grøn på området og hvad man skal spørge om. Det ved sælger også. Nu er vi her hvor jeg skal af med den grundet flytning, og det viser sig der kun er service for en enkelt gang ud af de 5 år bilen har i sig. Og jeg kan ikke få den solgt til noget der minder om en rimelig pris fordi ingen tør
Hvis jeg havde vidst dette, som sælger bevidst ikke har gjort opmærksom på, havde jeg aldrig købt bilen. Ultra dårlig kundeservice, vil ikke anbefale at købe bil her på nogen måde!
Mødte op i butikken da jeg havde…
Mødte op i butikken da jeg havde besluttet mig for at se nærmere på en Abarth. En af sælgerne havde desværre valgt at bruge den privat i weekenden. Ingen bil at se = intet køb.
Kald mig bare gammeldags. Men jeg tror i får solgt flere biler, hvid disse er til rådighed i forretningens åbningstider, fremfor de bruges af medarbejderne til showoff på deres fridage!
Har købt tilbehør i firmaet
Har købt tilbehør i firmaet, suveræn service fra deres online butik.
P. Christensen Citroen refunderer ikke forudbetaling af opbevaring af vinterdæk.
Da Citroen ikke kunne levere ny C4 ved ordinært ophør af eksisterende leasing pr. november 2022, var jeg tvunget til at finde anden billeverandør, som kunne levere. Opsagde følgeligt leasingkontrakt til udløb i juli 2022 og hentede i dag mine vinterdæk, hvis ophold hos Citroen jeg havde forudbetalt med et halvt år fra ultimo april 2022 at regne. Jeg var derfor berettiget til ca. 3 måneders tilbagebetaling, men det oplyste hos P. Christensen i Rovsinggade, at det ikke var firmaets politik. Jeg fik således ingen refusion for de resterende ca. tre måneders forudbetaling. Havde jeg vidst dette, havde jeg opbevaret vinterdækkene selv. Nu er potentielle nye kunder informeret om dette forhold. Leveringstider på nye biler er jo usikre for nærværende.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.