Reakcja na opinię
Den är prisvärd och lätt att anpassa till ens person. Dock har det varit problem med att trådarna till grästrimmern går av nästan direkt och de går av vid huvudet så inget sticker ut. För att få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bättre beskrivning på hur man kommer åt remmen att göra spänna Helt omöjligt att komma åt de bakre muttrarna Var tvungen att klippa upp plåten på den ena sidan Man måste använda korta nr 17 mm verktyg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jätte nöjd hittills. Går jätte bra i både högt och lågt gräs. Runt husen och runt brunnar mm. Ska jag klaga på något så skulle jag vilja ha starkare tråd.
Napisane przez firmę
P. Lindberg är ditt självklara val när det gäller utrustning, maskiner och tillbehör för lantbrukare och alla som bor på landsbygden! Genom att köpa direkt från tillverkare världen över, utan mellanhänder, kan vi erbjuda produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.
Med 160 års erfarenhet, ett sortiment på över 15 000 produkter och snabb leverans – beställ innan kl. 11:00 så skickar vi samma dag! Vi brinner för att leverera prisvärda lösningar och förstklassig service med pålitliga leveranser.
Välkommen till P. Lindberg – din partner för lantbruk och landsbygd! 🚜💪
Napisane przez firmę

Myrangatan 4, 745 37, Enköping, Szwecja

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Skickar trasiga grejer. Försökte dra igång röjsågen i 10 min innan jag upptäckte att tändhatten var av så låg kvalitet att den var död innan första start.

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Intressanta verktyg och utrustning . Snabb leverans.

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Helt underbar är mycket lätt att köra äter upp det mästa i sin väg. Det bästa köpet på länge. MVH Roffe

Den var inte monterad så att en bult lös till remmen började ryka efter 5 min

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Det var bra med att det fanns mycket att välja på. Det som drar ner betyget är att elagregatet inte kan anslutas till utomhuskontakt. Det borde framgått i beskrivningen. Köper man med utomhusprodukt vill man använda den utomhus.

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Varan ser ut att vara i bra skick (ej hunnit testa). Perfekt!

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Fick ingen avisering när paketet skulle komma.
Produkten säger 15 hk men där är bara 9,5 hk.

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Produkten såg ut som på bilden och beskrivningen stämde. Snabb och bra leverans utan några problem.
😀😀😀😀😀 / Anna

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Mycket snabb leverans ända till dörren. Däcken hade ett bra pris och ser bra ut.
Jag är mycket nöjd så här långt.

Odpowiedź od P. Lindberg Sverige
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.