⭐ **1 YILDIZ
⭐ **1 YILDIZ – SATIN ALDIĞIM ÜRÜNÜ KAYBETTİM, DESTEK SÜRECİ İSE TAM BİR OYALAMA**
Oyunalisveris.com üzerinden bir satıcıdan ChatGPT Plus hesabı satın aldım. Hesaba giriş yaptıktan yalnızca birkaç saat sonra şifre değiştirildi ve hesabın erişimini tamamen kaybettim.
Asıl hayal kırıklığım ise destek sürecinde yaşandı.
Son iki gün boyunca defalarca canlı desteğe bağlandım. Her seferinde yaşadığım sorunu yeniden anlattım. Sipariş bilgilerimi verdim, istenen kanıtları sundum, fotoğraf ve video gönderdim. Buna rağmen ertesi gün tekrar aynı sürecin başına döndük: yeniden sorular, yeniden açıklamalar, yeniden kanıtlar...
Destek ekibi sürekli “24 saat bekleyin, tekrar bağlanın” şeklinde cevap verdi. Tekrar bağlandığımda ise sanki önceki görüşmeler hiç yaşanmamış gibi konu yeniden başlatıldı.
**Bir müşterinin parasını ödediği ürüne erişimi kaybolmuşsa, çözüm üretmek yerine müşteriyi günlerce aynı döngünün içinde tutmak kabul edilebilir bir müşteri hizmeti değildir.**
Üstelik sorun satıcıyla ilgili olmasına rağmen, platformun güvenli alışveriş sistemi ve müşteri korumasının gerçek bir çözüm üretmesini beklerdim.
Benim deneyimim açık: **Satıcı hesabı geri aldı, ben ödediğim ürünü kullanamadım ve platformdaki destek süreci sorunu çözmek yerine sürekli erteledi.**
Bu siteyi kullanmayı düşünenlere tavsiyem: **Özellikle hesap ve üyelik satın alırken çok dikkatli olun. Satış sonrasında bir sorun yaşarsanız, çözüm sürecinin ne kadar yorucu olabileceğini göz önünde bulundurun.**
**Benim için bu alışveriş tam bir hayal kırıklığı oldu. 1/5. Tavsiye etmiyorum.**