Hurtig levering men deres…
Hurtig levering men deres inddækningsvælger er mangelfuld og bemærk de ikke leverer med BDX! Det gør de ikke opmærksom på.
Fordi lys skaber liv. VELUX produkter til det skrå og til det flade tag. Læs mere!
Zjednoczone Królestwo
Hurtig levering og til god pris!
Vi var lidt skeptiske i forhold til, at det var et ungarsk firma (ejes af dem som ejer Velux), men trodsede vores bekymring og bestilte 2 ovenlysvinduer som havde lang leveringstid hos fysiske butikker.
Bestilt torsdag og leveret mandag formiddag uden problemer! Well done
Fantastisk service og hurtig levering
Havde bestilt forkert og pengene var trukket, men allerede samme dag var de tilbageført og jeg bestilte de rigtige. Kundeservice svarer hurtigt tilbage på henvendelser
Kan varmt anbefale dette firma
Vi kan kun give ovenlysvinduer.dk vores varmeste anbefalinger - Kvalitetsprodukt, nem montering og levering til tiden ifølge ordredato - Intet at komme efter. Vi bestilte 6 stk. Solstro mørklægningsgardiner til vores Velux GGL og GPL MK10 ovenlysvinduer - Pris er lige under det halve af original Velux - Du kan stort set ikke se forskel, hvis du ikke er Velux kender. Kundeservice er udelukkende engelsktalende (ikke et problem for os), imødekommende og hjælpsomme ift. spørgsmål forud for vi bestilte. Vi var lidt bekymret på forhånd, da vi ikke kunne finde anmeldelser om firmaet på Trustpilot, deres hjemmeside eller andre steder, men efter grundig eftersøgning fandt vi siden troværdig og valgte at bestille produkterne der og håbe på det bedste. Vores bekymring var helt klart ubegrundet ved dette firma.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.