na 2 week nogseets geen contact kan hun niet tepakken krijgen met bellen of mail whatsepp ook niet weet niet wat ik moet doen
Zobacz, co mówią recenzenci
Ouxiparts levert bijzonder snel vergelijken met de concurrent, Geen producten uit rechtstreeks uit China maar echt uit eigen voorraad verzonden. Remmen set besteld en natuurlijk hun top product Wave... Zobacz więcej
Gevraagd naar info over het contactslot voor de fatbike, super te woord gestaan ,daarna deze besteld 22/7/2025 ,levertijd 7 werkdagen. Na 2 weken gemailed en deze week ook weer gemailed maar o reacti... Zobacz więcej
Een week geleden iets besteld en een bevestigingsmail gekregen maar daarna stil. Versturen binnen 48 uur zoals hier staat klopt volgens mij niet. Inmiddels 2 mails gestuurd maar krijg geen reactie. Be... Zobacz więcej
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
na 2 week nogseets geen contact kan hun…
Bijna 2 weken geleden een M5 schermpje…
Bijna 2 weken geleden een M5 schermpje besteld. Nog steeds niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op email, niet op telefoon, niet op whatsapp. Ik probeer al dagen contact te leggen. Maar krijg niets of niemand te pakken. Heel erg jammer. Dag 60 euro! Ik zou willen zeggen, koop hier niets. Ik begrijp ook niet hoe hier goede reviews kunnen staan. Ik heb geen goede ervaring met Ouxiparts
They don’t reply and when they reply the reply once and then not anymore for a couple of days. It feels like they disappear
Product bevalt naar behoefte en vrij…
Product bevalt naar behoefte en vrij snelle levering
Top website opzich snelle levering…
Top website opzich snelle levering netjes binnen afgesproken tijd geleverd en top kwaliteit.
Hier een opvoerkit besteld van 150 euro…
Hier een opvoerkit besteld van 150 euro achter 4weken enkel controller ontvangen mijn scherm ontbreekt controller terug gestuurd nooit afgehaald het afzender adres is niet het retouradres zeggen ze dan gevraagd voor het juiste retouradres en dan zeggen dat ze faillissement aangevraagd hebben
Levering contactslot…
Gevraagd naar info over het contactslot voor de fatbike, super te woord gestaan ,daarna deze besteld 22/7/2025 ,levertijd 7 werkdagen. Na 2 weken gemailed en deze week ook weer gemailed maar o reactie ??
Hoop toch nog iets te vernemen
Ik heb een display M5 besteld en nog…
Ik heb een display M5 besteld en nog steeds niet ontvangen!
Een mail gestuurd maar geen reactie!
Waar blijft mijn bestelling #1275
Graag een reactie of graag mijn geld terug
Je geraakt ook niet meer op de website!
Ik heb hier een slecht gevoel bij!
Mvg hopelijk gaat er iemand reageren

Zeer slecht
Ipv de 1-2 dagen verzending bijna een maand gewacht op mijn onderdelen. Dan pak je het uit en zie je waarom de wachttijd zo lang is: ze bestellen bij Temu en sturen dat door. Maar wel de volle mep in rekening brengen.
Kortom, slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een online bedrijf.
Top bedrijf - Aanrader
Top bedrijf, me display op 13 Juli aangeschaft en ik kreeg hem letterlijk de Volgende dag al binnen! Het ging om het m5 display werkt top code werkt killswitch werkt super snel. Nu kan ik eindelijk 50km/u rijden! Ga zeker nog een Bestelling doen. - en overigens reageert super snel vriendelijk en Beantwoord al je vragen dezelfde dag nog! Aanrader -
Koopt hier niet!!!!!
Koop hier niet!! Dit is geen echt bedrijf. Ik heb 2 maand geleden hoor 150€ gekocht nog steeds niks gekregen!!! Verschrikkelijk

Odpowiedź od Ouxiparts
Waar blijft mijn bestelling #1239 ?
Waar blijft mijn bestelling #1239 ?
Krijg op geen enkele manier contact..

Odpowiedź od Ouxiparts
Top service en snelle levering... en uit eigen voorraad leverbaar.
Remmen set besteld en natuurlijk hun top product Wave Lights. Alles binnen 2 werkdagen verzonden en snel geleverd na verzending, sneller dan verwacht binnen gekregen.
Prachtig bedrijf
Prachtig bedrijf, knappe kerel. Snelle verzending. Alles duidelijk en goed geholpen

M5 Scherm
Anderhalve week geleden een M5 scherm besteld, maar tot op heden niets binnen gehad. Een mailtje gestuurd, maar daar wordt ook niet op gereageerd. Hoop dat ik het M5 scherm nog binnen krijg. Bestellen doe ik sowieso niet meer.
Slechte klanten service.
Scherm besteld, binnen 3 dagen een 3 cijfer code slot ineens. Gevraagd via chat wat ik kan doen, pas heel laat reageren ze en ze zeggen dat ze een oplossing gaan zoeken, vervolgens hoor je niks meer van dit bedrijf. 1e en laatste keer dat ik er wat bestel..

snel klaar
snel klaar, top service dankjewel fiets doet het weer voor een goede prijs!!
top service
super goede service ik had een vraag over de m5 display en kreeg super snel antwoord super vriendelijk
Laat maar ze zijn strijders man
Whode wnr k jou zeg he, k contact deze klantenservice en t is een strijder, hij hielp me gelijk met alles en zei wat k moest doen, zei ook dat de leverancier gelijk gecontacteerd was en dat hij me zou helpen, is wel faya dat er een misverstand was mr deze g helpte me gelijk met alles love nr hem als hij dit ziet
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.