Outsource dk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har efterhånden været kunder hos OutSource i cirka 3 år. Det har taget længere tid end forventet at nå vores mål, men de har bevist at de er opgaven voksen. Nu vil vi holde dem op på, at vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med OUTSOURCE i forbindelse med redesign af vores website for Jagttegn.net. Processen har været professionel fra start til slut, og vi har oplevet en god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For 6 år siden donerede Outsource en ny hjemmeside til os i LittleBigHelp (udviklingsprojekter i Indien). Det var gevaldigt tiltrængt og vi har været så glade for det nye udtryk, som vi synes af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger - har benyttet Outsource.dk som backend ift. hjemmeside, og der er altid hurtig hjælp at få ved små som store henvendelser. Altid. Særlig tak til web guru Simon Petersen - fre... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

Vi er et digitalt bureau med speciale i forholdet mellem mennesker, digitalisering og marketing. Vi dækker hele spektret og ved, hvordan man danner de bedste mulige rammer for udvikling, vækst og større omsætning hos virksomheder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

202 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Gode resultater og fantastisk kundeservice

Man kan altid regne med en hurtig levering og et godt resultat, hvad end det er hjælp til markedsføring eller en ny hjemmeside. Vi har brugt dem i mange år, og det fortsætte vi med.

/Legal Denmark

26 września 2023

Hej Legal,

Vi sætter stor pris på de rosende anmeldelse. Vi er også rigtig glad for det lange samarbejde med jer.

Lucas

Oceniono na 5 z 5

kæmpe anbefaling her fra jeg har haft…

kæmpe anbefaling her fra jeg har haft med Outsource dk A/S at gøre sidste stykke tid kan kun sige 5 stjerner fra min side af kan kun anbefalde Michael og Emil mange gange

25 września 2023

Hej Frederik,

Vi er rigtig glade for dine fine ord og tilfredshed med Michael og Emil. Vi ser frem til yderligere samarbejder med jer :-)

Lucas og resten af Outsource-teamet

Oceniono na 5 z 5

Super god og seriøs service med øje for…

Super god og seriøs service med øje for vores behov. Efterfølgende en rigtig go opfølgning, hvilket lige gav prikken over i'et.. Ikke hverdag man møder så go service og ekspertise.

Stærke anbefalinger herfra.

20 lipca 2023

Kære Flemming,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din tillid. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid her for at assistere dig.

Med venlig hilsen,

Lucas og resten af Outsource teamet

Oceniono na 1 z 5

Outsource leverede ikke som lovet..

Jeg blev bedt om at hjælpe med et firmas marketing og jeg opdagede at Outsource ikke udførte opgaverne løbende, men bare sendte regninger.
1. Jeg kunne se at de ikke havde rettet i websiden i måneder og dermed var alle plugins mv. forældet. Dermed havde de heller ikke lavet den SEO på siderne, som de havde lovet.
2. En ekstern udvikler fik adgang til deres Adwords og de var forældet. Der var slet ikke rørt ved annoncerne i månedsvis og dermed var de ikke optimeret som lovet.
Alt i alt et firma der starter godt ud, men i dette tilfælde bare sendte regninger uden at have lavet det lovede. Kan ikke anbefales

20 stycznia 2023

Hej RejseSkribent,

Vi er ej bekendte med dig eller den omtalte sag. Vi håber derfor at modtage information om vores relation.

De bedste hilsner,
Mathias fra Outsource

Yes!!!

Yes!!!! Det var simpelthen den første følelse jeg havde! Og hvorfor? Simpelthen fordi det var det første markedsførings bureau der havde alt "hjælp" samlet, ét sted. Jeg stod som nyopstartet kosmetolog, med egen virksomhed, og manglede kunder. Jeg indgik en aftale med Outsource, og jeg har arbejdet sammen med et par stykker, som alle hjalp mig til UG. Jeg havde brug for, markedsføring til blandt andet at finde kunder, og derefter hjælp til at få kunderne til at blive komme fast hos mig. Outsource hjalp mig med Sociale Medier, Instagram og Facebook, de hjalp mig med at forstå og selv at kunne lave opslag, videoer, reels, stories.
Yderligere har jeg indgået en aftale med dem om en hjemmeside, som jeg virkelig glæder mig til at se. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til hele holdet.

11 sierpnia 2023

Kære Sissel,

Mange tak for dine utroligt venlige ord og positive tilbagemelding! Det glæder os virkelig at høre, hvor tilfreds du er med vores tjenester. Vi er begejstrede over at have været en del af din rejse som nyopstartet kosmetolog med din egen virksomhed. At kunne bidrage til at generere nye kunder og hjælpe med at fastholde dem er en fornøjelse for os.

Vi ønsker dig al mulig succes med din kosmetologivirksomhed, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og hjælpe dig med at nå dine mål.

Bedste hilsner,
Lucas og resten af Outsource Teamet

Meget professionelle fagfolk

Meget professionelle fagfolk, der arbejder seriøst med vores hjemmeside og facebookside.
De får mine bedste anbefalinger

10 sierpnia 2023

Hej Søren,

Det glæder os virkelig at høre, at vores professionelle fagfolk har efterladt et godt indtryk på dig. Vi værdsætter de fine ord. Tak for samarbejdet.

Bedste hilsner,
Lucas og resten af Outsource Teamet

Meget tilfredse

Efter samarbejde med outsource
Kan jeg kun sige positive ting tingene startede en smule langsomt men efter jeg blev sat sammen med det rigtig team inde hos dem har tingene bare været helt perfekte.

Kan sige en stor tak til Mathias særlige inde hos dem helt fantastisk medarbejder de har !
ringer altid tilbage og er der altid hvis der skulle være noget så stor tak
Klart anbefale dem med hjemmeside

6 lipca 2023

Kære Benjamin,

Tusinde tak for de fine ord. Vi er glade for at hører, at du har haft en god oplevelse hos os. Rigtig god sommer fra hele Outsource

Lucas fra Outsource

Nem og hurtig kommunikation

Nem og hurtig kommunikation. Rigtig søde menneske :)

9 czerwca 2023

Hej Marianne,

Tak for den fine feedback. Det glæder alle på kontoret, at du har haft en så positiv oplevelse hos os. Fornøjelsen er helt på vores side.

Mvh Lucas fra Outsource

Ros til Outsource.dk

Dansk Rehabilitering har fået lavet en ny hjemmeside hos Outsource.dk. Igennem forløbet er vi blevet mødt af en stab af positive og professionelle medarbejdere, som altid er hurtige til at reagerer på vores tilbagemeldinger. Vi har oplevet en stab af medarbejdere, som er gode til at samarbejde inden for de forskellige opgaver, og det har medført en hurtig respons, når vi har henvendt os.
Dansk Rehabilitering kan give vores bedste anbefalinger af Outsource.dk.

30 maja 2023

Kære Nico,

Vi vil gerne takke dig tusind gange for din anmeldelse. Din feedback betyder utroligt meget for os.

Det glæder os at høre, at vores service har været værdsat, og at du er godt tilfreds.

Lucas fra Outsource

Oceniono na 4 z 5

Venlighed i kommunikation

26 kwietnia 2023

Odpowiedź od Outsource dk A/S

Hej Hans Henrik. Tak for anmeldelsen. Dejligt at hører du er tilfreds med kommunikationen. Vi glæder os til at arbejde videre med dig i fremtiden.

Mvh Lucas

Kvalitet og god service

Outsource dk er super professionelle i både ord og handling. Medarbejderne er dygtige og dedikerede. Outsource får mine varmeste anbefalinger.

3 kwietnia 2023

Odpowiedź od Outsource dk A/S

Vi vil gerne takke dig for din positive tilbagemelding Elvan! Det er glædeligt at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og hurtige svar. Vi står altid klar til at hjælpe, så hvis du får brug for vores assistance i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

👍👍

Hurtigt svar og godt arbejde

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Outsource dk A/S

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og hurtige svar.

Vi vægter altid at give vores kunder en god oplevelse, og det glæder os, at det også var tilfældet i dit tilfælde. Vi er altid klar til at hjælpe, så hvis du har brug for vores hjælp igen i fremtiden, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Dygtige og flinke medarbejdere

Dygtige og flinke medarbejdere. De har overholdt alle aftaler vedr. vores nye hjemmeside, så det har været et nemt og godt forløb. Vi er glade :-)

17 marca 2023

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at I har været tilfredse med forløbet og hjemmesiden.

Oceniono na 5 z 5

Takker outsource for min flotte…

Takker outsource for min flotte hjemmeside, jeg er meget tilfreds.
Der er god kommunikation og de er hurtige til af rette de små ændringer jeg havde - så den blev præcis som jeg ønskede. Mine varmeste anbefalinger.

15 lutego 2023

Hej Mia,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for, at hjemmesiden levede op til dine forventninger.

Oceniono na 1 z 5

Hold dig/ din virksomhed langt væk fra Outsource

Det indledende kontakt med Outsource (ejer Michael Madsen) er aktiv og opsøgende - på grænsen til anmassende.
Der aftales et samarbejde på hhv. hjemmeside, samt SoMe-strategi Med fast månedlig ydelse. Som vi en lille nyere virksomhed så frem til .

Michael Madsen overgiver opgaven til et par friske unge mænd. De er meget søde og tilgængelige.

Der udarbejdes en hjemmeside behæftet med fejl, forskellige fonte, flere CTA'er fungerer ikke, siden er ikke opdateret, plug ins ikke opdateret, siden blev aldrig opdateret, mm.
Vi har selv måtte bekoste en ekstern it-konsulent (30 timer) til at rette op de mange graverende fejl, da det handler om vores troværdighed.
Fra oktober til start februar kunne siden slet ikke søges frem, hvilket vi ikke var blevet informeret om kunne være tilfældet – dette tilbød Outsource at afhjælpe mod yderligere betaling.

SoMe-delen er patetisk, de kampagner der skal udfærdiges og de taktiske skridt, som de skulle kunne rådgive os omkring er næsten ikke eksisterende.
Det ender med vi selv må skrive tekst og levere billeder. Så basal set aktiverer de blot annoncer + kampagner efter aftale med os.
En del af de ydelser der var i aftalen blev aldrig leveret.
Da vi forsøger at appellere til Michael Madsen om en optimering eller et ophør af samarbejdet, bliver hans tone tiltagende patroniserende og ubehagelig.

Han vil ikke være behjælpelig. Derimod vælger han at lukke vores hjemmeside ned, da det påtales genetableres den. Vi vælger med afsæt i den hændelse at afbryde samarbejdet med Outsource, hvilket Michael Madsen ikke vil acceptere, da han mener vi skal betale i 1 år. Dermed bliver vi stævnet. Har desværre indgået et forlig, da en betragtelig del beviser er i at finde på Outsources platform, hvor vi ikke længere har adgang, eftersom vi blev lukket ude.

I de 7 mdr. vi var i kontakt med Outsource, var der 3 af de faste specialister, som vi var i kontakt med der rejste fra Outsource, dette har jo i sig selv en stærk signalværdi om en virksomhed.

Der var også flere måneder overfakturering, som var meget svært (krævede mange mails) at få korrigeret.
Alt i alt endte det med at blive en dyr affære på alle niveauer, hvor der reelt set intet udbytte var marketingsmæssigt.

Du holde dig langt væk fra Outsource, hvis du ønsker høj faglighed og hæderlighed!

8 września 2022

Hej Henriette,

Tak for din feedback.

Vi har modtaget dine positive tilkendegivelser om vores arbejde i utallige e-mails i forbindelse med udviklingen af din nye hjemmeside https://skinartlaser.dk/. Derfor er vi overraskede over din negative anmeldelse.

Efter din hjemmeside blev lanceret, gik vi i gang med at annoncere den på forskellige platforme. Du var ikke forberedt på at skulle investere i annoncering, og du afviste også vores forslag om at arbejde på SEO for at opnå organisk trafik på din hjemmeside. Vi mener, at dette skyldes en generel mangel på forståelse for at drive en virksomhed og den nødvendige investering, der kræves for at få succes.

Vi har oplevet udfordringer med at få det nødvendige indhold fra dig i form af billeder og video, som er afgørende for digital markedsføring. Vi kan desværre ikke trylle dette frem for dig, og markedsføring er ikke en magisk løsning, der øjeblikkeligt giver resultater. Derfor er det ikke realistisk at forvente, at en nystartet virksomhed opnår succes på kort tid.

Efter utallige møder og rådgivningssessioner, har vi ikke været i stand til at opnå et succesfuldt samarbejde med dig. Desværre nægtede du også at betale for de timer, vi har brugt på at hjælpe dig. Vi modtog en henvendelse fra din advokat, hvor du tilbød at betale 50% af det aftalte beløb, eller alternativt stoppe betalingerne helt. Da vi altid ønsker at blive betalt for vores arbejde, kunne vi ikke acceptere dette.

Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at samarbejdet skulle fungere og levere resultater, men vi forventer, at du overholder din aftale og fortsætter med at betale.

Viktor

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kommunikation og uhøflig…

Dårlig kommunikation og uhøflig service.
Jeg havde en rigtig god snak d. 22/12 2022 med chefen og to ansatte til et uforpligtende møde vedr. at få lavet en hjemmeside.
De kunne nemt følge hvad jeg snakkede om og hvordan jeg vil have min hjemmeside. De vil endda kunne have den færdig d. 10. januar, måske først d. 13. januar.
Efter jeg skrev under på kontrakten, ændret tonen sig.
De lavede noget jeg i mine vildeste fantasi aldrig kunne tænke mig, trods jeg have sendt masse af billeder af hvad jeg ønskede mig, og de flere gange havde sagt de forstår hvad jeg gerne vil.
Efter et par telefonsamtaler, blev det ændre. Men siden er stadigvæk ikke færdig. Hver gang der bliver rettet i siden, bliver alle ændringer ikke rettet, samtidig bliver der lavet om på ting, der er som det skal være.
Der har været utrolig mange mail, ang. de samme rettelser der ikke bliver ændret. Og ufattelig mange timer der er brug på de samme fejl og gentagelser. Jeg har gentagende gange nævnt at vores kommunikation åbenbart ikke fungere på mail, så om vi kunne tage den over tlf. Efter et par telefonsamtaler og tingene stadigvæk ikke blev lavet, kom jeg ind til møde så jeg kunne vise hvad jeg ønskede, der blev taget noter, men det blev stadigvæk ikke lavet. Da jeg efter følgende ringede for at få en snak om det, bliver tlf ikke taget, der bliver ikke ringet tilbage, et døgn efter får jeg en mail, ang alt er retter. Alt er ikke rettet tværtimod, så jeg skriver om vi kan få en snak, mere høre jeg ikke fra dem.
Jeg vælger at ringe til chefen ugen efter, for at spørger om hvad der sker, og fortælle jeg begynder at blive lidt frustreret over handlingsforløbet. Han havde ikke tid da jeg ringer. Da han ringer tilbage, er han på kontoret, og har taget 2 eller 3 andre med ind over samtalen, han er sur, uhøflig og snakker ekstremt nedladende. De er flere der snakker på samtid, så man kan ikke rigtig finde ud af hvem man snakker med. Selvom hjemmesiden endnu ikke er færdig (d. 6/2-23) er det mig den er helt galt med, det blev sagt gentagende gange, på knap så pæne måder, imens de gjorde grin med mig. Til sidst viste jeg slet ikke hvad jeg turde sige, og blev bare helt stille.
Det har været en vildt ubehagelig oplevelse, det har gjort så ondt at blive behandlet på den måde at min mave har vendt sig flere gange.
Jeg er ked af at være bundet til, at skulle arbejde sammen med dem i 3 år.
Jeg kunne aldrig finde på at anbefale dem til nogen.

5 lutego 2023

Hej Natasja,

Vi kan slet ikke genkende de parametre, du har valgt at bedømme os på, og vi finder det frustrerende, at det er kommet til dette.

Vi var ret hurtigt klar med et udkast til din hjemmeside efter opstart (1-3 dage), som var udarbejdet ud fra vores overbevisning om, hvad der normalt fungerer godt ift. konverteringsoptimering, grafisk design og UX. Du havde glemt din computer til vores opstartsmøde, og havde derfor intet at gennemgå med os ift. de ønsker, du havde til din hjemmeside. At du så ikke er tilfreds med vores første designudkast og tilsidesætter alle de anbefalinger og råd, vi kommer med som professionelle webudviklere, er helt okay - det er din hjemmeside.

Vi har gennem hele forløbet overkommunikeret med dig og har holdt fysiske møder med dig, til trods for at du ikke har betalt én krone for hjemmesiden. Du har gennem vores korte forløb nægtet at kommunikere på mail, og dette har vi tilpasset os uden tøven. Vi kan med ro i sjælen sige, at vi har eksekveret hurtigt på de rettelser og optimeringer, du er kommet med, og vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at føre hjemmesiden så hurtigt som muligt i mål.

Nu står vi tilbage med en hjemmeside, som er 99% færdig, og så vælger du at hoppe fra og stille dig på bagbenene? Vi har alle intentioner om at opretholde den samarbejdsaftale, vi har indgået sammen og få gjort hjemmesiden live, så vi kan gå i gang med annonceringen.

Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få vores samarbejde til at spille og eksekvere hurtigt på din handlingsplan og deadline. Vi har givet dig en gratis hjemmeside, holdt fysiske og online møder med god dialog, så derfor undrer det mig meget, at du har valgt denne uprofessionelle tilgang til vores samarbejde så tæt på målstregen.

Viktor Kaarup, Outsource

Super oplevelse

Super oplevelse
alle aftaler overholdt kan kun varmt anbefale dem

31 października 2022

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Outsource har hjulpet min virksomhed…

Outsource har hjulpet min virksomhed rigtig godt igang med at skabe tilstedeværelse på de sociale medier. Jeg oplever generelt et meget højt niveau af kundeservice, engagerede og kreative medarbejdere og altid en professionel håndtering af de forskellige opgaver. Her finder man eksperter i SoMe👏

29 września 2022

Hej Casper
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vores service levede op til dine forventninger.

Magnus, Outsource

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej