Vi har efterhånden været kunder hos OutSource i cirka 3 år. Det har taget længere tid end forventet at nå vores mål, men de har bevist at de er opgaven voksen. Nu vil vi holde dem op på, at vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med OUTSOURCE i forbindelse med redesign af vores website for Jagttegn.net. Processen har været professionel fra start til slut, og vi har oplevet en god... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For 6 år siden donerede Outsource en ny hjemmeside til os i LittleBigHelp (udviklingsprojekter i Indien). Det var gevaldigt tiltrængt og vi har været så glade for det nye udtryk, som vi synes af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De varmeste anbefalinger - har benyttet Outsource.dk som backend ift. hjemmeside, og der er altid hurtig hjælp at få ved små som store henvendelser. Altid. Særlig tak til web guru Simon Petersen - fre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er et digitalt bureau med speciale i forholdet mellem mennesker, digitalisering og marketing. Vi dækker hele spektret og ved, hvordan man danner de bedste mulige rammer for udvikling, vækst og større omsætning hos virksomheder.
Nordre Strandvej 44, 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Supergod kundeservice og forståelse af kerneopgaven og kvalitetsprægede løsninger. Jeg kan kun anbefale outsource

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Super god service - og altid hurtige tilbagemeldinger :-)

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Skarpt reklamebureau med god kommunikation!

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi føler os virkelig taget i hånden og hjulpet til et rigtig flot resultat. Tusinde tak

Odpowiedź od Outsource dk A/S
I forbindelse med markedsføring inden deltagelse på messer, har jeg brugt Outsource til at ramme min målgruppe via sociale medier og annoncering. Det resulterede i, at vores kundeemner gik målbevidst efter at besøge vores stand, hvilket gav langt flere leads end tidligere.
De to medarbejdere hos Outsource, hhv. specialist på Facebook og Google Ads/videoannoncering, var meget serviceminded og geniale til at få alt det tekniske til at spille - tak herfra.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Smidige i processen omkring tilblivelse af hjemmeside.
Gode kreative ideer og hurtige på tasterne :-)

Odpowiedź od Outsource dk A/S
God og professionel dialog.
Hurtig service.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
De er dygtige til at sparre i forhold til hjemmeside og SoMe.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har samarbejdet med outsource gennem de sidste seks år. Det har på alle måder været tilfredsstillende og konstruktivt. Hjemmesiden har været funktionsdygtig og den har fået ros fra brugerne. Vi anbefaler gerne.
Super cool koncept. Kun overgået af personalet. Jeg bliver altid glad når jeg møder ægte kundeservice. Det er jo ikke noget man ser hver dag i danmark.
Fagligheden kan jeg ikke sætte en finger på. Deadlines overholdes. Er meget tilfreds.
outsorce.dk er et digitalt bureau med den digitale fremtid i ærmet i form af lækre hjemmesideløsninger. Derudover har outsorce.dk også hænderne i velgørenhedsarbejde i Aarhus. Som formand som Aarhus Hjælper glæder det mig rigtig meget. Outsource.dk har sponsoreret Aarhus Hjælpers hjemmesider.
Min erfaring med Outsource DK har været rigtig, rigtig god!
Gennem hele forløbet var der god dialog med søde, kreative og ikke mindst effektive personer, som endte med at levere et fantastisk resultat.
Jeg er rigtig glad for deres arbejde på dearfootball.dk - de bedste anbefalinger herfra :-)
Fantastisk support!
Deres servere fungere fremragende. Har aldrig haft problemer med deres service. Teknikeren Mikkel Hansen har været til rådighed med det samme når der har været spørgsmål eller andre henvendelser omkring det tekniske.
Vi er så heldige at få lov til at være et af Outsources "Hjerteprojekter". Allerede fra første møde i september 2018 har vi følt os i de bedste hænder - vi har dem at takke for vores fine, fine hjemmeside og rådgivning herom.
Outsource har været enormt kompetente, kreative og hjælpsomme hele vejen igennem. Derudover har de ikke været blege for at lære fra sig. Et særligt tak skal lyde til Joachim, som vi har samarbejdet med fra start.
Vi har med stor tilfredshed afsluttet vores første projekt med Outsource. Udviklingen af vores nye website med Outsource har været en fornøjelse, hvor vi altid har følt os prioriteret og blevet taget hånd om. Det kan forventes med problemstillinger i et sådan omfattende projekt, men medarbejderne og vores kontaktperson Joachim har formået at løse de problemstillinger som måtte opstå meget tilfredsstillende. Vi står tilbage med et resultat, som vi er stolt af.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.