Fantastisk oplevelse og gode tilbud! Bestilte fredag og modtog cyklen forsvarligt pakket ind mandag inden kl 12.00! Kanon kundeservice, da jeg selvfølgelig glemte at bestille kurve med. Intet problem... Zobacz więcej
Jeg bestilte en citybike,og alt forløb perfekt. Cyklen var faktisk både pænere mere stabil og bedre at cykle på en forventet, prisen virkelig rimelig i forhold til kvaliteten .En rigtig god cyke... Zobacz więcej
Har kigget efter en ny cykel i både butikker og på nettet; jeg må nok sige, at Outlet Cykler har nogen konkurrencedygtige priser! Jeg fandt en bestemt MBK cykel (fra 2017), som virkede fin, og Outle... Zobacz więcej
Cyklen var samlet, men virkelig ringe, og kunne knap nok køre. Brugte efterfølgende 300 kr. på et check, og nu spiller det meget bedre. Jeg blev efter denne anmeldelse kontaktet, blev spurgt ind ti... Zobacz więcej
O Outlet Cykler
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Parallelvej 17, 8620, Kjellerup, Dania
- kundeservice@outletcykler.dk
- outletcykler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Cyklen - en historie der endte godt:)
Jeg blev efter denne anmeldelse kontaktet, blev spurgt ind til min oplevelse, og kompenseret for arbejdet samt min tid. En oplevelse under middel blev ændret til en historie om kunden i centrum og rigtig venlig service. Det vil jeg gerne sige tak for, og kvitterer med stor taknemmelighed.
Hurtig levering og god hjælp fra en…
Hurtig levering og god hjælp fra en mekaniker til valg af skærme.
Har fået en super service samt en hurtig levering. Kan anbefale at handle her.
Mvh Brian
Super service hurtig levering god…
Super service hurtig levering god oplevelse
Sprit ny cykel der langt fra føles ny..
Rigtig god kunde service vil jeg gerne starte med at sige, jeg ringede og sagde det hastede lidt med min cykel, så den venlige medarbejder sagde han nok skulle sørge for den kom den næste afsendelse.
Dog er den ene bremse beholder/håndtag helt våd, og jeg kan ikke vudere om den er utæt eller bare glemt at blive tørt af. Så er der nogle hakker i stellet.. og derefter rasler gear'ne når man kommer op i det højeste eller laveste..det er for dårligt på en sprit ny cykel der er sat ned fra 6799 til 4699 kr, så burde de her ting altså være i orden.

Odpowiedź od Outlet Cykler
Advarsel til alle der vil handle med…
Advarsel til alle der vil handle med Outlet
Alt er fryd og gammen indtil cyklen er købt og betalt
de er uprofessionel, nedladende og arrogant
Jeg har aldrig oplevet noget lignede
Tak for en fed cykel 😀 og tak for god…
Tak for en fed cykel 😀 og tak for god service. Havde købt et rengøringsmiddel til cyklen, som der var gået hul på. Talte med Outlet cykler og de lovede at sende en ny flaske UB. God stil.
Skævt hjul, bremser der går på og 300 kr ud af vinduet.
Bestilte en cykel til ca 13.000 kr + 300 for at få den samlet, smurt og efterspændt 100% - Modtager en cykel, hvor bagbremsen(skivebremser) går på hele vejen rundt og dermed ikke er indstillet korrekte og et forhjul som er tydeligt skævt og bremsen går på i kraftige slag, hvilket jeg sender en video med, hvor de giver mig ret i dette - Får at vide af mekanikeren (som jeg henvises til), at jeg 'kan prøve at pumpe hjulet helt op, da det kan rette det ud' hvilket jeg i de 20 år jeg har cyklet mtb, cyclocross og landevejscykling endnu ikke havde hørt om, men lad gå - det hjalp selvfølgelig ikke.
Problemet med bagbremsen kom med følgende løsning: 'Det er nemt at indstille, det kan du bare gøre med en unbrakonøgle' - Det ved jeg godt man kan, jeg betalte dog dig 300 kr for at jeg IKKE skulle bøvle med noget, ikke for at være gavmild.
Jeg skriver herefter en mail, hvor jeg skriver, at det ikke hjalp og at jeg egentlig gerne ser en hurtig løsning på problemet (Læs: Overfør de 300 kr, så får jeg en kvalificeret cykelmekaniker til at rette hjulet op og vi kan lukke sagen) men bliver igen blot henvist til, at jeg kan ringe til deres mekaniker. Altså ham der mente jeg selv kunne fixe, det jeg havde betalt ham for at ordne. Det bliver et nej tak her fra og butikken er 1 t 20 min fra hvor jeg bor, så det ville være ren underskudsforretning at tage turen derop eller betale de 200 kr for at returnere cyklen, når fejlen kunne rettes nemt af en rigtig mekaniker.
Bremserne er ikke engang spændt ind, så det er ikke der årsagen er, det er ren og skær dovenskab og ugidelighed - Hvilket løsningsforslagene også understreger med al tydelighed.
Vil kraftigt fraråde at købe en cykel hos Outlet cykler, hvis man ikke bor klods op og ned af dem og kan komme retur med produktet, når der opstår problemer. Total fravær af service.

Odpowiedź od Outlet Cykler
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, kvalitetsprodukter til gode priser og lynhurtig levering
Gode priser.
Har købt Ghost cykel og alt er som det…
Har købt Ghost cykel og alt er som det skal være.
Alt gik perfekt
Super fed webshop
Super fed webshop, gode priser og mega hurtig levering!
Rigtig hurtig levering
Rigtig hurtig levering, og cyklen er så fin. De var desværre fejl på dækkene, men fik sendt nogle nye, så har været rigtig glad for den gode service.
Hurtig levering og umiddelbart god cykel til prisen.
Hurtig levering og virker til at være god kvalitet til prisen
Nemt
Nemt, meget hurtig levering og super fin vare. Vi fik nøjagtigt, hvad vi havde forventet.
Seriøst firma gode priser og udvalg.
Okay priser og udvalg, lidt teknisk knas.
Men blev forholdsvis hurtigt rettet til.😏