Outlet Cykler Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og gode tilbud! Bestilte fredag og modtog cyklen forsvarligt pakket ind mandag inden kl 12.00! Kanon kundeservice, da jeg selvfølgelig glemte at bestille kurve med. Intet problem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en citybike,og alt forløb perfekt. Cyklen var faktisk både pænere mere stabil og bedre at cykle på en forventet, prisen virkelig rimelig i forhold til kvaliteten .En rigtig god cyke... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Cyklen var samlet, men virkelig ringe, og kunne knap nok køre. Brugte efterfølgende 300 kr. på et check, og nu spiller det meget bedre. Jeg blev efter denne anmeldelse kontaktet, blev spurgt ind ti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

sender cykel med skrammer og svarer…

sender cykel med skrammer og svarer ikke på henvendelse efterfølgende 😟

Nu har vi fået styr på det, cyklen kører fint

10 sierpnia 2018

Hej Susanne!

Du må endeligt sige til, hvis vi stadig har uløste problemer i forbindelse med din reklamationssag. Ellers Håber vi at du, på trods af skrammerne på cyklen, blev tilfreds med den aftalte kompensation, og ligeledes fik lakstiften til at fungere. Alternativt vil vores værksted meget gerne høre fra dig.

Mvh. Morten / Kundeservice.

Oceniono na 2 z 5

Er lidt skuffet over at den montering…

Er lidt skuffet over at den montering jeg betalte for, kun var at montere en flaskeholder og computer (Hvor brugsanvisningen i øvrigt ikke blev leveret med, og jeg måtte bruge lang tid for at finde ud af at indstille hjulstørrelse).
Gear var ikke justeret og hakkede, ikke engang stopskruerne var skruet til. Hvilket garanterer lidt spænding, når en amatør giver sig til at justere lidt på første prøvetur..

20 lipca 2018

Hej P value!

Mange tak for din anmeldelse.

Vi har forgæves forsøgt at kontakte dig, da vi desværre ikke kan finde frem til dig og din pågældende ordre, med de informationer du har givet os her.
Jeg er rigtig ked af at vi først nu har fået kendskab til din problemstilling. Der skal ikke herske tvivl om at vi er rigtig kede af den oplevelse du har haft hos os.

Det er bestemt en fejl at du ikke har fået en brugsanvisning med på cykelcomputeren. Foruden dette også problematikken med at gearene ikke var justeret korrekt ved levering. Sådan skal det absolut ikke være når man køber en cykel ved os.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon, så vi kan få fremsendt dig en brugsanvisning samt afhjælpe gearjusteringen på din cykel.

Mvh. Erik / Kundeservice

Oceniono na 3 z 5

Dårlig levering

Bestilte en cykel. Dem 2/7-2018. Blev ringet op d.3/7-2018. At den bliver leveret d.4/7-2018. Mellem 12.00-15.00. Jeg tager så fri fra arbejde 4/7-2018. Kl 11.30. For at være hjemme så jeg kunne modtage den. Den kommer så ikke til aftalt tid. Og kl 16.15. Ringer jeg selv for at høre hvor den bliver af. Får så af vide at der er sket en fejl. Så den først kommer d. 5/7_2018. Det er sgu dårlig service.

4 lipca 2018

Hej Jan!

Mange tak for din anmeldelse. Der skal ikke herske tvivl om at vi er rigtigt kede af din episode med vores fragtfirma - det er bestemt ikke godt nok.

Vi har noteret episoden og vil tage det op med vores samarbejdspartner hurtigst muligt, for at sikre at lignende ikke kan ske igen.

Håber at din mountainbike lever op til forventningerne.

Mvh. Erik / Kundeservice

Gode priser - god størrelsesguide på hjemmeside - stort udvalg

Har kigget efter en ny cykel i både butikker og på nettet; jeg må nok sige, at Outlet Cykler har nogen konkurrencedygtige priser! Jeg fandt en bestemt MBK cykel (fra 2017), som virkede fin, og Outlet Cykler var både 200,- billigere end de nærmeste konkurrenter, men havde også fri fragt, og ville tilmed samle den gratis.

5 stjerner fra en kunde, som har været meget i tvivl med hensyn til valg af en ny cykel.

29 czerwca 2018
Oceniono na 4 z 5

God service. Meget hurtig levering. Bestilte Torsdag ved formiddag og cyklen blev leveret fredag morgen 08.15
Cyklen var samlet som lovet og rigtig godt emballeret.
eneste lille ting var at billedet på hjemmesiden var med bagagebær og lås, men beskrivelsen fortalte ikke dette. derfor var jeg i tvivl om det var inkl. i
prisen. Det var det, men jeg var nødt til at ringe og få dette bekræftet.
alt i alt rigtig godt.

25 czerwca 2018

Nemt

Nemt, hurtigt og et rigtigt godt køb

21 czerwca 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej