Otto Suenson Vinhandel Recenzje 1027

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 1 z 5

Deltog i winemakers connecting winefestival, 16 april, 2026, Admiralshotellet. Er bevidst om, at det var 1 gang OS gennemførte en sådan vinfestival, det er desværre ikke en formildende omstændighed. U... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en kasse virkelig god vin. Afsendelse sker øjeblikkeligt men fragtmanden leverer til forkert adresse. Da Suenson hører om det, sender man straks en ny kasse, som ankommer næste dag, mens de s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God vin og fantastisk service. Vi har købt nogle vine en lille håndfuld gange, altid med stor tilfredshed. Senest fik vi fik købt 24 flasker af en forkert vin og da vi kontaktede OttoSuenson fik vi a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte vin på hjemmesiden til afhentning på lageret i Søborg. Jeg talte med lagercheffen som var virkelig hjælpsom og fleksibel. Da jeg ankom for at hente vinen blev jeg modtaget med smil og glade meda... Zobacz więcej

1. Sklep z winem
  2. Dystrybutor i importer win

Napisane przez firmę

Otto Suenson blev etableret i 1880, og vi er en passioneret virksomhed, der har mange års erfaring og brænder for vinbranchen. Hos Otto Suenson har vi fokus på vine i den gode ende af spektret. Kvalitet og dynamik er to af nøgleordene i vores virksomhed. Vi har arbejdet sammen med mange af vores leverandører i over 20 år men er samtidig på forkant med udviklingen i vinens verden og finder således hele tiden nye og spændende vine/producenter rundt omkring i verden. Således tilbyder vi dig vine fra de klassiske områder, krydret med vine fra nogle af de nye og interessante områder. LEVERANDØR TIL PROFESSIONELLE OG PRIVATE VINELSKERE Otto Suenson er blandt landets førende leverandører til restauranter og caféer. Blandt vores salgskonsulenter er der tidligere sommelier’er, tjenere og kokke der, qua deres store viden på området, hjælper til med at sammensætte vinkort, vinmenuer mm. Vi leverer ligeledes til et stort antal virksomheder og samarbejder desuden med lokale vinhandlere rundt omkring i landet. Derudover servicerer vi private vinelskere landet over via vores webshop, og leverer direkte til døren, pakkeshop eller til afhentning i én af vores butikker. De fleste af vores produkter er således tilgængelige landet over. www.ottosuenson.dk

4,3

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 2 z 5

Mærkeligt lagersalg

Mærkeligt lagersalg, det meste var udsolgt lige efter det startede, der var ikke rigtig nogle som havde tid til at tage sig af spørgsmål.

12 kwietnia 2024
Logo Otto Suenson Vinhandel

Odpowiedź od Otto Suenson Vinhandel

Kære Alex

Jeg er ked af at læse, at dette var din oplevelse til vores lagersalg. Der var rigtig mange mennesker allerede fra kl. 11:00 af, hvor vi åbnede. Vi løb så stærkt vi kunne, samt forsøgte at besvare alle som måtte have spørgsmål. Og jeg beklager mange gange, hvis vi ikke har fået vejledt dig.

I forhold til at du skriver, at det meste var udsolgt efter det startede, så kan jeg forstå, at du har været i dialog med min kollega, der undersøgte det nærmere og netop de vine som du ønskede at købe var i begrænsede mængder, som mange varer jo er til et lagersalg.

Har du yderligere spørgsmål eller lign., så må du endelig sende en mail til Tina.hjort@suenson.dk

Tina, Otto Suenson

Her handler jeg 100 % igen

Her handler jeg 100 % igen

Super professionel webshop, hurtigt personale der opdagede en fejl før jeg selv så det.

Bestilte fredag aften og modtog mine vare i dag tirsdag .

12 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Uforskammet behandling

Uforskammet behandling. Jeg benytter Otto Suenson vine i Hørsholm Midtpunkt med jævne mellemrum. F.eks. hvis jeg skal bruge en ekstraordinær god vin gave, en flaske vermouth (I har et eksklusivt godt udvalg), en god flaske tør sherry og lignende – og jeg syntes faktisk, at jeg har fået en god betjening i butikken indtil lørdag 18/11 lige inden lukketid.
Jeg mangler en halvflaske rødvin, og kommer ind i jeres butik, antager jeg to minutter før lukketid. Det er en kvinde i butikken, som er ved at ekspedere en herre og en dame, så jeg går rundt i butikken for at finde jeres halvflasker på egen hånd. Efter nogle minutter er ekspeditionen færdig, og jeg spørger efter en halvflaske rødvin og samtidig kommer en ung mand tilstede og siger at butikken er lukket!
Jeg syntes egentlig, at jeg udtrykker, at det er jeg er lidt uforstående overfor, da jeg jo har gået rundt i butikken, og mener at jeg har været her i åbningstiden – der har blot ikke været nogen til at ekspedere mig. Jeg bliver oplyst at man har en Coppolar, som jeg gerne vil bede om, får vinen.
Dog er jeg lidt forundret over kvaliteten af betjeningen hvilke jeg forholder de to ekspedienter, men får ikke oplevelsen af kundefokus - mere at det var min egen skyld, og jeg ”kunne være kommet noget før”, ”har været butikken i seks timer”. Jeg spøger om ekspedienterne er ledere eller ejer af butikken, hvilket jeg får oplyst at de ikke er. Jeg spørger om ejeren kommer i butikken, hvilket de ikke gør.

18 listopada 2023
Logo Otto Suenson Vinhandel

Odpowiedź od Otto Suenson Vinhandel

Kære Niels

Jeg er ked af læse, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik. Det skal selvfølgelig ikke ske, uanset hvornår i vores åbningstid du kigger forbi.

Vi bestræber os altid på at yde god kundeservice, men det kan desværre hænde, at der sker fejl og misforståelser. Så jeg er glad for, at du rækker ud til os, så vi kan få det løst - og om ikke andet, blive klogere og bedre, så dette ikke sker igen.

Jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi Otto Suenson en anden gang, så vi kan sørge for at du får en god oplevelse igen, som du også nævner, at du har oplevet hos os tidligere.

Har du yderligere spørgsmål eller lign., så må du endelig kontakte mig på Tina.hjort@suenson.dk

Tina, Otto Suenson

Oceniono na 5 z 5

Altid fantastisk service og levering…

Altid fantastisk service og levering fra Otto Suenson, som haret af de mest spændende produkt sortimenter, hvor priserne er fornuftige og hvor man altid står på mål for kvaliteten af alle flasker på hylderne. Har handlet der i tæt på 20 år.

23 lutego 2023

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej