Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag no... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
3 paar besteld, 2+1 voor de prijs waar je bij sommige andere merken 1 paar hebt. Gekocht op basis van Trustpilot ervaringen en mijn eerste ervaringen zijn goed. 1x hardgelopen en veel minder spanning... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Krijgen de sokken op geen enkele manier aan, ondanks het herhaaldelijk kijken van de instructie video en ervaring met andere sokken! Een miskoop dus!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.
Dane kontaktowe
Druivenstraat 47, 4816kb, Breda, Holandia
- support@o-sock.com
- osock.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Osock is a high high quality product
Delivered perfectly in time and fits very well! Pain in my legs disappeared almost immediately.

Odpowiedź od Osock
Snelle bezorging en mooie sokken
Snelle bezorging, fijne sokken, maat klopt, zijn compressie sokken dus het aantrekken is nog wel even een uitdaging, maar als ze eenmaal aan zitten dan zitten ze erg fijn. Mooie kleur. Ook zijn deze compressie sokken betaalbaar wat een groot voordeel is

Odpowiedź od Osock
Deze sokken geven mij zoveel support
Deze sokken geven mij zoveel support! Na mijn blessure ben ik weer met veel zekerheid het lopen op gaan pakken :)

Odpowiedź od Osock
De sokken zitten mooi aangesloten en…
De sokken zitten mooi aangesloten en tijdens het rennen voel ik niet eens of ik de sokken aan heb. Ik heb voor mijn eigen maat gekozen en die zitten perfect!

Odpowiedź od Osock
I recently tried Osock compression…
I recently tried Osock compression socks, and I'm genuinely impressed! The fit is snug yet comfortable, providing excellent support during long hours of running or exercising.
The material is breathable, which kept my feet feeling fresh throughout the day. I particularly appreciated the stylish designs—they're not just functional but also look great!
After wearing them, I noticed a reduction in leg fatigue and improved circulation. Overall, Osock compression socks are a fantastic investment for anyone looking for comfort and support. Highly recommended!

Super fijne compressiesokken
Super fijne compressiesokken; goede kwaliteit en ze zien er ook nog eens leuk uit!

Hele fijne sokken
Hele fijne sokken! Wist niet wat ik moest verwachten, maar heel fijn. Ook goede service. Doorgaan!

Top product
Top product, merk gelijk verschil bij het hardlopen! Levering was ook snel.

Odpowiedź od Osock
Geweldige kwaliteit compressie sokken…
Geweldige kwaliteit compressie sokken waardoor ik veel minder last heb van blessures en vermoeide benen tijdens en na het sporten!

Odpowiedź od Osock
Goede service en snel verzonden
Goede service en snel verzonden. Ze zijn ook van hoge kwaliteit en ondersteunen me goed bij het sporten. Aanrader!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.