anmeldelse: Den gør intet godt for mine vipper tværtimod. Den klumper, vipperne separeres slet ikke. Farven kan slet ikke fordeles ligeligt på vipperne. Den giver ingen volumen eller forlænger vip... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte 28-11. Få dage efter blev betalingen trukket, men jeg har endnu ikke modtaget varen. Så vidt jeg kan se, skulle den være ankommet til København 17-12, men alt afhængigt af transportmetod... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte en mascara der fra til mors…
Bestilte en mascara der fra til mors dag, den blev leveret i dag og det er noget Kina skrammel slet ikke hvad jeg købte. Køb aldrig der fra
anmeldelse:lever ikke op til det de lover
anmeldelse:
Den gør intet godt for mine vipper tværtimod. Den klumper, vipperne separeres slet ikke. Farven kan slet ikke fordeles ligeligt på vipperne. Den giver ingen volumen eller forlænger vipperne. Frygtelig at få af igen. Fnugger så meget og mine vipper faldt af. Dagen efter fnuggede de stadig og sad fast i ansigtet. Jeg er så skuffet over produktet og forstår slet ikke “ konceptet “
FUSK
Kan desværre ikke give Osmilash negative stjerne :-(
FUSK FUSK FUSK
Ubrugelige produkter
Totalt umuligt at returnere og absolut ingen mulighed for at få penge retur :-( :-( :-(
Received a different product than advertised – unresolved EU compliance concerns
I ordered a mascara advertised and sold as OSMILASH.
I received a different product branded LUJIYOU, which did not match the advertised product name or packaging at the time of purchase. This is a cosmetic product intended for use near the eyes.
I contacted the seller and was later told this was due to “rebranding.” I then requested EU compliance information relevant for cosmetics sold in the EU (such as EU Responsible Person details and confirmation of EU notification), but this information was not provided.
Because the delivered product differed from what was advertised and EU compliance could not be verified, I chose not to use the product. I have disputed the payment via Klarna and reported the matter to Läkemedelsverket for assessment.
I recommend that other consumers carefully verify product identity and EU cosmetic compliance before use, and rely on buyer protection if the received product does not match what was advertised.
Hold jer fra dette firma
Hold jer fra dette firma, som jeg helst ville give 0 stjerner, hvis det var muligt! Pengene blev trukket prompte fra min konto, men varen kom aldrig frem.
Kan ikke fjernes med varmt vand
Kan ikke fjernes med varmt vand. Taber alt for mange af mine få øjenvipper.
Tør slet ikke at bruge den.
Vh. Karin Elmquist
En riktigt bluff
En riktigt bluff. Produkten som visas på deras hemsida existerar inte ens istället får man en kinesisk mascara från Temu. Företaget ta inte på sig ansvaret och försöker till varje pris få mig att betala. En så länge så är betalningen pausad hos Klarna. Deras pengarna tillbaka garanti vid missnöje är också en bluff.
Avråder starkt från att handla hos OsmiLash.
Har gjort anmälan till Konsumentverket och hoppas att företaget kommer att granskas på något sätt och denna bedrägeri kommer att ta slut.
Scam
Scam! De skickar bara kinesiska varor med kinesiska tecken, ingenting som heter Osmilash.. de vägrar häva köpet, och vägrar skicka gratis returetikett. Jag betalade 499kr för 2 st kinesiska mascaror som finns på Temu för 7kr/st.. Lurad..
Jeg bestilte 28-11
Så vidt jeg kan se, skulle den være ankommet til København 17-12, men alt afhængigt af transportmetoden kan afstanden fra Kbh. til Odense forekomme lang.
Besviken
Målande reklam om bra ingredienser och en pinne i metall . Enkel liten papplåda med kinesiska tecken ingen instruktion eller sedel med ingredienser på annat språk. Pinne i plast. Mycket besviken
VARNING! KINESISKT BLUFFÖRETAG!
VARNING! KINESISKT BLUFFÖRETAG!!! Absolut sämsta möjliga erfarenhet! Beställde Osmilash men fick istället en kinesisk mascara av ett helt annat märke. Blev ombedd att fota produkten med förpackning vilket jag gjorde och fick till svars att den innehåller samma formula men att företaget håller på att rebranda och därför nu levererar från restpartierna. Om så skulle vara vill jag som kund självklart få veta det innan jag gör mitt köp. Dessutom-skönhetsartiklar från Kina följer inte europeisk lagstiftning och kan innehålla kemikalier etc som inte är tillåtna här. AVRÅDER STARKT från att beställa från dessa lurendrejare! OBS angivet datum för upplevelsen var när jag beställde produkten, en månad senare har jag fortfarande inte fått mina pengar tillbaka och företaget svarar inte längre på mina mail.
Cheap China product
Cheap China product, some kind of dropshipping due the long delivery. Marketed as some exclusive. Tiny.
Köp avrådes!
Köp avrådes!
Att köpa billigt är att köpa dyrt. Kvalitén är undermålig och kundservice saknas.
Känner mig lurad
Känner mig lurad! Första intrycket: 1. Lång handtag men super liten behållare med marscaran. 2. Borsten var ingen borste, utan mer av en rak plastbit. Första användningen: 1. Krävdes flera flera svep och flera påfyllningar för att få till något effekt i form av definierade och separata fransar. 2. Torkade jäkligt snabbt och satte sig som klister vilket gjorde det svårt att bygga på då det istället blev klumpar på fransarna. 3. Resultat: onaturligt och fullt. 4. Jätte svårt att få bort och tappade flera fransar när jag försökte få bort produkten. Dagen efter ville jag ge mascaran en till chans men jag kunde inte ens öppna upp mascaran. Precis som upplevelsen första dag så är innehållet klisteraktigt så mascaran gick inte använda en andra gång då innehållet satt fastklistrat och behållaren omöjlig att separera/öppna. Värst är att jag köpt 2 stycken och det var ju allt än billigt, 500 kr typ så det gjorde mig irriterad att jag gick på reklamen och det som utlovades och i princip slängde bort pengar! Rekommenderas absolut inte!!!
FUP FUP FUP kommer ikke
FUP FUP FUP kommer ikke. Køb IKKE på denne hjemmeside!!!
Bestilte en mascara den 23 nov
Bestilte en mascara den 23 nov. har endnu ikke modtaget den. Meget overrasket over, at den sendes fra Kina at der kke er et lager i Danmark når man bestiller fra en dansk hjemmeside virker mistænksomt.
Pretty sure this is a scam company
Pretty sure this is a scam company. Have not received any updates on my order after nine days and no reply on email. Looking closer at the website they ship from Hong Kong despite claiming to be a Swedish company and everything just seems OFF. Don't buy!
Havn't resived my mascara yet and it's…
Havn't resived my mascara yet and it's bin 3 weeks.
They do not answer my emails.
Did not get what I ordered
I ordered the Osmilash mascara for 299 kr a few weeks ago. The parcel I received today contains a mascara called LIJIEYOU with Chinese (?) packaging. I ordered this product on osmilash.se because of the claims made about it on the site. I feel like I have no idea what I have actually received and am reluctant to use it on my eyelashes. The plastic container also does not feel like good quality.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.