Oceniono na 5 z 5

Super fin oplevelse, hurtig levering. dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering. simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)

Oceniono na 5 z 5

jeg har i mange år været kunde i Skjold Burne og Oskar Davidsen og fået leveret lækre vine til en særdeles favorabel pris. S. Allingham

Oceniono na 4 z 5

Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling Men tåbeligt at man kan skrive hvor fragtmanden må stille kasserne, når de alligevel stiller det hele ved kantstenen, hvor alle kan se dem og tage dem. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De havde lige præcis den vin jeg havde fået på en restaurant og som ikke kunne købes i butikker. Og mens jeg nu var i gang kunne jeg jo lige bestille mine yndlings bobler også. Hurtig levering.

1. Sklep z winem
  2. Sklepy monopolowe
  3. Dystrybutor i importer win

Napisane przez firmę

I mere end 135 år har Oskar Davidsen & Co. været leverandør af vin og spiritus til nogle af landets bedste restauranter og hoteller, men nu åbner vi endelig dørene for private kunder, som kan få adgang til det samme eksklusive udvalg, der tidligere kun var forbeholdt professionelle. Uanset om du søger en klassisk vin til middagsbordet eller en unik specialitet til en særlig anledning, finder du kvalitetsprodukter hos Oskar Davidsen & Co. Hos os handler det ikke kun om at finde den rigtige flaske – det handler også om at forstå og værdsætte vinens verden. Derfor er alle vores konsulenter uddannede sommelierer, klar til at dele deres viden og passion med dig. Uanset om du er nybegynder eller entusiast, står vi klar til at hjælpe dig med at lære mere og guide dig igennem vinens mange facetter. Hos Oskar Davidsen & Co. gør vi det til en oplevelse at vælge vin, så du altid kan føle dig godt klædt på til at træffe det perfekte valg. Med vores online vinhandel er det lettere end nogensinde at udforske vores eksklusive udvalg hjemmefra. Her finder du ikke kun kvalitetsprodukter, men også attraktive vintilbud, der gør det muligt at finde din næste favoritvin til en konkurrencedygtig pris. Vi kombinerer tradition og ekspertise med moderne bekvemmelighed, så du både kan handle nemt og få glæde af vores mange års erfaring i vinens verden.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Gode vine

Gode vine. Levering efter ønske.

30 lipca 2025

Hej Vita,

Hvor er det dejligt at både vinen og leveringen var tilfredsstillende. Hav en dejlig dag.

Tobias fra Oskar Davidsen

Oceniono na 4 z 5

Troværdig annonce

Troværdig annonce, levering til tiden, god pris

30 lipca 2025

Hej John,
Det er vi rigtig glade for at høre - tak for din anmeldelse!

Tobias fra Oskar Davidsen

Godt udvalg af vin og hurtig levering

Godt udvalg af vin og hurtig levering

1 sierpnia 2025

Hej Linda,

Tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både udvalget af vin og leveringshastigheden – to ting vi gør os meget umage med.

Jeg bestilte tirsdag aften

Jeg bestilte tirsdag aften, torsdag morgen var min pakke fremme, sat lige der hvor jeg havde beskrevet 👌👌

7 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Hej Majbritt,

Tak for de 5 stjerner – det glæder os at høre, at alt spillede med både hurtig levering og præcis placering af pakken.

Hav en rigtig god dag!

Go vin

Go vin, hurtig levering.

29 lipca 2025

Hej Helle,

Det glæder os at høre, at både vin og levering har levet op til forventningerne!

Hav en skøn dag.

Oceniono na 5 z 5

Super service - ringede og beklagede at min levering ville blive en dag forsinket grundet en udfordring hos fragtmanden. Blev alligevel leveret på 3 dage.

29 lipca 2025

Hej Flemming,

Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at du sætter pris på vores opfølgning – og at leveringen endte med at nå frem hurtigere end forventet trods udfordringer.

Det betyder meget for os at give en tryg og troværdig serviceoplevelse.

Rigtig god dag til dig!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig levering

Den fragtmand som I bruger her, kan tilsyneladende ikke dansk. Han er blevet bedt om at ringe på døren/klokken, når han leverer varen. Det er tilfældigt hvornår vi opdager at han har droppet pakken på vores udvendige trappe. Jeg tør i hvert fald ikke købe hos jer til vinter,

Efterfølgende er jeg blevet ringet op af en venlig medarbejder, som oplyste at deres aftale med fragtmanden gjorde at man må leve med at fragtmanden blot dropper pakken på trappen uden at ringe på. Han oplyste endvidere at vine sagtens kan tåle temperatursvingninger - både varme og kulde. Det er vi så nogle som ikke er enig med ham i. Så min ene stjerne fastholdes

28 lipca 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på udfordringerne med leveringen. Vi beklager meget, at din oplevelse ikke har levet op til den standard, vi tilstræber.

Vores kundeservice vil kontakte dig direkte med henblik på at drøfte sagen nærmere.

Tilfredsstillende

Alt var tilfredsstillende

Hej S. Madsen,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt!

Ha’ en skøn dag.

Oceniono na 5 z 5

Super levering af kvalitet.

Min vare blev leveret sikkert og hurtigt, uden problemer. Stor tilfredshed.

Hej Joan,

Mange tak for din anmeldelse – det er netop sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Hav en dejlig dag.

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition

Hej Merete,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god sommer til dig!

Super vin

Super vin, hurtig og problemfri levering.

2 lipca 2025

Hej Christian,

tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
Hav en dejlig sommer.

Oceniono na 1 z 5

I kunne ikke finde min adresse i…

I kunne ikke finde min adresse i fredags, så derfor aftalte vi at vinen skulle leveres den 21. juli, den kom i dag, hvor der ikke var nogen hjemme, så vin i solen, det er no go, det er sidste gang jeg handler hos jer

30 czerwca 2025

Hej Jan,

Det er naturligvis ikke i orden at din bestilling ikke blev leveret på den korrekte dato - særligt når det så betød at vinen blev udsat for uhensigtsmæssige forhold. Det beklager vi meget!
Da du var i kontakt med min kollega, blev der kommunikeret til vores eksterne fragtfirma, at varen først skulle leveres d. 21/7, men de har desværre begået en fejl og leveret den før.

Vi vil meget gerne råde bod på skaden og vil gerne tilbyde dig nye varer. Skriv gerne på tobe@taster-wine.com.

God oplevelse.

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering.

28 czerwca 2025

Hej Uruk,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på!
Vi håber at vinen også lever op til dine forventinger.

Hav en god sommer.

Mvh Oskar Davidsen

Oceniono na 5 z 5

Vinen kom på den rette dato

Vinen kom på den rette dato, og den blev sat der, hvor jeg havde bedt om det

27 czerwca 2025

Hej Klaus,

Så er alt jo lige som det skal være!
Vi håber at vinen smager.

Gode tilbud

Gode tilbud, hurtig ekspedition og hurtig levering lige til døren

25 czerwca 2025

Hej Lis,

Tak for de fine ord!
Hav en dejlig sommer.

Oskar Davidsen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej