Prachtig tuincentrum waar wij graag en veel komen. Vandaag met mijn dochter in restaurant gezeten. Ik bestelde broodjes, zij patat oorlog. Meisje achter de kassa beet haar toe “ je bedoelt patatje vre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben alleen maar goede ervaringen bij tuincentrum Osdorp.Planten geweldig, service geweldig, We mijden Pasen een beetje, maar vlak voor Pasen geweldig aanbod met redelijke prijzen. En kerst 2025... Zobacz więcej
2 grote plantenpotten gekocht voor binnen. Deze lekte . Met deze potten teruggegaan. Ze geloofde ons niet en gingen meteen in de verdediging met rare tegenargumenten,je loopt letterlijk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tuincentrum Osdorp biedt een compleet assortiment tuinmeubels, barbecues, planten, kunstkerstbomen en sfeer & cadeau artikelen.
Dane kontaktowe
Osdorperweg 247, 1069 LL, Amsterdam, Holandia
- osdorp.nl
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
betaald voor een Nordman kerstboom maar een ander goedkopere kerstboom geleverd gekregen.
Wij hebben een in december een Nordman kerstboom gekocht bij tuincentrum osdorp voor € 45.00 maar een andere goedkopere soort geleverd gekregen.
Met een andere naald structuur en een boom die heel veel naalduitval had.
Deze terechte klacht werd niet in behandeling genomen omdat er geen garantie op kerstbomen is.
Maar het gaat niet om garantie,maar dat we betaald hebben voor een Nordman maar deze niet geleverd hebben gekregen,maar een boom van veel mindere kwaliteit.
Ik ben al jaren klant maar mij zien ze niet meer.
Misschien zijn er meerdere klanten die hier mee te maken hebben gehad
Prachtig tuincentrum maar zeer klantonvriendelijk
Prachtig tuincentrum. Het kerstassortiment wordt alleen maar beter en meer. Echt een belevenis. Helaas is het personeel buitengewoon onvriendelijk. Omruilen is onmogelijk. Ook als je per ongeluk verkeerde maat het gekocht en grotere versie wil. Kwam er ruim 10 jaar, maar dit was helaas de laatste keer.
Mooi tuincentrum, onvriendelijk service personeel
Een mooi tuincentrum, zeer uitgebreid assortiment. Eerste ervaring was top👍🏻 Helaas met een retour terug moeten gaan naar de winkel. Wat een nare ervaring was dit! Zeer Onvriendelijk te woord gestaan. Jammer. Communicatie daarin tegen via mail -verkeer was netjes, niks op aan te merken. Door dit voorval helaas voor mij geen Tuincentrum Osdorp meer..
Klantonvriendelijke service en personeel
Het tuincentrum heeft een prachtig assortiment en veel keus, personeel is over het algemeen niet echt klantvriendelijk - meerdere keren ervaren - en de service is bar slecht. Ik ben zelf geen voorstander van tegoedbonnen als je artikelen retourneert, en vind het een goede service als je gewoon je geld terugkrijgt. Nu word je verplicht daar iets te kopen. Ook niet echt klantvriendelijk is dat je kerstartikelen na 19 december niet meer mag ruilen of terugbrengen. Ben wel klaar met tuincentrum Osdorp.
Slechte service. Aankoop gewoon op straat gekwakt. U zoekt het zelf maar uit, is hun uitgangspunt
We hebben plantenbakken en tuinaarde gekocht voor meer dan 800 euro plus 45 euro bezorgkosten.
De chauffeur wilde het spul alleen op straat voor de deur plaatsen en niet in de serre ( 2 meter verder en ook op begane grond). We kregen als antwoord ": Dan had u de algemene voorwaarden moeten lezen en........en nu moet ik naar de volgende klant". Hij nam ook de de emballage ( pellets, plastic etc) niet mee terug en reed vlug weg.
Wij willen niks meer Tuincentrum Osdorp te maken hebben en begrijpen nu ook waarom er eerder over dit bedrijf is geklaagd via het TV-programma RADAR.
Op hun site staat "gratis bezorgen boven 50 euro". Maar ze verkopen alleen maar zware artikelen, die DHL etc,. niet vervoert. Je bent dus vrijwel altijd overgeleverd aan hun eigen bezorgdienst en die rekende 60,46 euro. De BTW kwam er ook nog bij.
Mooiste tuincentrum van Amsterdam en…
Mooiste tuincentrum van Amsterdam en omstreken. Je bent hier wel een paar uur zoet. Goed advies gekregen bij mijn tuinplannen en ook op mijn levering terrastegels en planten viel niet aan te merken. Top!
vorige week bestelling gebracht door…
vorige week bestelling gebracht door zeer vrouw onvriendelijke chauffeur die zeer onbeschoft en dreigend overkwam.Hij was op geen enkele wijze bereid om 2 dames waarvan een 77jarige met 15 jarige kleindochter even te helpen en plaatste de goederen dan ook met plezier op de openbare weg inplaats van de inrit, hetgeen voor hem totaal geen moeite was geweest.
Dit was eens maar nooit meer dat ik hier nog iets zal kopen.
slechte service - niet iets bestellen hier!
Wat een slechte communicatie/service/levering hier! Eerst kunnen ze niet leveren binnen de toegezegde 5 werkdagen, dat communiceren ze niet, nee daar moet ik zelf al achteraan bellen. Enfin - er wordt een bezorgdatum toegezegd en ik regel speciaal dat ik die hele dag thuis ben, (dat is een geregel) krijg ik de avond (laat in de avond) ervoor bericht dat het vertraagd is. Probeer ik ze daarna te bellen zijn ze "vanwege drukte niet in staat je telefonisch te woord te staan". Hoe kan je nou niet bereikbaar zijn? Uit welke eeuw komen zij? Ik bestel een kamado, het gaat hier niet om een klein ding, je geeft flink veel geld uit, en dan verwacht je dat ze zich aan hun eigen toezeggingen houden of op zen minst communiceren maar geen van beide. Wat je ook doet, niet hier iets bestellen want het loopt uit op een teleurstelling!
Slechte ervaringen nu voor de twee keer…
Slechte ervaringen nu voor de twee keer nu koop daar nooit meer
Super snel aflevering en top service
Super snel aflevering en top service. Aanrader!
Fijne website
Overzichtelijke site met duidelijke voorraadpositie per artikel, snel geleverd dus helemaal top!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.