Ik had twee jaar lang twijfels voordat ik eindelijk de stap zette. Mijn zwager had al zonnepanelen, maar ik vond het altijd te veel gedoe. Ik moest allerlei offertes vergelijken en ik was bang dat ik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Erdogan heeft goede service geleverd. Onze thuisbatterij moest nog verbonden worden met slimme meter . Na de nodige aanpassingen . Zeer correct gehandeld . Ging niet weg voordat alles goed werkte . He... Zobacz więcej
Eigenlijk gewoon oplichters. Ze garanderen dat je binnen 4 jaar je batterij van €27.000,- terugverdient. Maar na het eerste jaar helemaal niets aan verdient. Alleen Osak en hun energiemaatschappij ver... Zobacz więcej
De jongens die de thuisbatterij hebben geplaatst, waren vakkundig en hebben met z'n 2en de boel netjes aangesloten. Ze zijn keurig te werk gegaan en konden me op alle vragen antwoord geven. Bedankt ma... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
OSAK, specialisten in duurzame energieoplossingen. Van airco's tot zonnepanelen - wij leveren, installeren en onderhouden met passie.
Dane kontaktowe
Niemcy
- info@osak.nl
- osak.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goed contact over de afspraken, nette werkers
Het bedrijf nam steeds netjes contact op. De uitleg en schouwing waren prima begrijpelijk en er werd goed meegedacht. De batterij is binnen 8 dagen al geplaatst naar tevredenheid! Nette werklui! Erg tevreden.
Installatie zonnepaneel batterij
Muhsin en zijn collega hebben netjes gewerkt ik ben zeer tevreden.
Misleidende colporteurs
Ze bieden een thuisaccu met omvormer aan ter waarde van €3000 aan voor €8500, het maximale lening van het warmtefonds. We worden beloofd dat we €250 per maand hiermee besparen tegen een prijs van €85 per maand, of €1030 per jaar bij een lening van 10 jaar. Dat komt al neer op €10300 voor het duur van de lening.
Bij maximale benutting van het accu van 10KwH, scheelt dat ongeveer €1 per dag. Zelfs bij maximale benutting van de accu kom je uit op een verlies van €55 per maand.
Uitstekende installatie en prettige…
Uitstekende installatie en prettige monteurs Muhsin en Bilgili 👍
Prima mooie en snelle installatie …
Prima mooie en snelle installatie dankjewel Osak
Slecht Nazorg en Communicatie
Slecht Nazorg en Communicatie gebeld meerdere maal en geen reactie elke keer we bellen heb mooi paperweight thuis aangesloten maar staat niet aan 2 maanden later Com kabel gekregen maar niets werkt ik zou een soort dashboard krijgen zo dat ik het kon volgen mn Batterij maar tot op heden geen reactie maar bij betalen zijn ze dr als haaien ik Wacht nog steeds beloofde Telefoon
Okan nette en vriendelijke monteur en…
Okan nette en vriendelijke monteur en met osak kantoor goed contact
thuisbatterijen
Bij ons zijn de thuisbatterijen gister geinstalleerd door Okan, hij heeft heel netjes gewerkt en alles goed uitgelegd, heel erg tevreden tot nu toe met Osak, als we iets niet begrijpen kunnen we altijd bellen en leggen ze ons alles rustig uit of sturen een mail. Nu afwachten of alles zo werkt als beloofd.
Okan heeft alles netjes geïnstalleerd…
Okan heeft alles netjes geïnstalleerd en keurig netjes achtergelaten. Duidelijk uitgelegd wat en hoe.
Uitstekende samenwerking
Uitstekende samenwerking. Netjes en vakkundig thuisbatterij geïnstalleerd.
Heb vandaag een slimme batterij laten…
Heb vandaag een slimme batterij laten installeren door Osak, super vriendelijke installateur gehad zijn naam was Okan. Zeer vriendelijk en netjes achtergelaten. Daarvoor contact gehad meg Michael en precies hie hij heeft uitgelgd ging de installatie. Bedankt Osak.
Airco
Super!!!!
Super. Kan nu mijn woning verwarmen met mijn nieuwe airco en straks in de zomer lekker afkoelen
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, de communicatie was echt top en werd goed geholpen en ondersteund. Alles was duidelijk en geen rare haken of ogen.
Op aanraden van een vriend ben ik bij…
Op aanraden van een vriend ben ik bij Osak terecht gekomen heb wel heel even op mijn offerte moeten wachten maar vervolgens ging het zeer snel en correct ben zeker tevreden.
Toppers
Fijne bedrijf om mee te werken hebben ook gelijk naar mijn zonnepanelen van een andere partij gekeken zonder kosten, alleen jammer dat het zo lang duurde voor mijn financiering rond was ben tot nu toe tevreden over de opbrengsten. Nu even afwachten. Dankjewel Osak.
Ze denken goed met ons mee om dingen op…
Ze denken goed met ons mee om dingen op te lossen dat we niet in problemen komen.
Alleen moet nog een ding even op gelost worden maar dat komt ook nog vast goed.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.