Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fijne producten met goede service. Ik neem al een tijdje mijn collageen en creatine af bij Ortho Formulas. Niet alleen lossen de producten goed en snel Op maar hebben ze ook geen gekke bij sma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na advies van Sam een aantal supplementen (Shilajit, Vitamine D3, Zink, Vitamine C, Magnesium, Visolie) van Ortho Formulas geprobeerd. De belangrijkste redenen om supplementen te nemen waren voor m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na een kort gesprek met Ortho Formulas een aanbeveling gekregen van supplementen die voor mij persoonlijk een goede aanvulling zouden zijn. Website ziet er goed uit en werkt prima. levering ging supe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Wij bieden een assortiment hoogwaardige voedingssupplementen met een hoge biologische beschikbaarheid in de juiste dosering voor het lichaam. Bij Ortho Formulas zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten die de benodigde aanvulling bieden voor een gezond(e), sterk(e) en gebalanceerd(e) lichaam en geest. Wij garanderen optimale voedingswaarde en opneembaarheid van onze formules en kunnen zo een kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden van zorgvuldig samengestelde supplementen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Deskundig en goed

ongeveer 2 weken terug heb ik bij Ortho Formulas supplementen besteld onder andere voor artrose in m'n knie. Het is ongelofelijk maar ik heb eergisteren voor het eerst in een jaar weer voluit en pijnvrij kunnen tennissen. Super bedankt!

11 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

I have bought several times from them

I have bought several times from them, everything went nice without any issue. Packages arrived fast, products were in good state and my health has improved. I will keep buying from them in the future.

15 maja 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Thank you Mike, for your kind review and for sharing your experience! We hope to continue serving you for a long time to come!

Aanrader!!

Ik bestel hier altijd mijn supplementen, netjes geleverd en geven goede instructies

11 marca 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring Amrish! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Kwaliteit en goede service

Ik haal mijn supplementen nooit meer ergens anders. Goede kwaliteit supplementen zonder rotzooi, jongens weten waar ze het over hebben en leveren goede service. Kortom top!

16 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Triple magnesium

Sinds een tijdje gebruik ik de triple magnesium. Ik heb vaak kramp in mijn kuiten en onrustige benen. Dat heb ik sinds ik deze magnesium slik niet meer! Een heel fijn product, goede prijs en service.

11 lutego 2025

Oceniono na 5 z 5

Goede snelle levering met betrouwbare…

Goede snelle levering met betrouwbare en goeie producten! Ook staan ze open om hun kennis te delen in de vorm van advies.

8 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en voor je vertrouwen! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk op maat te helpen. We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Fijn advies

Sam heeft op basis van mijn wensen en klachten gekeken wat ik nodig heb. Sam is altijd bereid om te adviseren en kijkt ook breder (voeding en beweging). Dankjewel Sam, hier een tevreden klant en volgende bestelling komt er binnenkort aan.

9 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je vertrouwen Naomi! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk op maat te helpen. We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, super service en snelle levering!!

3 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en voor je vertrouwen!!! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Top bedrijf

Hele goede gecontroleerde natuurlijke producten, geven ook nog veel gratis adviezen. Echt een top service ook! Aanrader!

7 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en voor je vertrouwen! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Oceniono na 5 z 5

Hele goede ervaring met Ortho formulas

Hele goede ervaring met Ortho formulas! Ik weet dat ik kan rekenen op goed onderbouwd advies en schrijf mijn clienten regelmatig producten van Ortho Formulas voor.

7 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je vertrouwen Sietske! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!!

Oceniono na 5 z 5

Ortho Formulas is een betrouwbaar…

Ortho Formulas is een betrouwbaar bedrijf met een ruim assortiment aan goede supplementen. Ze hebben verstand van zaken en je kan rekenen op een snelle service!

6 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je vertrouwen! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn!

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Goede kwaliteit producten met een breed assortiment, voor een eerlijke prijs. De levering is lekker snel
Als je niet weet welke producten geschikt zijn voor jou, kun je altijd vragen stellen en krijg je goed advies.

5 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je vertrouwen Corinne! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn en je te kunnen ondersteunen in je actieve lifestyle!!

Top producten

Ben enorm tevreden over de producten, service is top! Aanrader!

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Goede service en producten

Goede service, mooie verschillende producten. Duidelijke productbeschrijving. En duidelijke uitleg bij vragen/ advies

6 lutego 2025

Kundig advies & snelle verzending

Via Instagram contact opgenomen met Orthoformulas om mij advies te geven om mijn testosteron & energie gehalte te verhogen.

Nadat Boaz mij zeer kundig en vriendelijk te woord stond, wat producten via de website besteld. Gebruiksvriendelijke site, producten waren binnen 2 dagen keurig geleverd.

De producten doen precies wat er beloofd wordt. Geweldige service noem ik dat!

Team Orthoformulas, hartelijk dank en tot de volgende bestelling!

2 grudnia 2024

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide beoordeling en het delen van je ervaring! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Kwalitatief hoogwaardige supplementen…

Kwalitatief hoogwaardige supplementen die een mooie aanvulling zijn op mijn levensstijl. Uitgebreid en eerlijk advies waar je iets mee kan. Kortom, erg tevreden.

5 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Dankjewel voor je mooie Review Mariëlle!! We zijn blij dat je zo tevreden bent! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn en je te kunnen ondersteunen in je lifestyle!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding én service!

Als fanatiek Crossfitter heb ik al veel supplementen geprobeerd, maar Ortho Formulas heeft me echt verrast. De prijs/kwaliteitverhouding is ongeëvenaard! De producten die ik gebruik – zoals shilajit, creatine, visolie, collageen, multivitamines en magnesium – zijn van topkwaliteit en ik merk echt het verschil in mijn prestaties en herstel.

Wat ook echt opvalt is de service. Het advies dat ik krijg is altijd professioneel en op maat, waardoor ik precies weet wat ik nodig heb voor mijn trainingen en herstel. Daarnaast is de levering altijd snel en betrouwbaar, wat voor mij als atleet belangrijk is.

Ik kan Ortho Formulas echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige supplementen tegen een scherpe prijs!

4 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je vertrouwen Menno! We hopen je nog lange tijd van dienst te zijn en je te kunnen ondersteunen in je actieve lifestyle!!

Healthy and nice products

Healthy and nice products, I can feel how they helping my body to grow and rest better and one on the most important that you always receive the best advice.

4 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Thank's for your purchase and your trust!! We look forward to serving you again in the future!

Oceniono na 5 z 5

Erg blij met de hulp van de mannen

Erg blij met de hulp van de mannen! Begonnen aan mijn zoveelste gym journey, maar dit keer met ondersteuning van de heren. De informatie is heel behapbaar en maakt het leuk om te gaan trainen. De supplementen en de visie van de jongens trekt mij, omdat ze de focus leggen op zowel de mentale als de fysieke gestelheid!! 💪🏾

3 lutego 2025

Odpowiedź od Ortho Formulas

Bedankt voor je uitgebreide mooie beoordeling en voor je aankoop Cyclo! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn en hopen dat we nog veel voor elkaar kunnen betekenen natuurlijk!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej