En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det bedste her i Tisted at møde en tandlæge som Peter Holm,Faglig meget dygtig,behagelig opførsel,og giver en tryghed som jeg aldrig har oplevet før.Måske lige prisen føles lidt høj når man kun har si... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Tigervej 1, 7700, Thisted, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Den samme gode service som altid.
Man føler sig helt tryg, med de dygtige ansatte.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Har haft den samme tandlæge i mange år. Hende er jeg meget tryg ved. Og det var jeg også ved mit sidste besøg.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Dette gjorde besøget til en god oplevelse.
Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via dette bliver genkendt og får de fortjente roser.
Bedste hilsner Jens Andersen

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
jeg havde en god dag derude, jeg havde slet ingen huller, så min dag var meget god.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Hurtig ekspedition, ind til tiden,ud efter 25 minutter. Dejlig nyt sted.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Rart at blive behandlet af en dygtig tandlæge man har brugt i mange år.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Fin indkaldelsesprocedure og sms-påmindelse. Meget dygtige, venlige og tillidsvækkende tandlæger. Absolut en anbefalelsesværdig klinik.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Godt håndværk. Stor faglig dygtighed. God organisering i de nye lokaler på Tigervej i Thisted. Min rodbehandling var på høje tid- jeg nåede at udvikle et skævt bid hvor jeg bed mig i kinden- men det var ikke noget tandlægen kunne gøre stort ved - andet end at fjerne årsagen til det skæve bid!

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Hurtig mulighed for at komme til tandlæge - professionel og oplysende behandling.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Peter Kloster er den bedste tandlæge. Har været min tandlæge i snart 16 år og jeg har altid været tilfreds med hans arbejde.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Fik skiftet en gammel plumre uden smerte. Den nye sidder perfekt og har ikke generet det mindste. God tyggeflade!

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
At jeg altid har den samme tandlæge, en som jeg er tryg ved. Det er guld værd, når man har tandlægeskræk.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Jeg har, i alle de år, hvor Peter Kloster har været min tandlæge, været yderst tilfreds.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Jeg kom jo til et nyt sted!
Følte mig velkommen.
Fik min gamle tandlæge Peter kloster, som jeg haft i mange år.
Kom ind til tiden og Peter klarede opgaven meget tilfredstillende.
Pris? - det er dyrt at gå til tandlæge

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Thisted
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.