MIN tandlæge Anne Stenteberg er verden bedste tandlæge, meget fagligt kompetent og så kan hun takle min hysteri/ tandlægeskræk. Har haft hende i mange mange år og hun svigter aldrig. Så der bliver jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man bliver altid mødt at søde og venlige ansatte ved skranken. Min tandplejer Sahar er bare super sød og særdeles veloplagt, og gør samtidig et godt stykke håndværk, også selvom hun syntes at ultralyd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har gået ved Oris tandlægerne længe. Har nu fået den tredje nye tandplejer Sahar , som jeg var ved idag . Super faglig dygtig , følte mig tryg, informeret omkring behandlingen. Jeg gik derfra med en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god behandling. Karoline som ikke er min faste tandlæge skal roses til skyerne. Hun tog virkelig hånd om mig og min angst for rodbehandling. Har en dårlig oplevelse som er mange år tilbage. Karo... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Slotsgade 21, 5000, Odense, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg havde prøvet 3 tandlæger opfordret af tandlæge Nana ? i Tarupcentrets Tandlæger, men ingen kunne løse problemet, og det kunne Jørgen Darling i Slotsgade, og derfor blev det "blot" en reperation, som jeg var meget tilfreds med

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Kompetent og behageligt besøg, på trods af jeg ikke holder af at være i stolen.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Det årlige eftersynet var helt i orden. Det vil jeg nok give 4 eller 5 stjerner. MEN:
Jeg skal have et tandeftersyn 1 gang om året, i 2024 fik jeg et eftersyn den 4/11, i 2025 blev jeg ikke indkaldt og så i 2026 blev jeg indkaldt til den 12/1 altså godt og vel 2 måneder senere end et år. Da det ikke er første gang der kommer en så sen indkaldelse er den ene stjerne pga. min utilfredshed med administrationen. Det behøver ikke at være på dagen, men det skal ikke være flere måneder over tiden, især ikke når jeg kun har krav på at komme 1 gang om året.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Tand plejer god til at fortælle hvad der skulle ske.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Det er altid en fin og tryg oplevelse at besøge jer!

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Julie er sååå sød, og får mig altid til at føle mig tryg i stolen, trods min store tandlæge skræk

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg fik hjælp med det samme, bare ikke den tandlæge jeg plejer at gå hos

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Ved telefonisk henvendelse til ORIS tandlægerne i Odense fik jeg en tid samme dag. Undersøgelse hos Lars der på sin egen stille og rolige måde orienterede mig om problemet. Jeg modtog på skrift et overslag over de forventede udgifterne. Jeg har efterfølgende fået udført opgaven, inden for det i overslaget beskrevne beløb.
Jeg kan bestemt anbefale ORIS tandlægerne

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg skulle have en rod behandling og det var fuldstændig smertefrit og i roligt tempo

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Akut tandskade. Fik tid samme formiddag. Kompetent og venlig tandlæge og personale. Tak Sanela & Co
Mvh Ove Jacobsen

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Respekt for at jeg har tandlægeskræk og alt foregår i roligt tempo.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg er som mange andre ikke altid videre begejstret for at komme til tandlæge men Furdal er så dygtig med hans rolige væsen og Altid obs på mig undervejs og inden..
Vi fandt frem til at jeg har gået hos ham i 18 år nu, det havde jeg egentlig ikke tænkt på men jeg er nået det længere fra den første gang nogensinde end hos en anden tandlæge hvor jeg var 1 gang da var fyldt 18, ordet operativ fjernelse af visdomstand skræmte mig væk og jeg gik ikke til tandlæge i 5 år.. da jeg ikke kunne vende retur til samme tandlæge fordi der var gået mange år fra jeg var kunde hos hende så anbefalede en i familien, hans tandlæge Furdal.. jeg var skrækslagen dengang men som årene er gået har jeg fået mere ro og stor tillid til ham..
Og så er der selvfølgelig altid en god modtagelse både af Furdal og dem ved skranken..
Absolut en anbefaling herfra

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Søde kompetente tandlæger, samt klinikassistenter. Har ro og tid til os der har lidt tandlægeskræk ;-)
Der er altid en god stemning i huset.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.