ORIS Tandlægerne - Hammel Recenzje 557

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Torvegade 5C, 8450 Hammel, DK

Oceniono na 5 z 5

Sødt personale der tager sig tid til at forklare hvad der skal ske. De er super gode til at håndtere tandlæge skræk. Overkommelige priser. Kæmpe anbefaling herfra

Oceniono na 5 z 5

Sofie skaber ro og tryghed og er god til at kommunikere, hvad der skal ske og hvad der gøres undervejs. Kan klart anbefale både hende og klinikken i Hammel.

Oceniono na 5 z 5

sku ha rykket en kindtan ud fik at hvide den nok skulle opers ud vil blive dyrt sirke 3600 men kom så ind til sofie poulsen hun kunne rykke den ud på 10 minutter så rigti godt tilfres med kun 956 kr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har gået hos ORIS tandlægerne i Hammel i flere år og er altid blevet mødt med professionalisme, omhu og venlighed. Behandlingerne er grundige, og jeg føler mig altid godt informeret og... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  6. Wybielanie zębów

O ORIS Tandlægerne - Hammel

Napisane przez firmę

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Napisane przez firmę

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Torvegade 5C, 8450, Hammel, Dania

• 86961501
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Hammel

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Altid super service og faglig dygtige

Altid super service og faglig dygtige

15 grudnia 2025

Hej Birgitte,

Vi er glade for at høre, at du oplevede super service og faglig kompetence. Mange tak for din positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

Super god og kompetent rådgivning og…

Super god og kompetent rådgivning og service

3 grudnia 2025

Hej Lilli,

Vi er glade for at høre, at du har fået god og kompetent rådgivning og service. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Jeg kan stadig ikke give mindre end 5 stjerner

Når jeg går til tandlæge så handler det om tillid. Og det har jeg til Regitze. Vi har et fremragende samarbejde, i hvert fald fra mit synspunkt. Så jeg kan stadig ikke give mindre end 5 stjerner.

4 grudnia 2025

Hej Lenni,

Vi er glade for at høre, at du har tillid til Regitze og føler, at I har et godt samarbejde. Tusind tak for rosen og de fem stjerner til hende!

Oceniono na 5 z 5

God service, smilende personale.

2 grudnia 2025

Hej Heidi,

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og smilende personale! Tak for de fem stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og fin behandling af en brækket…

Hurtig og fin behandling af en brækket tsnf

1 grudnia 2025

Hej Preben,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med behandlingen. Tak for din positive anmeldelse!

Bare mega godt

1 grudnia 2025

Hejsa,

Det er vi meget glade for, at du synes.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægern

2 grudnia 2025

Hej Søren,

Det er vi glade for, at du synes.

Virkelig god behandling.

19 listopada 2025

Hej Mette,

Det er vi meget glade for, at du synes.

Venligt og professionelt

Jeg var til et almindeligt eftersyn og tandrensning hos ORIS i Hammel. Besøget var både venligt og professionelt. Undersøgelsen var grundig, og tandrensningen efterlod tænderne rene og glatte. Klinikken og personalet skabte en rolig atmosfære. Alt i alt en positiv oplevelse.

18 listopada 2025

Hej Tommy,

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med dit tandeftersyn og at du oplevede vores personale som venlige og professionelle, samt bemærkede den rolige atmosfære. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

God weekend,

Oceniono na 3 z 5

Det er blevet til en for stor…

Det er blevet til en for stor pengemaskine, føler ikke man får den samme behandling og service som inden corona starten.

30 października 2025

Hej,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi selvfølgelig er kede af, at du ikke oplever samme niveau i behandling og service som tidligere. Du er meget velkommen til at sende os en mail på oris@oris.dk, hvor du uddyber din oplevelse - så vil vi meget gerne følge op på det.

Rigtig god dag til dig,

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Dejlig behagelig behandling

Dejlig behagelig behandling

11 listopada 2025

Hej Anders,

Vi er glade for, at du oplevede en behagelig behandling. Mange tak for den fine anmeldelse!

God og forstående tandplejer

God og forstående tandplejer. Er god til at give input til hvordan man holder sine tænder bedre rene, og hvilke hjælpe værktøjet man kan bruge. Så er oven ud tilfreds.

11 listopada 2025

Hej Kenneth,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den vejledning, du har fået omkring din tandpleje. Tusind tak for rosen til vores tandplejer og for de fem stjerner!

altid smilende personale

altid smilende personale. Man føler sig velkommen.

12 listopada 2025

Hej Birgit,

Vi er glade for at høre, at vores smilende personale får dig til at føle dig velkommen. Tak for din positive tilbagemelding!

Hej Erik,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Professionelle klinik

Dejligt personale, og alle er professionelle! Jeg kan varmt anbefale det!!

4 listopada 2025

Hej Amihaiesi,

Vi er glade for at høre, at du synes, personalet er dejligt og professionelt! Tusind tak for din anbefaling, det betyder meget for os.

Oceniono na 4 z 5

Der er altid tidfredsende behandling

Der er altid tidfredsende behandling

Hej Khwaja,

Vi er glade for at høre, at du altid har en tilfredsstillende behandling. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Dygtige og friske mennesker 👍 altid et…

Dygtige og friske mennesker 👍 altid et smil 😀

4 listopada 2025

Hej Kurt,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores dygtige og smilende personale. Mange tak for din positive feedback!

overholder den aftalte tid

overholder den aftalte tid, kompetent og venligt personale.

Hej Claus,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores punktlighed og det kompetente og venlige personale. Mange tak for din anmeldelse!

God behandling

Hej Morten,

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for den fine anmeldelse!

Oceniono na 4 z 5

Sødt og venligt personale

Sødt og venligt personale. Ventetid ok.

27 października 2025

Hej Miriam,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som sødt og venligt, og at ventetiden var ok. Tak for din feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej