Tandplejer Christina er fantastisk. Jeg elsker ikke at gå til eftersyn, men Christina gør virkelig én tryg. Ligeledes skal tandlæge Lisa have stor ros. Jeg skulle “kun” have skiftet en fyldning, men h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jens Holm hos Oris tandlægerne i Frejlev har gjort det nemmere for mig at komme til tandlægen trods tandlægeskræk. Yderst behagelig og kompetent tandlæge. Smertefri behandling og virkelig god til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er i foråret 2023 startet som patient hos Jens Holm i Frejlev. Det er jeg, efter andre fagpersoner har peget på ham som den rette tandlæge til at rette op på omfattende fejlbehandlinger, min tid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min mangeårige tandlæge gik på pension, så jeg fandt Oris i Frejlev, min tidligere hjemby. Det var et særdeles godt skifte. Lisa og hendes personale er yderst professionelle og skaber en venlig og beh... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Glucksvej 1A, 9200, Aalborg SV, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg får altid en god behandling, og er helt tryg, - når jeg ligger i stolen:-).

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Meget venligt og imødekommende personale, og godt håndværk!

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
At blive imødekommet med en god tone og ligeværdighed

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Tiderne virkede ikke som aftalt, men da vi endelig kom til var alt i top.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Skulle have tand trukket ud som de ikke havde tid til ved 1. besøg ( fair nok )
Efter 2.besøg hvor tand kom ud blev smerter ved efter 14 dage og efter 3.besøg blev det syet igen da det var gået op og tjekket op og alt var ok (ifølge dem)
Smerter blev dog ved.
Fik tjekket deres arbejde ved anden tandlæge der startede med at tage et billede af det og de kunne se der skulle åbnes igen og starter forfra.
Det viste sig at et fremmedlegeme på ca 2x2 mm som var sort var glemt og så syet inde samt nogle knogle rester.
Sendte denne info for en måned siden til dem uden de har reageret på det.
De tilbød inden jeg fik løst det at de u/b skulle kigge på deres arbejde igen , hvilket de ikke fik lov til.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Søde og kompetente medarbejdere, som man føler sig tryg ved.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Altid mødt af dejlige mennesker, og og forståelse for de problemer man har ved tandlægebesøg.

Odpowiedź od ORIS Tandlægerne - Frejlev
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.