Otroligt snabb leverans trots att man bor i den delen av landet ingen annan bor... Dock upptäckte jag inte de förens jag började undra vad som hänt med paketet och spårade de via post nord. Hade tydli... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Alldeles för mycket fokus på leksaker, ni kan bli bättre på att ha fokus på fetish kläder/tillbehör. Vill inte ha några fler mail om att det är "bra" pris på den och den dildon. Mer fetish, mindre l... Zobacz więcej
Mycket bra, väl organiserad, snabb sevice. Enda önskemål: Det är bra att ni skickar med DHL från Tyskland, men tyvärr tar Postnord (som fungerar mycket dålig) över, och sedan dröjer det. Kan ni fixa a... Zobacz więcej
Väldigt snabb leverans av julkalendern jag köpte. Ska bli väldigt trevligt att öppna luckorna snart. Mycket bra och diskret paket men det bryr jag mig inte så mkt om. Jag får köpa vad jag vill ha oc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
I över 40 år har ORION på ett traditionellt och kompetent sätt stått för erotiska produkter – en innovativ, oberoende och globalt aktiv erotikkoncern från Flensburg i norra Tyskland. Det familjeägda företaget driver en internationell postorderverksamhet, internationella fysiska butiker och en global grossistverksamhet som ständigt växer. ORIONs produktsortiment med ca 14 000 artiklar är anpassat till kundernas olika önskemål. Förutom sköna sexleksaker finns det läckra underkläder för både honom och henne, kondomer, glidmedel och massageoljor, skämtartiklar samt olika fetishprodukter som gör sexlivet ännu mera spännande. ORION – love your way
Dane kontaktowe
Niemcy
- orion-shop.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Berätta att man ska betala tull också…
Berätta att man ska betala tull också för varorna.

Odpowiedź od Orion Shop
Jag beställde ett par örhängen…
Jag beställde ett par örhängen och.betallde 299 kr. Det var 2,5 månader sedan. Inga örhängen har kommit till mig.
Vad kan jag göra?
Gunilla tsjöberg

Odpowiedź od Orion Shop
Den 27.02.2024 betalade för deras…
Den 27.02.2024 betalade för deras vara,med Nordea mb fick ingenting tills idag,vad måste jag göra? Mvh

Odpowiedź od Orion Shop
snabb leverans.sköna grejer bra…
snabb leverans.sköna grejer bra produkter till ett bra pris.kanon bra kundservive.inte mycke att klaga på..

Väldigt nöjd!
Väldigt nöjd!
Bra priser, snabb leverans och mycket bra varor.

Odpowiedź od Orion Shop
Snabb leverans, bästa service och mycket handlingskraft personal.

Odpowiedź od Orion Shop
Bra service till bra pris
Mina inhandlade varor motsvarade mer än väl mina förväntningar.
Bra priser och snabb leverans.

Snabb bra leverans
Snabb bra leverans. Hade fått fem stjärnor om man inte behöver logga in för att se vissa produkter på deras hemsida.

Odpowiedź od Orion Shop
Alldeles super förutom problemet med…
Alldeles super förutom problemet med att betala med kort.
Problem med at betala med kort
Problem med at betala med kort, fik giro och betala på detta set, funkar också bra.
Bra kvalitet och snabb leverans
bra och sexiga och läckra och mycket…
bra och sexiga och läckra och mycket bra Latextrosor och latexstrumporna och latexbehå och strumphållartopp och miniklänning i Latex och Latexkjolar och Latexbyxor och Latexstövlar höga.
Alldeles för mycket fokus på leksaker
Mer fetish, mindre leksaker.
Dock väldigt snabb leverans och diskret :-)
Fungerar strålande
all bra och snabb leverans
Snabb leverans och allt var med
Doświadczenie Trustpilot