Jag var involverad i ett ärende där Orimlig Hyra först skickade in en ansökan till Hyresnämnden, men senare inte ville eller kunde driva ärendet vidare. När vi själva behövde ta över upptäckte vi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... Zobacz więcej
Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Orimlig Hyra
Napisane przez firmę
Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra
Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.
Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se
Dane kontaktowe
Lilla Nygatan 14, 111 28, Stockholm, Szwecja
- 08-33 35 11
- kontakt@orimlighyra.se
- orimlighyra.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hi its very good and smooth dealing as…
Hi its very good and smooth dealing as professional staff , cooperative .

Odpowiedź od Orimlig Hyra
I didnt know that i was paying a lot of…
I didnt know that i was paying a lot of rent and this organisation really helped me.

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Håller vad dom lovar och har proffsigt…
Håller vad dom lovar och har proffsigt bemötande

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Snabbt, enkelt och hjälpsam personal!
Snabbt, enkelt, hjälpsam och kunnig personal! Från att allt var inskickat och underskrivet hade jag pengarna på kontot efter 2 dagar. Supernöjd och glad!

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Snabba lösningar som ingen annan juristbyrå
Orimlighyra är snabba, tydliga och serviceinriktade. Bolaget erbjuder bästa affärsmodellen som passar alla hyresgäster som har betalat för mycket i hyra.

Odpowiedź od Orimlig Hyra
شركة جدا عظيمة وتدافع عن حقوق…
شركة جدا عظيمة وتدافع عن حقوق المستأجرين بكامل خبرتهم انها شركة جدا رائعة وانا مسرورة جدا منهم وشكرا لهم جميعا

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Orimlig mycket nöjd stort Tack Ni…
Orimlig mycket nöjd stort Tack Ni kämper mot idiotor som hyres ut sin förstahand kontrakt olagligt och överhyran.jag också ge er förslag Det måste finnas lag att straffa sånt hyresvärd.böter straff.
Tusen Tack,🌻🙏☺️🌹🌹🌹

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Betalade mycket i hyra för en liten…
Betalade mycket i hyra för en liten etta på 22kvm tillsammans med sambo, vi kontaktade orimlighyra när vi fortfarande bodde där och fick tillbaka pengar inom två veckor! Så glada och nöjda. Därefter blev vi kontaktade av vår hyresföreningen med att de inte vill fortsätta förlänga vårt kontrakt.
När vi sen flyttade ut kontaktade vi orimlighyra igen men tyvärr hade de gjort ett avtal med vår hyresförening så vi fick inte tillbaka nått från de senaste 6 månader vi bodde där och betalade ockerhyra. Väldigt tråkigt då vi trodde att ”orimlighyra.se” fanns först och främst för att hjälpa oss hyresgäster, blev en besvikelse när vi hörde att de istället gått och gjort en deal med hyresföreningen, som säkert lönade båda de men inte vi som bodde i lägenheten.
Rekommenderar att ta kontakt med orimlig hyra när ni redan planerat att flytta! Detta eftersom de annars har chans att göra ett avtal med din hyresvärd vilket slutar med att du inte får någonting.

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Mycket bra kontakt och otroligt enkelt
Mycket bra kontakt och otroligt enkelt, tack för allt!

Jätte tacksamt Fick hjälp snabtt
Jätte tacksamt Fick hjälp snabtt
Love you 🤟😘
10 ⭐ ⭐⭐⭐ star
Mycket nöjd

Superbra
Superbra. Dom skötte allt och jag fick betalt utan att knappt lyfta ett finger!
Rekomenderar starkt

Skrämseltaktik
Skrämseltaktik. Gå ända upp till Hyresnämnden och exponera deras nonchalanta arbetssätt.

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Efter min hyresvärd försvann spårlös…
Efter min hyresvärd försvann spårlös med min deposit kontaktade jag orimlighyra.se och fick hjälp direkt. Det vissade sig jag hade betalat oskälig hög hyra i 14 månader och fick tillbaka mellanskilnad dagen efter vår kontakt. Jag är supernöjd och tackar gänget på orimlighyra.se.

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Bra kommunikation och hjälp!
Bra kommunikation och snabba beslut. När allt var i sin ordning så var pengarna på kontot inom 48h och de hjälper även till att driva obetalda kostnader osv till Kronofogden/Tingsrätt. Mycket nöjd!

Doświadczenie Trustpilot