Original Car Parts Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooie armsteun gekocht voor mijn VW Up! Een praktische, stevige en comfortabele aanwinst voor de auto. Mail van mij over de levertijd werd snel beantwoord en het artikel werd binnen 14 dagen geleverd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Scammers!!! Be aware!! They relay on people who order and forget it, and never send you your order assuring you to wait and you will get it, over 3 months waiting and nothing. Very difficult to get mo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Initially I was contacted by the seller after my order, informing me that my part will be at their warehouse at a certain date, which I agreed to wait for. A week passed from when the part was... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Order no 2000007049 inv 200004968 Ordered and invoiced Renault Door Seal Received Dacia Decal Transfer Repeated E mails cannot even get an acknowledgment of receipt let alone a correction of... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem aut

Napisane przez firmę

Original Car Parts levert nieuwe originele auto-onderdelen en accessoires aan bedrijven én particulieren over de hele wereld! Wat ons uniek maakt is ons ontzettend groot assortiment aan accessoires van diverse automerken. Bij ons kan je terecht voor alle originele onderdelen en accessoires die nog leverbaar zijn. We denken met je mee om zo de beste onderdelen en accessoires voor je te bestellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 36% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 44

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Oplichters ik heb mijn bestelling na…

Oplichters ik heb mijn bestelling na weken gehad niet origineel. Honderden euros lichter voor chinese namaak. Betreft een dropshipping site. Geld niet terug gehad. Krijg niemand te pakken zowel telefonisch als mail. NIETS KOPEN HIER !!

21 grudnia 2023

Prima

Centercaps voor lichtmetalen velgen besteld. Er kwam geen bestelbevestiging, na een belletje bleek alles in orde te zijn. Inmiddels juiste parts keurig netjes ontvangen.

18 maja 2024

Ruim op tijd, goed spul

Ik schrijf de laatste tijd niet veel reviews meer maar gezien de ervaringen welke in het verleden over het bedrijf zijn geschreven besloten er toch maar weer eens 1 te schrijven.

Ik heb op goede vrijdag een set dakrails en sierlijsten besteld voor mijn Ford B-max. Dit was een behoorlijk bedrag van ruim 500 euro. Erna las ik pas de reviews en gaf mij toch wel een knoopje in mijn maag.

Ik kreeg een week later echter mijn bestelling gewoon binnen en alles was netjes verpakt en in orde. Met de feestdagen er vanaf (goede vrijdag en pasen) ruim binnen de verwachtte termijn van 2-5 werkdagen.

Tegenwoordig vinden we het allemaal maar normaal om binnen 24 uur iets op de mat te hebben liggen. Een klein beetje onderzoek leert je echter dat dit een 1 mans zaak betreft en dat de beste man dit naast zijn werk doet.

Al met al zeer blij met de spullen. Twijfel je nou over hoelang het gaat duren, neem het advies van de eigenaar aan en bel voordat je wat besteld.

9 kwietnia 2024

Beste Sander,

Hartelijk dank voor je positieve review. Dit wordt heel erg gewaardeerd en vooral omdat je uitgebreid je ervaring deelt.

Veel plezier van je dakrails en sierlijsten!

Prima bedrijf.

Prima bedrijf.
Na mijn bestelling had ik nog wat vragen ivm de juiste aankoop voor mijn auto.
Werd netjes te woord gestaan, zoals beloofd donderdag verstuurd vrijdag netjes in huis.

16 lutego 2024

Alles top!

Snap de negatieve reviews niet bepaald.. na het plaatsen van mijn bestelling werd mijn artikel iets later dan de voorspelde levertijd geleverd. Was prima verpakt en geleverd zoals afgebeeld al met al dus zeer tevreden!

2 lutego 2024

Ottima esperienza

Ottima esperienza.
Ho avuto a che fare con personale disponibile e che mi ha aggiornato quasi quotidianamente sull'arrivo dei ricambi ordinati (e pagati) presso il loro magazzino e da lì successivamente spediti nella mia città, Palermo.
La spedizione, pur essendo estera, è stata consona come costo e molto celere riguardo ai tempi di attesa.
In generale sono soddisfatto al 100%.

22 listopada 2023

Odpowiedź od Original Car Parts

Thank you for your positive review and we hope that you like the parts that you have ordered. See you next time!

Oceniono na 2 z 5

Communicatie was niet goed

Is verwijderd is iets fout gegaan

23 października 2023

Beste Ank,

Bedankt voor je review. Zou je misschien het bestelnummer aan ons door kunnen geven waar dit om gaat? Ik kan namelijk geen bestelling van je terugvinden en deze casus is bij ons ook onbekend. We helpen je graag om dit probleem voor je op te lossen. Als iets niet goed is lossen wij dit namelijk altijd op met onze klanten.

Beste Ank,

Bedankt voor de update. Zou je misschien dan ook het aantal sterren willen wijzigen of de review verwijderen aangezien het geen review is over ons bedrijf ;-)

Bad seller

Bad seller, wasted my time. I bought a product from the store and after 7 days I emailed to ask when it will be shipped. They replied after 6 days and told me that the product would arrive in the Netherlands the next day and they would send it to me. After an extra 5 days passed (out of a total of 18) I opened a case with PayPal and they finally refunded me saying that the product is not available.

6 października 2023

Hi Nikos,

We have tried to contact you several times that the part is here but we didn't get a response from you. Could you please check you email?

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaringen met deze verkoper

Goede ervaringen met deze verkoper. Zeer goede kwaliteit onderdelen. verzending Spanje geen probleem en snel geleverd. (Rode spiegelkappen Fiat 500)

24 października 2023

Odpowiedź od Original Car Parts

Dank je wel Albert. Op de foto zag jullie Fiat 500 er mooi uit met de nieuwe spiegelkappen die je bij ons besteld hebt.

Only giving 1 star as I cannot give 0

Only giving 1 star as I cannot give 0. Ordered the part in August. Heard nothing for some weeks so I contacted them to be told that the part was not available an there was no information as to when it would be available. I was given the option to cancel the order. I requested this and a refund but have heard nothing. Three emails ignored asking for the refund I fear I have been been taken for £313 by this scam.

6 października 2023

Hi Alan,

We already have contact with each other about this issue via email. We have made a refund on your account a week ago.

Big let down

Ordered parts, multiple emails later no contact no receipt for purchase.
Got that sinking feeling.
Contacted Capital One waiting and hoping for a refund. Why ?
If this review is not updated I got taken for $1000

23 czerwca 2023

Hi Jim,

Please check your email. We have send you the invoice of your order last week and we also send you the tracking link of shipment of your order last week. We have ordered this part specially for you because we did not had this part on our website. Therefor we have made a custom made invoice for you instead an automatically generated invoice via our website. The part that you have ordered was shipped the next day to you to Canada.

Please contact us if you haven't received the emails.

Oceniono na 1 z 5

Pessima esperienza. Evitare! Avoid !

Pessima esperienza.

Compro un prezzo di ricambio originale e dopo giorni e giorni mi inviano una email dicendo che non sanno quando dovrò aspettare ?!

Perdita di tempo e arrabbiatura!

Ma che servizio pessimo offrono questi qui?

La risposta che hanno dato alla mia recensione ovvero che mi hanno scritto il giorno dopo non è assolutamente vera! Ho dovuto scrivere io dopo molti e molti giorni!!

Assolutamente da evitare se non volete perderete tempo e salute come è successo per la mia esperienza

30 maja 2023

Dear Marco / Giuseppe,

We have send you an email the next day that the part that you have ordered wasn't in stock and that the delivery time is unknown. Unfortunately this part was not in stock at Fiat or at the warehouses from our suppliers. Since we haven't got a response from you on this email we have send you a reminder a few days later. I understand that you are disappointed that this part isn't available at this moment but we have done our best to inform you and looking for a solution.

Part 2
------

Dear Marco / Giuseppe,

This is the message that we have send to you a day after you made an order. Please check your email. It is not our aim to dissapoint you in any kind of way.

7 jun. 2023 10:31:31|Bezig met verwerken
Klant is gemaild
Unfortunately the delivery time of this item is unknown. Do you want to wait for it or do you want to cancel your order?

Oceniono na 1 z 5

Wacht al een week of drie op mijn…

Wacht al een week of drie op mijn bestelling. Kan gebeuren natuurlijk. Alleen als ik vragen stel over de levertijd wordt er niet gereageerd door het bedrijf.

update: Inmiddels heeft het bedrijf contact gezocht en is alles netjes opgelost.

20 maja 2023

Beste Toon,

Op uw verzoek hebben we de bestelling geannuleerd en het bedrag teruggeboekt op uw rekening. U heeft een bevestiging van ons gekregen via e-mail.

Opgelicht

Beste mensen ,
In het verleden heeft een goede kennis een uitlaat gekocht. Hij dacht in eerste instantie een mooie uitlaat te hebben maar bleek achteraf niet goed voor zijn auto te zijn. Hij dacht een goeie service te hebben maar dat bleek dus niet zo te zijn. Hij bleef maar problemen te hebben met zijn auto. Hij had uiteindelijk weer opnieuw contact met Origineel Carparts en gaf aan dat hij zijn geld terug wilde hebben maar deze gaf zijn geld niet terug. Zijn uitlaat was terug gestuurt maar zijn geld heeft hij tot heden nog steeds niet terug gekregen , een bedrag van zo'n € 500. Juridisch is hij nog steeds bezig maar dat gaat niet zo snel , vandaar deze review. Ook zet hij foto's zomaar op internet van een ander om zo zijn eigen bedrijf te promoten , dat hij aangeeft dat hij onderdelen door origineel carparts eronder heeft gezet, het is alleen maar de uitlaat. Hij heeft hier geen toestemming voor gegeven om die foto's zomaar op internet te zetten op zijn facebook pagina....Dit noem ik bedrog naar de mensen toe. Ik raad de mensen dan ook aan om niet te kopen bij Origineel Carparts want als klant voelt hij zicht behoorlijk opgelicht en in de maling genomen door het bedrijf.

Een reactie op uw bericht,
Er is u verteld dat hij erachter kwam toen er een onderhoudsbeurt plaats vond bij een erkende peugeot
dealer. Om een tijdelijke oplossing door te vinden zodat er geen grotere problemen zouden ontstaan is het gat tijdelijke gedicht , maar er moest wel een nieuwe middenstuk onder en dat moest op afspraak.
Zijn wagen was ook aan de onderkant door heel het probleem beschadigd. U moet toch wel weten dat hij het niet zomaar kon ontdekken want hij heeft hier geen brug voor. Als u een verhaal verteld dan moet u dat wel goed vertellen en bovendien maakt u wel reclame van zijn auto waar helemaal geen toestemming voor is gegeven! Ook vergeet u er bij te vertellen dat hij een aantal malen terug moest komen omdat de uitlaat niet helemaal goed geplaatst was door Original Carparts, de klemmen waren niet goed of als excuus kreeg men te horen dat de uitlaat gezakt was. Hij moest er wel iedere keer voor terug komen en dat terwijl hij hier ook kosten moest maken. Ook de afspraken zelf die werden steeds verplaats omdat Origineel Carparts weer niet kon. Het lijkt wel alsof u in de zorg heeft gewerkt want die erkennen ook nooit geen fouten. Fouten maken we allemaal maar fouten toegeven dat doen ze weinig.

Ik lees hier dat u in korte tijd dat u Trust Pilot heeft al aardig klachten heeft opgebouwd en dat is een slecht teken. Dat betekent dat u niet bepaald geloofwaardig overkomt.

14 maja 2023

Beste heer / mevrouw Koets,

We vinden het allereerst jammer om te lezen dat u ook hier een slechte review plaatst en u het nodig vindt om personen op Facebookgroepen oplichters te noemen.

Uw "goede kennis" heeft een Musketier uitlaat bij ons gekocht in oktober 2017. Na ruim een jaar wilde hij de uitlaat ineens terugsturen, omdat hij er niet tevreden over was. Hij heeft in een weekend in 2018 bij ander garagebedrijf de uitlaat onder de auto laten verwijderen en een andere uitlaat gemonteerd. Op maandag werd er contact door hem met ons opgenomen omdat hij de uitlaat wilde terugsturen, omdat deze lek zou zijn volgens deze garage. De uitlaat van Musketier die hij gekocht had is gemaakt van roestvaststaal en is TUV gekeurd. Het zou vreemd zijn als de uitlaat na een jaar al lek zou zijn, maar het kan natuurlijk altijd. Hij heeft uiteraard wettelijke garantie van twee jaar op de uitlaat en we hebben hem aangeboden om de uitlaat naar ons toe te sturen (op onze kosten) zodat wij dit kunnen oplossen. Wij konden geen lek ontdekken en vervolgens hebben wij de uitlaat meegenomen naar de erkende dealer waar deze uitlaat gemonteerd is. Ook hier is door meerdere personen geconstateerd dat de uitlaat niet lek is en dat de uitlaat verder goed is. Om er toch nog extra zeker van te zijn hebben wij de uitlaat opgestuurd naar Musketier zodat ook zij hier een oordeel over kunnen vormen. Musketier heeft de uitlaat ook helemaal nagekeken en zij hebben hier ook een rapport van opgesteld. Vervolgens hebben we de uitlaat weer teruggekregen van Musketier met nieuwe uitlaatklemmen. We hebben uw goede kennis hiervan op de hoogte gesteld, maar die wilde daar niets van weten en hij heeft vervolgens een advocaat ingeschakeld.

We vinden dit heel erg jammer dat het zo gelopen is, want we hadden goed en leuk contact met uw goede kennis op de dag dat we de uitlaat bij deze dealer hebben laten monteren.

Vervolgens hebben wij hem medegedeeld dat wij de uitlaat met het rapport naar hem zouden sturen en we hebben hem ook de verzendgegevens toegestuurd zodat hij de zending kon volgen. Het pakket is vervolgens naar hem opgestuurd en heeft daarna een aantal dagen bij een ophaallocatie gelegen. Daarna is de uitlaat weer door PostNL teruggestuurd naar ons. We hebben daarna nogmaals contact met uw goede kennis opgenomen omdat we het een vervelende kwestie vonden. We hebben de uitlaat vervolgens weer naar hem opgestuurd en deze heeft hij geweigerd.

Zoals u kunt lezen hebben wij ons uiterste best gedaan met de nodige tijd en kosten, voor het versturen van de uitlaat, om tot een oplossing te komen.

Wij vermoeden namelijk dat het probleem in de middendemper zat, die ook vervangen is door uw goede kennis, en niet in de uitlaat. We hadden liever gezien dat uw goede kennis contact met ons op had genomen op het moment dat hij vermoedde dat er iets niet goed was met de uitlaat toen hij er nog onder zat. Dan konden we precies zien of er iets mis was met de middendemper, einddemper of aansluiting hiervan. Wij kunnen nu alleen maar constateren dat de Musketier uitlaat 100% in orde was.

Oceniono na 2 z 5

Als je bestelt bij dit bedrijf, blijf behoedzaam.

Wij krijgen te horen via mail dat onderdeel niet meer te leveren is, kan gebeuren. En ons geld zou teruggeboekt worden, helaas dit is niet gebeurd. Mail gestuurd met verzoek om ons terug te betalen, tot nu toe niet gebeurd.
Mijn advies vooral niets kopen bij dit bedrijf neigt naar oplichting.
Gelukkig het is opgelost, ik werd gebeld en het was een misverstand met iDeal geweest. Ik heb nu inderdaad een terugbetaling gehad, dus dit is opgelost.
Jammer dat het zo moest lopen. Dus opletten blijft noodzakelijk.

3 maja 2023

Beste Hanneke,

Zoals we al telefonisch samen hebben besproken was er inderdaad was misgegaan met de terugbetaling. Gelukkig is dit nu wel opgelost. Als iets niet meer leverbaar is of de consument ziet af van de bestelling dan betalen wij dit uiteraard altijd terug.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej