Deze webshop krijgt van mij een dikke 10. Hele prettige ervaring gehad. Had een bestelling geplaatst en na een paar dagen had ik een vraag en stuurde ik een bericht. Volgende dag kreeg ik ge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben 13 oktober besteld. Geld afgeschreven, geen bevestiging van de bestelling. Telefoon nemen ze niet op. mail wordt nooit beantwoord. Wat is aan de hand?
Verkeerde parfum ontvangen. Incomplete bestelling. Aantal flesjes besteld, bij ontvangst bleek ik niet de juiste te hebben ontvangen. Meerdere manieren geprobeerd contact te zoeken maar 0 reactie.
Ik heb nu al een aantal keren parfum besteld bij OrientalNotes en wordt iedere keer verrast door de kwaliteit. Heerlijk oriëntaalse geuren die de gehele dag blijven ruiken. Bij elke zending zitte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Deze webshop krijgt van mij een dikke…
Deze webshop krijgt van mij een dikke 10.
Hele prettige ervaring gehad.
Volgende dag kreeg ik gelijk een reaktie. Bleek dat het produkt uitverkocht was. Er werden een aantal opties geboden, ook het terug betalen van het aankoopbedrag.
Dit hoefte niet van mij.
Samen zijn we er uitgekomen. Ik kreeg een aantal tips en werden er foto's gestuurd van producten, waar ik uit kon kiezen. Nooit eerder meegemaakt. Zò fijn, hoe er meegedacht wordt.
Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt en het verschil in prijs nam Oriental Notes voor zijn rekening. Pakket werd gelijk verstuurd en heb ik inmiddels in ontvangst mogen nemen.
Bij het openen van pakket, zat er ook een cadeautje bij...Mijn favoriete zeep...heerlijk!
Echt heel fijn hoe deze webshop te werk gaat.
Heel service gericht en klachtvriendelijk...
Niks ontvangen en geen gehoor!
Vorige week woensdag besteld en tot op heden niks gekregen, geen bevestiging. Als je ze appt en e-mail stuurt krijg je niks te horen. Ik wil heel graag mijn geld terug!
Heerlijke parfum
Onlangs 3 samples gewonnen. Ik was het eerlijk gezegd helemaal vergeten, dus toen ik het pakketje in mijn brievenbus aantrof, was ik zeer verrast 😀 Het zijn heerlijke geurtjes en blijven lang ruiken. Van andere geuren krijg ik vaak snel hoofdpijn, maar bij deze heb ik hier tot totaal geen last van. Arabian nights is wel echt mijn favoriet! Ga zo door xx
niks verzonden en reageren niet
niet verzonden binnen 2 werkdagen en nog steeds wachtende. op mail wordt niet gereageerd.
slechte klantenservice
Klantgericht, goede service
-Klantgericht
-Goede communicatie
-Netjes ontvangen
Verkeerde parfum ontvangen
Verkeerde parfum ontvangen. Incomplete bestelling.
Ik ben 13 oktober besteld
Wat is aan de hand?
Geen bestelling ontvangen na twee weken
14 dagen geleden parfums besteld, nog steeds niks binnen. De nummer op de site is niet te bereiken. Contact via Whatsapp gaat te langzaam.
Zodra mijn bestelling arriveert, zal ik mijn review aanpassen.
[update] Bestelling is na twee weken binnen gekomen.
Paar keer samples besteld
Paar keer samples besteld, deze kwamen snel binnen met vaak nog een extra geur die in lijn ligt met mijn interesse. Zaterdagavond voor het eerst een 100ml fles besteld, zat binnen 1 dag op de post en komt vandaag binnen. Assortiment is uniek, ze zijn er vroeg bij met nieuwe releases die verder nog niet/amper in NL te krijgen zijn.
Super snelle service
Super snelle service, pakket was echt binnen enkele uren al verzonden. Erg betrouwbaar en snel. Alleen vindt ik het wel jammer dat er geen testers erbij worden gegeven.
Goede service en snelle levering
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij deze parfumerie! De verzending was razendsnel en mijn bestelling arriveerde perfect verpakt. De service was uitstekend; ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en ze waren erg behulpzaam. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en topservice!
Super service
Meteen de volgende dag ontvangen en twee gratis samples gehad. Super blij mee!! Ik bestel hier zeker weer.
Hele fijne website voor Arabische luchtjes
Ik bestel hier nu al bijna een jaar regelmatig testertjes en geurtjes. Het is een van de weinige sites waar je testertjes van Arabische luchtjes kunt kopen, wat ik echt superfijn vind! De bestelling komt altijd binnen 1 à 2 dagen aan, en er wordt onmiddellijk en vriendelijk gereageerd als je ze benadert via WhatsApp. Topsite!
langs geweest bij de winkel in…
langs geweest bij de winkel in Culemborg.
super duper leuk en kundig personeel.
kocht enkel samples van geuren.
erg goed geholpen door de aanwezige in de winkel en er werd goed met me meegedacht.
aanrader voor mensen die goede samples willen kopen en ook de volledige flessen zijn zeer goed geprijsd.
nogmaals bedankt voor het fijne winkelbezoek.
Klantgerichte webwinkel!
Zeer prettige ervaring met deze webwinkel.
Ook waren ze op tijd met het versturen van het pakket. Daarnaast nog extra service bij vragen. En als klap op de vuurpijl kreeg ik een test geurtje mee..
10/10
Zeker een aanrader!!!
Betaalbare samples
Betaalbare samples, goede bezorging en kreeg weer extra samples.
Top Service en krijg altijd extra…
Top Service en krijg altijd extra samples mee unieke geuren, en ze denken mee met wat voor lijn geuren je van houd ik bestel nu al de 3e x gisteren besteld vandaag aangekomen, en Ben erg tevreden bedankt oriental notes respect !! op naar de 4e bestelling Insha allah Gr Yassine B
Geweldig verpakt en snel in huis
Geweldig verpakt en snel in huis! Klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat ze ook beschikken over de wat moeilijkere verkrijgbare geuren en oliën. Zeker een aanrader!
Zeer goed
Eergisteren besteld, vandaag in huis (Belgie) Snel verzonden en mooi ingepakt. Goede prijs voor de parfum en kreeg ook nog samples bij👌
Doświadczenie Trustpilot