I recommend their service to medium…
I recommend their service to medium brands like mine. I provide consulting services for the Amazon Sellers. I bought the management for 50 accounts. I received more than I expected. Thank you.
MASSIVE ORGANIC CONTENT DISTRIBUTION. You create the content. We distribute it across TikTok, Instagram, YouTube & Facebook through a real network of thousands of managed social media accounts — zero paid ads. We operate a real network of thousands of managed social media accounts across TikTok, Instagram, YouTube and Facebook. You provide the video, we distribute it across the network — your content reaches a massive audience organically, with zero paid ads.
Stany Zjednoczone
Conduc un mic brand e‑commerce și am testat Organic Views Machine ca să cresc distribuția organică a video‑urilor noastre. Înainte, majoritatea clipurilor abia treceau de câteva sute de vizualizări, iar după primele campanii prin rețeaua lor de conturi reale am început să vedem mii de vizualizări și trafic nou pe site.
Am început cu un pachet mai mic de tip „Visibility Boost” ca să văd dacă merită, apoi am continuat cu o colaborare constantă în care ei se ocupă de distribuția zilnică, iar noi ne concentrăm pe conținut și ofertă. Mi-a plăcut că nu promit minuni, ci explică foarte clar cum funcționează rețeaua lor, ce poți să aștepți și în ce perioadă apar rezultatele.
Pentru noi, Organic Views Machine a fost o soluție utilă ca să scalăm reach-ul organic fără să depindem doar de reclame plătite și fără să construim singuri o infrastructură de zeci de conturi. Dacă ai deja conținut și vrei mai multă vizibilitate pentru un magazin online, merită să-i testezi cu un pachet mai mic și să vezi cum reacționează audiența ta.

Odpowiedź od Organic Views Machine