Oceniono na 5 z 5

Super service. Har handlet seng her tidligere, og nu deres nye møbelserie. Virkelig lækker lækker kvalitet. Hun er helt tilpas herhjemme 👍😊

Oceniono na 5 z 5

Købte en af deres snedker senge og har aldrig sovet så godt før. Man går bestemt heller ikke på kompromis med kvaliteten. Rigtig fine produkter👍

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service over telefonen hvor Mads var god til at hjælpe med valg af rigtig madras og fasthed, vi har nu sovet i vores nye egetræs seng i 3 uger og er så glade for vores køb - kan klart anb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Organic Sleep er et dansk brand, der skaber møbler og senge i naturlige materialer med fokus på kvalitet, funktion og tidløst nordisk design. Vi arbejder primært med natur materialer. Vores kollektioner er designet med respekt for klassisk snedkerhåndværk og moderne boligindretning, hvor holdbarhed og æstetik går hånd i hånd. Hos Organic Sleep ønsker vi at skabe produkter, der kan bruges i mange år. Derfor vælger vi materialer med lang levetid og et design, der ikke går af mode. Vores sortiment består blandt andet af sengerammer, kommoder, vitrineskabe og andre møbler til hjemmet, hvor naturlige materialer og et roligt nordisk udtryk er i centrum. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og en tryg købsoplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med spørgsmål omkring produkter, materialer og levering.

4,6

1 gwiazdka

Super kvalitet

21 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god vejledning og service

Vi fik en rigtig god vejledning af Mads i forbindelse med at købe en ny seng. Vi følte os meget trygge ved købet og er efterfølgende rigtig godt tilfreds med den seng vi blev anbefalet.

8 kwietnia 2026

Rigtig god vejledning fra Jonas

Rigtig god vejledning fra Jonas, min mand har dårlig ryg og har haft svært ved at finde en madras som hjælper, men deres Latex madras har allerede efter 2 dage hjulpet, så jeg kan klart anbefale deres service og madrasser

24 marca 2026

Virkelig flot service!

Jeg havde nogle spørgsmål i forbindelse med bestilling af en sengeramme, og jeg er virkelig imponeret over deres kundeservice. De kunne prompte svare på alle mine spørgsmål og kom med meget kompetent vejledning – 5 stjerner herfra 🤩

10 marca 2026

Odpowiedź od Organicsleep

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌿😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du fik den vejledning, du havde brug for i forbindelse med din sengeramme 🙌🛏️✨

Vi gør os umage for at give hurtige og kompetente svar, så det betyder rigtig meget for os, at du fremhæver det 🙏💚

Tusind tak for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på! 🤩

Jeg anbefaler 100% Organic Sleep

Jeg anbefaler helt klart Organic Sleep! Købte en madras, der var super hurtig leveringstid og kvaliteten er super👍

5 marca 2026

Odpowiedź od Organicsleep

Tusind tak for din anbefaling! 🌿😊

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig levering og kvaliteten af din madras 🚚🛏️✨

Vi gør os umage for at levere produkter, der lever op til forventningerne – så det er skønt at høre, at du er tilfreds 🙌💚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os 🙏

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service over telefonen…

Virkelig god service over telefonen hvor Mads var god til at hjælpe med valg af rigtig madras og fasthed, vi har nu sovet i vores nye egetræs seng i 3 uger og er så glade for vores køb - kan klart anbefales

12 marca 2026

Odpowiedź od Organicsleep

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores telefoniske rådgivning, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige madras og fasthed 📞🛏️✨

Hvor er det dejligt, at I allerede efter 3 uger er så glade for jeres nye egetræs seng – det betyder rigtig meget for os at høre! 🌿🙌

Tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på 💚

Oceniono na 5 z 5

Købte en deres snedker kommoder

Købte en deres snedker kommoder. Den er som beskrevet. God kvalitet 💪😁

3 marca 2026

Odpowiedź od Organicsleep

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med din snedker kommode, og at den lever op til dine forventninger 🙌✨

Vi lægger stor vægt på kvalitet og godt håndværk, så det betyder meget for os, at du oplever det i praksis 💪🌿

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 💚

Fantastisk oplevelse hos Origanicsleep

Fantastisk oplevelse hos Origanicsleep.
Hurtig levering og for én gangs skyld en kompetent kundeservice!

9 marca 2026

Odpowiedź od Organicsleep

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌿😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos OrganicSleep – både med hurtig levering og vores kundeservice 🚚✨

Vi gør os umage for at give den bedst mulige oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget for os, at du fremhæver det 🙌💚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙏

Organic Sleep

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej