orangebag.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Bijzonder slechte ervaring met orangebag. Sturen mij een beschadigd artikel ( brandvlekken in stof van een designer top) foto gestuurd ter beoordeling en het enige antwoord is een retourcode met de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Mooi aanbod & nette levering

Mooi aanbod, en wat ik koop wordt altijd netjes verpakt, zelfs met handgeschreven kaartje erbij. Ik ben heel blij met mijn laatste aankoop (mooie laarsjes). En als het een keer wat minder uitpakt, wordt ook een retour vlot verwerkt. Ik ben fan !!!

Oceniono na 5 z 5

Hele snelle levering en prachtig assortiment

Hele snelle levering, en altijd een feestje om de oranje doos uit te pakken en het vloeipapier met je bestelde kledingstuk uit te halen. Het jurkje is retour gegaan, maar dat kwam doordat ik zelf niet goed op de stof had gelet bij het bestellen. Direct geruild voor andere jurk die hopelijk ook snel binnen is. Assortiment is helemaal naar mijn smaak.

Vertrouwt iets aanschaffen.

Je wilt iets nieuws, je bestelt, je verheugt je op je nieuwe aanschaf. Als die tegenvalt, geen probleem. terugzenden gaat super gemakkelijk.
Je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Erg vertrouwt.

Toppers

Prima en snelle service, kwalitatief goede producten! Vaak iets gekocht, nog nooit iets te klagen gehad.

Top!

Uitgebreide collectie, niet standaard. Snel verzonden, leuk en verzorgd ingepakt en je ziet gelijk hoeveel bonuspunten je hebt gespaard. Aanrader dus!

5 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Verschrikkelijk slechte klantenservice

Verschrikkelijk slechte klantenservice. Als een duur product na een keer dragen, niet door jouw toedoen, kapot gaat, heb je het nakijken. Er wordt niet op klachten gereageerd, je account wordt inderdaad geblokkeerd (zie dat dit bij andere klanten met een klacht ook is gebeurd). Orangebag is niet aangesloten bij een webwinkel keurmerk dus je hebt geen juridische poot om op te staan. Dus ik waarschuw iedereen, koop je kwaliteitsschoenen/ kleding ergens anders. Anders heb je straks net als ik heel erg veel spijt...
Let op! Ze gaan een reactie plaatsen op deze klacht dat het allemaal niet bij hun ligt maar kijk naar de slechte recensies op kiyoh (de goede zijn denk ik voor het merendeel door hun zelf geschreven). Er is een vast patroon te herkennen waarin de schuld steeds buiten hun wordt geplaatst.

27 lutego 2021
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej