Ringer
Ringer - jag svarar att jag inte är intresserad. Ringer igen - samma sak. Önskar bli blockerad av dem. Fortsätter ringa. Ett par gånger i veckan. Fattar inte att ett nej är alltid ett nej. Stalkers. Terror.
Optiva är ett nytänkande och snabbväxande finansbolag. Vi erbjuder smarta tjänster inom lån och försäkring med ambitionen att förenkla vägen till en bättre privatekonomi för våra kunder.
Ynglingagatan 12, 11347, Stockholm, Szwecja
Bedrägeri? Låter säljande och trevliga men lyssnar inte och accepterar inte ett ointresse. Dessutom det värsta är att man lyckades tjata till sig att få skicka ett mejl med information om vad jag kunde spara på att se över mina lån, vilket jag efter en hel del tjat gick med på. Då får jag kort efter detta ett meddelande från Creditfinder, att de tagit en kreditupplysning på mig, jag hade INTE godkänt detta, vilket gör mig ordentligt upprörd! Sedan ett par dagar efter kommer ett brev från UC med inte mindre än tre olika förfrågningar/kreditupplysningar på mig, det ser inte bra ut att bli omfrågad flera gånger och detta hade jag INTE varken bett om eller godkänt! Till sist, idag ringer dom upp igen och frågar om jag sett deras mejl med erbjudandet och pratar om en ränta på dryga 5 %, som Marginalen bank erbjudit.. Jag säger att jag inte är intresserad och är på väg till sjukhuset då min Mamma är sjuk. Avslutar samtalet och kort därefter får jag ett sms från Marginalen bank om ett skuldebrev för mitt nya lån som är godkänt. Bedrägeri? Jag rekommenderar INTE Optiva! Funderar på en anmälan till KO!
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Är mycket nöjd med lånet.
Tack så mycket Optiva