Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En lynlås på mine boots var gået i stykker, skriver i den forbindelse til Optima sport’ kundeservice og inde for 10 minutter hjalp de mig til en ny venstre støvle som var gået i stykker.
Reakcja na opinię
Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.
Sønderbrogade 34 1. sal, 7100, Vejle, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Odpowiedź od Optima Sport
Hurtig ekspedition og levering.
Varerne var som de skulle være.

Odpowiedź od Optima Sport
Super positiv oplevelse. God og informativ service. Kan anbefale.

Odpowiedź od Optima Sport
Nu har jeg brugt godt 400 kr. på ekstra mundstykker til mine Recovery Boots. For det første er kvaliteten ikke god nok, når de knækker efter få ganges aftagning fra maskinen (ifm. behov for opbevaring i taske). For det andet er det helt vildt, at ét mundstykke koster 89 kr. + 39 kr. i fragt. Havde de kostet en 20'er kunne det have været ok, at de af og til skal skiftes. Men til 89 kr. burde de kunne holde.

Super god kundeservice
Jeg fik lavet et fejlkøb og fik brugt varen én gang. Optima tog varen tilbage og jeg fik penge tilbage.
Kan kun anbefale både Optimas produkter samt deres kundeservice 🙏🏻

Odpowiedź od Optima Sport
God kvalitet af varen som ellers findes i mange forskellige og ringe udgaver på nettet, så var lidt nervøs om den nu også levede op til beskrivelsen.
Men gør den.
Kvalitet og beskrivelse hænger sammen her ☝️

Odpowiedź od Optima Sport
Ingen problemer med levering, næseplastre lige efter mine forventninger ☺️

Odpowiedź od Optima Sport
Har meget stor glæde af deres recovery pants, virkelig et godt produkt som speeder restitutionen op.
Oveni det har jeg haft nogle rigtig gode oplevelser med deres kundeservice. De er hurtige, kompetente og meget serviceminded.
Kan kun give Optimasport en kæmpe anbefaling.

Odpowiedź od Optima Sport
Jeg har købt et par pants. Er virkelig glad for dem. Det er mange penge, men for mig med lipødem, der nu ikke har smerter i mine ben, er de bare fantastiske.
Der var god kommunikation på mail og hurtig levering.

Odpowiedź od Optima Sport
Der var enorm venlig og imødekommende service, da vi skulle bytte vores recovery boots.

Odpowiedź od Optima Sport
Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer.
Føles det lækkert? Ja.
Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, umildbart nej.
Deres reklamer er efter min mening skruet lige voldsomt meget op og tegner et billede af en magisk oplevelse hvor du ikke længere skal have ømme ben og bare kan give den gas.

Odpowiedź od Optima Sport
Havde problemer med at finde de rette kompressionsbukser (recovery boots). Fik stor hjælp fra deres kundeservice, som faktisk har forstand på deres produkter.
Jeg fik links til produkterne og bestilte. God pris, perfekt pasform og smart taske at opbevare boots'ene i.
Kan varmt anbefales at købe i denne butik.

Odpowiedź od Optima Sport
Super hurtig levering og produktet lever op til det forventede.

Odpowiedź od Optima Sport
Har købt recovery pants 8, de er bare helt fantastiske, jeg har lipødem, mine ben er blevet 2cm mindre på en uge.
Jeg er virkelig glad , tak 😉

Odpowiedź od Optima Sport
Virkelig hurtig levering, og deres recovery pants er guld værd!

Odpowiedź od Optima Sport
Meget rare mennesker, som svarer hurtigt. Hurtig levering og et super godt produkt 👍

Odpowiedź od Optima Sport
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.