Optimaalwater Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Optimaal water geselecteerd op de prijs van het artikel. Goede en overzichtelijke site, waar snel besteld en afgerekend kan worden waarna duidelijke info volgt over de levering. Prima

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering. Tevreden met optimaalwater.nl Over de filter zelf; De laatste tijd is de filter snel uitgewerkt. Soms zit er water in de nieuwe filter. Als je de filter net vervangt komt het wat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerder dit jaar bij Optimaal Water de AQV waterfilter gekocht. Omdat we er heel blij zijn en we opnieuw inzicht kregen in hoe vervuild ons water is (medicijn-, hormoonresten, zware metalen; z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Belabberd. Verkeerde artikel geleverd. Telefonisch een ramp. Gaven aan dat alleen gebeld kon worden tijdens kantooruren. Desondanks waren ze gesloten en werd de verbinding verbroken. Op de mai... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca filtrów do wody

Napisane przez firmę

Zelf water filteren is nodig voor schoon drinkwater. De beste waterfilters vind je hier. Water vitaliseren kan met een water vitalisator of water vitalizer.

Optimaal Water, schoon drinkwater maak je zelf.

Napisane przez firmę

Op Optimaalwater.nl vind je alleen hoog gekwalificeerde wateroplossingen, voor thuis, op kantoor en op vakantie!
Optimaalwater.nl is het antwoord in je zoektocht naar schoon drinkwater. Het is de taak van de waterbedrijven om veilig drinkwater tot aan je huis te faciliteren, het is jouw taak om het zelf te filteren totdat alle opgeloste stoffen en toegevoegd chloor verdwenen zijn.

Zelfde dag verzonden

We verzenden je pakket nog dezelfde dag wanneer deze besteld en betaald is voor 20:00 uur.

Nadat we je pakket aan PostNL gegeven hebben ontvang je een track en trace code. Op deze manier kan je je bestelling volgen en kan je wanneer nodig je bezorgdatum en adres aanpassen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 60

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Het afleveradres was verkeerd

Het afleveradres was verkeerd. Ik heb daar direct een mail overgestuurd voordat de bestelling op verzenden stond. Hier is niet op gereageerd, met als gevolg dat het pakketje op een verkeerde locatie is bezorgd en ik daardoor extra kosten heb moeten maken.
Ook na meerdere mails helemaal geen reactie gehad.

Het nummer van de servicedesk was ook niet bereikbaar. Meerdere keren gebeld tijdens kantooruren. Kreeg te horen dat ze alleen tijdens kantooruren op werkdagen open zijn. Duhhh

19 listopada 2025

Beste Johan,

Helaas was je mail in onze spam beland. Nadat we je reactie hier zagen hebben wij gelijk gereageerd. Sorry dat wij slechter bereikbaar waren telefonisch, daarvoor onze excuses!

- optimaalwater.nl

Vlekkeloos

Ik zocht een waterfilter en bij Optimaalwater hadden ze een goede aanbieding. Besteld en alles verliep vlekkeloos, heel prettig!

30 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte service na ontbreken artikel

vorige week vrijdag 7 november levering gekregen van mijn waterfiltersysteem 18 liter, alleen ontbrak mijn meerstappen filter, zonder filter kan ik dus mijb filtersysteem niet gebruiken!!! na herhaaldelijk hen te proberen bellen werd er nooit opgepakt ondanks dat ze bereikbaar zijn elke werkdag van 9u tot 17 u. maandag 10 november iemand aan de lijn gekregen ze gingen het opsturen, ze gingen een bevestigingsmail sturen met trac en trace, heb daar niks van ontvangen en als zeker mijn meerstappenfilter niet, dus nog niets ontvangen!!! herhaaldelijk al zitten mailen en bellen maar geen reactie, ik kan dus op heden mijn waterfiltersysteem van 300 euro niet gebruiken, slechte service, totaal niet tevreden!!!
Ondertussen nog steeds niet ontvangen ondanks de belofte dat het opgestuurd geweest is gisteren , ondertussen filter ontvangen, nu blijkt dat de filter er niet op past, er zit namelijk een fabrieks fout waar de filter aan moet, ik vraag via mail en mesenger om mij te helpen, maar er komt geen reactie, weg geld? slechte klanten service, slecht bedrijf, klant kwijt, en ik raad niemand dit bedrijf aan, maffia praktijken afzetters, bij problemen geen hulp geen gehoor, deze namiddag 19 november gingen ze mij contacteren om mij te helpen, helaas opnieuw niemand gehoord

12 listopada 2025
Opinia niezależna

Beste Isabel,

Wij hebben je gisteren een paar keer proberen te bellen, helaas kregen we geen gehoor. Mijn collega heeft gisteren een vervangend onderdeel naar je toegestuurd en hierdoor kan je je bestelling in gebruik nemen. Wij hadden inderdaad beter op je kunnen reageren en daarvoor onze excuses. Wij hopen dat je het vervangende product hebt ontvangen, zodat jij je bestelling kan gaan gebruiken.

- Optimaalwater.nl

Oceniono na 1 z 5

Klantenservice is nergens te bekennen

Een aqualine 12 besteld, de alkalische, glas variant ter waarde van 289 euro. Enige wat geleverd is is de ph ring en een ceramic filter. De aqualine 12 liter zelf is nergens te bekennen. Telefonisch krijg je ze niet te pakken. Je krijgt alleen maar een bandje te horen dat ze gesloten zijn en dat je alleen kunt bellen op werkdagen tussen 9-17 uur. Ondanks dat je binnen die tijden belt. Mail gestuurd, maar als ik de recensies hier zo lees zal daar waarschijnlijk ook geen antwoord op komen. Weg geld? Slecht bedrijf..

6 listopada 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Optimaalwater

Het spijt ons zeer te horen dat u uw Aqualine 12 bestelling niet compleet heeft ontvangen en moeilijk contact met ons kunt krijgen. Wij nemen uw feedback serieus en onderzoeken dit direct. We betreuren de ontstane situatie en hopen dit snel op te lossen. Dank u voor uw geduld.

TOP👍🏼

Eerder ook al bestellingen geplaatst en ook nu weer prima geregeld👍🏼

10 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Bin sehr zufrieden mit dem Filter

Bin sehr zufrieden mit dem Filter. Einbau ging ganz einfach. Das Wasser schmeckt sehr gut.Die Lieferung war schnell daher 5 Sterne. Habe lange nach dem richtigen Filter gesucht.

13 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Maar let wel op het feit dat ze dozen hergebruiken dus wat op de doos staat hoeft niet in de doos te zitten. 😊 ik dacht dat ze verkeerd geleverd hadden. Maar de juiste filters zaten er in.

10 września 2025

Slecht contact te krijgen

Helaas het verkeerde artikel ontvangen. Dit kan gebeuren maar contact leggen is lastig. Op mijn 2e mail een kort antwoord gehad. Ik heb gedaan wat er gevraagd werd maar daarna niks meer gehoord. Telefonisch niet bereikbaar. Of de klantenservice is gesloten; of ze verbinden door en komt er niemand aan de lijn. Je kunt alleen een bericht inspreken. Erg jammer dit.

Update 5 sept.
Vandaag het goede product ontvangen met een attentie erbij! Ik ben blij dat het opgelost is.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Optimaalwater

Beste Elly, Wij hebben net op jouw mail gereageerd. Door de vakantie periode is inderdaad jouw klacht blijven liggen. Ik zorg dat het vervangende product vandaag opgestuurd wordt en nogmaals sorry voor onze slecht maar ook vertraagde reactie!

- optimaalwater team

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej