De website doet zich voor als verkoper van Apple Macbook opladers. Dit is echter niet wat er geleverd wordt. Ik heb een soort witte Temu oplader ontvangen. Zeker geen Apple brand of Apple kwalit... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Service is top deze gisteren besteld vandaag ontvangen! Heel jammer is dat deze niet origineel zijn terwijl op de site vermeld werd dat deze origineel zijn. (Ikzelf heb dezelfde lader er staat een Ap... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Het heeft veel kenmerken van oplichting
De website doet zich voor als verkoper van Apple Macbook opladers. Dit is echter niet wat er geleverd wordt. Ik heb een soort witte Temu oplader ontvangen. Zeker geen Apple brand of Apple kwaliteit.
Product geretourneerd, maar geld na 2 weken nog niet terug.
Daarna onbereikbaar via mail en telefoon.
Ik probeer het nog 1 keer via de app en SMS. Als dat niet lukt wordt het mn rechtbijstands verzekering.
Het zijn gewoon oplichters
Het zijn gewoon oplichters
Had in december 2022 een snoer met oplader besteld .
Na zeker 10,mails betreffende de bestelling nooit een antwoord erop gehad
Dus geen bestelling en weg geld .
Dus bestel er nu nooit .
LET OP!!!
Sinds begin september 2022 zit te wachten op mijn geld.
Het is een puur oplichterij!!!
De heer Thomas na een paar maanden heeft ie mij een mail verstuurt waar op stond dat ie binnen 30 dagen mijn €232,20 terug zou storten!! TOT NU TOE NIETS NADA NIENTE!!!
HAD MET EEN JURIST VAN MIJN VERZEKERING GESPROKEN HIEROVER EN HAD MIJ GEADVISEERD OM DE JURIDISCH PAD TE BEWANDELEN.
THOMAS, ALS JE DIT LEEST: STORT AUB DE SPAAR GELD VAN MIJN KINDEREN TERUG, JIJ HEBT HET ONTERECHT TOE GEËIGENDE.
Ik wil voor een miljoen nog geen dief…
Ik wil voor een miljoen nog geen dief genoemd worden maar opladers direct wil het voor @149.
Totaal geen enkel normbesef.
Onbetrouwbaar
Product defect. Gemeld via hun website geen reactie, hoewel ze aangegeven binnen 24 uur te reageren. Ook op een reminder wordt niet gereageerd. Vervolgens per e-mail een bericht gestuurd, opnieuw geen reactie. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Het lijkt mij geen betrouwbaar bedrijf en zeker niet aan te raden aan anderen.
Slechte bedrijf
Ik probeer ze al heel lang te bereiken ook heb ik mijn Product niet ontvangen! Ik probeer te te bereiken maar niet bereikbaar!
Ik wil gewoon mijn geld terug.
Nooit wat ontvangen
Nooit wat ontvangen. Geen reactie per mail of chat. Wel betaald.
Opgelicht!
idd helemaal geen reactie op mails en…
idd helemaal geen reactie op mails en voicemails. bij retour sturen product werd er gezegd dat ik geld van het verzenden retour zou krijgen maar ho maar geen enkele reactie meer gekregen. eigenlijk 0 sterren dus. zijn echte oplichters. dus pas op voordat je hier überhaupt wat gaat kopen!!!
Stelletje oplichters !!
Stelletje oplichters zijn het. Reageren niet op mails en beantwoorden geen oproepen.
1 ster is nog te veel voor de slechte service!!
Nog geen ster waardig
Nog geen ster waardig. 2 opladers besteld. Niks gekregen. Reageren ook niet op e-mails.
Waar zal ik beginnen?
Wat er mis ging???Dat ik hier al problemen heb van 4 december tot 17 januari voor een kindersmartwatch die de volgende dag zou geleverd worden en na vele onbeantwoorde e-mals en telefonisch niet bereikbaar op 22december veel te laat toekwam.
Daarom heb ik deze geretourneerd. Van de beloofde terugbetaling van de retourkosten, in dit geval 10,50 euro, komt niets in huis. Het blijft er weer doodstil !!!!!!
1 ster is nog veel te veel. Dat deze kunnen blijven bestaan met hun leugens is voor mij een raadsel!!!
Service is 0,0!!!
Datum van ervaring: van 4 december tot heden 17 januari en nog steeds blijft het doodstil daar!!
Geen oplader ontvangen, geld kwijt…
Geen oplader ontvangen, wel betaald, geen reactie op mails en voicemails…. Ben mij geld blijkbaar kwijt, niet bij bestellen!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Video deurbel werkt niet naar behoren. Op app, mail en telefoon wordt niet gereageerd. Bestel hier niets. Je krijgt alleen maar ellende en je bent je geld kwijt!
Betalen niet terug
‘Originele’ apple oplader is gewoon een namaak. Retour gestuurd en 2 maanden na verzending geen terugbetaling ontvangen. Ook geen reacties meer op emails maar wel een bevestiging van retour en een excuus mail over dat terugbetaling hooguit 1 maand zou duren
Beoordeling van een halve ster.
De beoordeling vind ik eigenlijk nog minder dan 1 ster. Het bedrijf reageerde erg traag of niet op vragen, berichtjes. Ze waren snel met leveren van de bestelling. Na retour zending hield die snelheid op. Ze reageren niet en betalen tot op heden, vanaf augustus, mijn aankoop bedrag niet terug.
Mijn aanbeveling is dan ook” bestel niets bij Opladers direct.
Waardeloos, koop hier niks!
Nadat ik op 28 augustus een smartwatch heb gekocht als cadeautje voor mijn moeder kwamen we er al gauw achter dat het een defect product was. Wij waren hier erg teleurgesteld over. Hij laadde niet goed op en wij hebben hem teruggestuurd naar OpladersDirect.nl. Wij wensten het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten terug op mijn rekening, maar helaas wacht ik hier nu nog op.
We hebben geprobeerd te bellen, mailen, appen en een formulier op de website in te vullen. Nergens krijgen we reactie op. De website ziet er betrouwbaar uit. Ook de reviews zagen er toen nog goed uit. Helaas zijn wij erin getrapt.
Nu heeft mijn moeder geen verjaardagscadeau gekregen en ben ik 90 euro armer. Het doet mij pijn dat mensen je zo kunnen oplichten.
Niet eens 1 ster waardig
Niet eens 1 ster waardig! Wat een oplichters bedrijf is dit!! Horloge besteld en weer retour gestuurd. Gelukkig achteraf betaling via billink maar ik krijg geen gehoor meer van opladersdirect. Mensen koop hier niks want het is grote oplichters zooi!
Niet Bestellen Hier
Wat een k bedrijf, ze leveren mij een usb-c oplader voor de iPhone waar ik gewoon stroomstoten van krijg. Ze beloofden me mijn geld terug maar mijn geld nooit terug gezien en geen reactie meer gekregen.
Smooth delivery and return of a smartwatch.
I ordered a smartwatch for my grandma and it arrived within one day. Just after opening the box I realized that I need to pay extra customs fee for my grandma to use it, because she lives outside the EU. Because of that, I put the watch back in the box (without removing the seal at the back of the watch), and sent it back. I got my money back within 10 days. So, overall it was a smooth service from Opladersdirect.
waardeloos
ik heb een horloge besteld en via ideal betaald bij opladersdirect.nl Helaas zat er , itt beloofd op de site geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij . Ook heb ik wat relevante vragen om te beslissen of ik het horloge wil houden. Op diverse app en mail verzoeken komt geen gewenste reactie. Alleen , na klacht op andere beoordelingssite, belofte dat ze die dag contact opnemen , wat ze niet hebben gedaan. Heel vaak geappt, gemaild....maar niets helpt. Bellen kun je ze niet. Terugsturen durf ik niet meer en is op eigen kosten....Zit nu met een horloge waarvan ik niet weet hoe hij werkt....€169 betaald....Waardeloos, ik koop er nooit meer iets!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.