Na vele positieve verhalen te hebben gehoord, nu dan ook voor het eerst een listing laten ontwerpen door Operium, door Denis. Super fijne communicatie, listing werd op tijd opgeleverd en bovenal hee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Direct na het plaatsen van de visuals van Operium Media zagen we een duidelijke stijging in conversie. De beelden hebben echt een sterke wow-factor en tillen je listing naar een hoger niveau. Absoluut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik zou Operium Media zeker aanbevelen. Het contact verliep erg soepel en ze weten echt waar ze mee bezig zijn. Na het eerste concept hoefde er voor mij niks meer aangepast te worden. Ik zou voor mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastische samenwerking en verbluffend resultaat. We hadden hoge verwachtingen, maar Operium Media heeft die moeiteloos overtroffen. Niet alleen verliep de communicatie helder en professioneel, we w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Operium Media is een high-end listing design studio die conversie koppelt aan karakter. Wij ontwerpen visuele listings die niet alleen verkopen, maar ook voelen als merk. Onze kracht ligt in precisie: beeld, typografie en informatiestructuur worden afgestemd op kooppsychologie én merkgevoel. Het resultaat? Geen generiek design, maar een vorm van strategische helderheid. Gebouwd zoals een architect werkt: strak, doelgericht, betekenisvol. Operium signaleert premium. Zonder te roepen. Wij bouwen geen visuals. Wij bouwen vertrouwen.
De Horst 96, 2592HA, 's-Gravenhage, Holandia
Zelfs mooier dan de portfolio voorbeelden! Ik kan niet wachten om mijn product online te zetten. Communicatie is fijn en informeel via WhatsApp. Ze zijn ook niet de moeilijkste. 1 foto kon niet uitgevoerd worden en die heb ik niet gekregen. Maar had gewoon een berichtje gestuurd en kreeg me geld hetzelfde dag weer teruggestort. Terwijl in het algemeen bij andere bedrijven daar moeilijk over gedaan word. Ik ga vaker bij Operium Media bestellen.
Erg blij met Operium, mooie content en gedetailleerde ontwerpen.
Ik maak al lange tijd listings bij operium en ben altijd tevreden over de communicatie en het resultaat. Boven gemiddeld
Een listing ontwikkeld met een top resultaat. Hopelijk kan deze listing in de praktijk voor mooie sales gaan zorgen.
Fijn bedrijf. Levert goede service en producten. Eerlijke prijs en snelle reactie bij vragen en opmerkingen.
Als je naar listing designer kijkt en alles wat daar bij komt kijken is Operium Media wel een van de duurste. Dan verwacht je toch een heel goed resultaat.
De listings zijn niet zo mooi als de portofolio voorbeelden maar wel oke. Prijs kwaliteit verhouding kan wat mij betreft beter.
Tip: Als je een beginnende ondernemer bent en nog weinig budget hebt voor branding en lifestyle foto's vinden ze het lastig om een listing te maken dus kijk dan verder.
Conclusie: Prima listings maar kan beter

Odpowiedź od Operium Media®
Ik heb nu toch al een aantal keren aan Operiummedia gevraagd om een product-listing te maken voor artikelen die ik online verkoop. Telkens opnieuw leveren ze converterende afbeeldingen van hoge kwaliteit. Er wordt mee nagedacht om een passende oplossing te zoeken voor hetgeen je wil bekomen. Het gevarieerde aanbod is hierbij van belang. Productfotografie of 3D rendering.., het kan allemaal. Zo kom je telkens tot het gewenste resultaat!
Ik ben zeer tevreden met operium media, ze maken altijd mega mooie designs en leggen duidelijk uit waarom ze hebben gekozen voor het bepaalde ontwerp/idee. Ze zijn ook erg behulpzaam bij eventuele vragen.
Troep design en slechte service. Opgeleverde listing lijkt niks op hun website portfolio en als je vraagt voor verbetering of aanpassing dan zeggen ze dat het "overeenkomt met de 195€ instapprijs" terwijl je voor de zogenaamde "Advanced pakket" 395€ had betaald. Echt een waardeloze bedrijf.

Odpowiedź od Operium Media®
Samen met Sander van Operium Media zijn we tot een perfect concept van mijn logo gekomen!
Door samen een tijdje te sparren en het heen en weer sturen van concepten is Sander uiteindelijk achter het juist font, logo en natuurlijk het belangrijkste de samenstelling van de kleuren gekomen.
Het contact via Whatsapp ging erg makkelijk, Sander reageerde sowieso binnen 24 uur. Verder kon ik hem ook om feedback vragen over bepaalde dingen die ik wilde toepassen aan mijn logo, hier kreeg ik oprecht antwoord op wat mijn keuze nog meer versterkte om bepaalde dingen wel of toch niet te doen.
Ik voelde mezelf af en toe wel een zeurende klant, maar Operium Media stond wel altijd voor me klaar.
Bedankt voor de professionele hulp!👍
Slechte communicatie dubbel betalen voor 1 listing heel bijzonder.

Odpowiedź od Operium Media®
Zeer goede ervaring met Operium Media. De listings die zij ontworpen hebben zien er fantastisch uit en daarnaast is de conversie met 43% gestegen.
Super tevreden met Operiummedia, ik laat al een lange tijd al mijn listings door ze maken en het resultaat is een 11 uit een 10! Zeer vriendelijk ook en super om mee te werken!
Super contact!
Snel, kwalitatief en duidelijk.
Alles was volgens afspraak geregeld en in een keer goed! Een echte aanrader
Ontzettend tevreden over de diensten van Operium
Kies voor Operium als je opzoek bent naar een kwalitatieve listing voor Bol of Amazon. Ze kijken niet alleen of een plaatje er mooi uitziet, maar kijken tegelijkertijd ook hoe jouw conversie kan verbeteren. Daarnaast zijn ze punctueel, georganiseerd en betrouwbaar. Al met al een perfecte partij om mee samen te werken.
Na maandenlang moeite te hebben gehad met het creëren van mooie listings en de juiste fotograaf zoeken inclusief locatie etc. kwam ik via een vriend terecht bij Operium Media! Hier hebben wij na een kort intake gesprek een plan gemaakt voor mijn nieuwe producten. Ik hoefde niks meer zelf te regelen, alles werd overgenomen. Ondanks een paar tegenslagen hebben ze het goed en duidelijk gecommuniceerd en opgelost. Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen.
Wow! Wat Sander en zijn team hebben gecreeerd voor mij is precies waar ze mee adverteren: enorm sterke listing met een mooi design. Hun portfolio is zo sterk dat mijn verwachtingen hoog geschept waren. Maar ze hebben mijn visie zo ontzettend goed visueel vertaald dat deze verwachtingen zijn overtroffen. Ik heb enorm veel zin om mijn nieuw product te lanceren. Operium ging door totdat ik 100% tevreden was en ik ben 110% tevreden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.