Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
On The Move Finance helpt jou als ondernemer aan een passende financieringsoplossing, waardoor je zorgeloos kunt blijven groeien en innoveren. Wij zijn specialist op het gebied van financial lease. Dit betekent dat wij uitgebreide kennis en ervaring hebben in het aanbieden van leaseopties die aansluiten bij jouw behoeften. Ons team van professionals staat klaar om je snel en persoonlijk te helpen bij het bereiken en overtreffen van je zakelijke doelen.
Dane kontaktowe
Singel 459, 1012 WP , Amsterdam, Holandia
- 020 705 9000
- info@onthemovefinance.com
- onthemovefinance.com
Geregeld wat wat beloofd duidelijk en…
Geregeld wat wat beloofd duidelijk en vriendelijk
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer…
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Alles wordt goed geregeld en afspraken worden nagekomen. Absoluut een betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen...
Tot nu toe is het goed gegaan!
Heb goede ervaringen met dit bedrijf…
Heb goede ervaringen met dit bedrijf ervaren ze hebben mij goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe bus volgende keer ga ik weer via dit bedrijf een bus leasen top gedaan. Gr willem Floor&More
snel en makkelijk
Zeer goede ervaring
Ik ben een kleine zzp’er en moest een elektrische bestelbus kopen, dankzij de regering. Hoe moet ik dat gaan doen? En ben dan bij dit bedrijf een soort leasing aangegaan zonder mijn jaarcijfers af te geven, want die had ik nog niet. Alles was snel en gemakkelijk rond en nu kan ik naar mijn klanten gaan die in een zero emissie zone wonen.
Snel geregeld
Ik heb de auto via regel je lease…
Ik heb de auto via regel je lease gekocht zij hebben het bij jullie onder gebracht ze waren snel met schakelen snel uitbetaald. Ik kon binnen een paar dagen kon ik m’n autorijden bedankt mannen.
service
Goed contact en snel schakelen en regelen van je vragen . Service van de bovenste plank.
Perfect geholpen door Kenneth
Nette en goede afhandeling
Nette en goede afhandeling zonder heel veen onnodige beslommeringen heel tevreden
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.