1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Onmondo får du optimeret din online marketingstrategi. Få en professionel og responsiv hjemmeside, søgemaskineoptimering og slå dine konkurrenter.

1,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Forældet platform, dårlig service, dyrt abonnoment

Jeg hjalp en forening med deres hjemmeside, som desværre brugte onmondo.
Havde ikke selv hørt om dem før, men efter jeg logger ind er det tydeligt, at det er en gammel, forældet platform, som foreningen har betalt overpris for, 2500 kr i året. De vidste desværre ikke bedre.

Hjemmesiden havde været oppe i mange år, så ville være interessant at se antal besøgende. Eneste jeg kunne se var et enkelt tal - Hvor mange der havde besøgt siden i alt siden oprettelse. Hvad kan jeg bruge det til?? Kunne ikke engang se det seneste år...

At være i kontakt med dem har været en dårlig oplevelse. En support, som ikke kan besvare support spørgsmål, men henviser til et bogholderi, som lukkede 5 minutter tidligere.

Normalt er der årlige kontrakter på hosting, hvilket er normalt nok, men Onmondo vil have besked om opsigelse 3 måneder forinden, ellers hænger du på et helt ekstra år!! Har aldrig oplevet lignende ved konkurrenter, men de påstår det er nødvendigt for at forny kontrakter. Hvilket konkurrenter åbenbart ikke behøver.
Vi var klar til at opsige 2 måneder inden fornyelse, men nu hænger vi 14 måneders abonnoment til et produkt, vi ikke får brugt.

Betal mere for mindre - Onmondo.dk

24 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Umuligt at få penge retur.

Umuligt at få penge retur.
Har siden maj 22 forsøgt at få tilbagebetaling af kreditnota, da faktura blev betalt 2 gange.
Enten er der sygdom, intern kursus eller også er vedkomne, der kan udbetale penge ikke på kontoret.

Har heldigvis opsagt vores 2 hjemmesider hos dem, det gider jeg simpelhen ikke længere.

21 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Efter 5 måneder med Vækstplan kontrakt…

Efter 5 måneder med Vækstplan kontrakt med Onmondo manglede jeg fortsat se udbytte. Markedtingschefen blev for mig et møde med en person, der sad online i modlys på datterens børneværelse og flagrede med det lange hår, mens hun sørgede for at klare datterens legeaftaler under vores møder. Hende der ikke selv kunne komme på Teams og bad mig invitere. Hende som ikke havde koden til Analytics, så jeg skulle dele min skærm, hvor hun konstaterede at det var for tidligt at sige noget om tallene efter 4 måneder - og hende der bad mig kontakte Maria Irene for at løse problemet med de søgeord, der forhindrede hinanden. Og ikke mindst hende, hvis primære gode råd til mig var at lave gratis foredrag - og lave 3 webinar'er til den nette sum af 45.000 kr. Der var ingen vækst over Vækstplanen. Derfor tog jeg kontakt til Stand Out Media, der have opkøbt Onmondo. Her blev der lovet guld og grønne skove og min kontaktperson Rasmus Jørgensen kritiserede selv Onmondos metoder. Han kunne gøre det meget bedre og billigere. Det er endnu ikke sket - og de har endnu ikke ført nogle af de aftalte tiltag ud i livet. De er derimod lykkes med at ødelægge min hjemmeside efter forsøg på sørgeords optimering. En helt nyansat SEO medarbejder, blev sat til at søgeordsoptimere. Hun vidste dog ikke hvad ordet "online" betød og skrev på alle overskrifter "online i Randers C”, samtidig fjernede hun min kerneydelse fra siden - fuldstændigt horribelt.
Onmondo - Stand Out Media same-same, hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det... jeg har derfor kontaktet OperationX og Kontant
Jeg fik på det indledende møde med Markedsføringschefen at vide at min daværende hjemmeside aldrig ville blive fundet af Google, fordi den var lavet i WordPress. Hun anbefalede mig kraftigt, at jeg fik lavet en ny i Onmondos skabelon GoMiniSite. Jeg har efterfølgende fundet ud af at dette var helt forkert. WordPress er åbentbart den mest brugte og scorer fint på Google og jeg er bondefanget med en side, der kun kan hostes af Standoutmedia. Dette er blot en af de metoder Onmondo og Standoutmedia anvender overfor kunder, der er uvidende om online markedsføring…

10 listopada 2021

Kompetent og engageret sparring

Efter et webinar med Christel, havde jeg fornøjelsen af en efterfølgende sparring omkring min hjemmeside. Jeg fik så mange gode råd og anvisninger, at jeg selv kan gå i gang med udformningen af den.

Christel sprudler med idéer, erfaringer og en begejstring, så jeg er helt overvældet. Jeg vil til hver en tid anbefale Onmondo og specielt Christel, hvis nogen har brug for kompetent hjælp til online markedsføring - lige fra små til store opgaver.

8 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik virkelig kompetent rådgivning!

Jeg fik virkelig kompetent rådgivning!
Tak til Christel for forslag hvordan jeg bedst muligt kan markedsføre mit fitma og undgå unødvendige udgifter. Christel er rigtig serviceminded og hjælpsom.
Jeg vil varmt anbefale Onmondo til andre!

24 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Det bedste råd jeg har fået!

Jeg blev anbefalet at tage en snak med Onmondo omkring min online markedsføring. Det er tæt på et at de bedste råd jeg har fået. I de sidste 3 år er det kun gået fremad for min forretning.

4 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg har igennem årene haft 4…

Jeg har igennem årene haft 4 hjemmesider hos Onmondo. Jeg har altid været meget tilfreds, Alt er meget professionelt og har altid virket upåklageligt. For mig har det været vigtigt at hjemmesidesystemet er nemt at bruge og desuden er servicen i top, hvis jeg har haft brug for hjælp, er der altid en rar medarbejder til at hjælpe.

3 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Onmondo som min…

Jeg har brugt Onmondo som min foretrukne leverandør til min online markedsføring de sidste mange år. Jeg har opnået fantastiske resultater og kan kun anbefale at man tager en snak med dem, hvis man ønsker resultater med sin markedsføring.

2 czerwca 2019

Fantastisk service og hurtighed

Fantastisk service og hurtighed. Jeg talte med Casper, som havde så meget styr på det, at mit problem blev løst med det samme. Ud over det kunne han komme med gode ideer, som jeg så meget fremtid i. Tak

5 października 2018
Logo Onmondo A/S

Odpowiedź od Onmondo A/S

Kære Hardy

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord - jeg har givet dem videre til Casper, som blev rigtig glad.

De bedste hilsner,
Maria, Onmondo.

Oceniono na 2 z 5

Søgemaskineoptimering

I efteråret 2017 blev jeg kontaktet vedr. effektiviteten af min hjemmeside, og efter en overbevisende salgstale, blev vi enige om at jeg skulle prøve (betale for det selvfølgelig) et forslag til tekst til min forside. Jeg er muligvis meget kritisk, men jeg synes, prisen taget i betragtning, ikke jeg fik valuta for pengene. Alle kriterier i forhold til søgemaskineoptimering var opfyldt, men efter 3 forsøg var teksten stadig ikke særlig "lækker", hvilket egentlig var hvad jeg havde forventet, når Onmondo påberåber sig at være professionelle hjemmeside snedkere.

Det der måske ærgrer mig mest er fornemmelsen af igen at være blevet lovet at et firma kan gøre det meget bedre, men det eneste jeg er sikker på er at komme af med pengene (pengene skulle forfalde før jeg fik noget tekst). Den oplevelse har jeg haft flere gange med udbydere af webløsninger.

Jeg tænker sagtens man kan få valuta for pengene hos Onmondo. Jeg blev bare lidt træt og endte med at opgive.

1 marca 2018
Logo Onmondo A/S

Odpowiedź od Onmondo A/S

Kære Peter.

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke syntes, at teksten var lækker. Sprog og formuleringer er jo meget individuelt, og vi skriver altid vores SEO-tekster ud fra, at vores kunder får mest muligt ud af dem på den måde, at de både matcher Googles algoritme, og at teksten fanger læserens interesse og opfordrer til handling.

Efter tre forskellige korrekturgange skrev du, at vi nok ikke var et match, og det sker selvfølgelig nogle gange, selvom vi dagligt sidder med mange tekster for en lang række virksomheder og selvstændige.

Ønsker du at tage dialogen videre med os, er du meget velkommen til at ringe til Christel på telefon 22 74 43 99.

De bedste hilsner,
Onmondo.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende salgskursus som vi anbefaler til alle.

Vi i Olsson og Pedersen har deltaget i 6 måneders salg kursus hos Onmondo A/S.
Det har været en eventyrlig rejse som vi har lært rigtig meget af, vi kan kun anbefale Søren Lindhart for hans super interessante og inspirerende måde at undervise på og vi siger tak for rejsen og på gensyn.
Vi takker for rejsen som har givet os tro på at vi kan løfte vores virksomhed til nye højder
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger

De bedste Hilsner Glen Olsson

28 października 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej