gebeld voor informatie, erg vriendelijk en duidelijk geholpen. Daarna makkelijk besteld op woe voor 3u en was vrijdag binnen. moet het nog instaleren dus hoe het product werkt en hoe makkelijk de i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Voor deze aankoop eerst wat aanvullende vragen per mail gesteld. Werden keurig beantwoord. Order geplaatst, mooi op tijd geleverd. Prima spullen!
Het schrikdraad werkt perfect! Een mooie complete set met voldoende materiaal maakt het installeren een fluitje van een cent! En het belangrijkste: onze katten proberen niet meer om er langs te kome... Zobacz więcej
Snel, simpel en gemakkelijk. Duidelijke site en ook is de uitleg omtrent de werking van producten prima in orde. Verzending was snel (volgende dag binnen) en ook hier weer duidelijke instructies
Of je nu katten wilt weren uit jouw tuin, of juist in je tuin wilt houden. Niet langer wilt dat je hond ontsnapt of over de schutting springt of last hebt van ongedierte. Onlineschrikdraad.nl biedt de beste oplossingen aan tegen zeer scherpe prijs! Onze product experts staan altijd voor je klaar om je te helpen bij al je vragen!
Hekkumerweg 9, 9774TH, Adorp, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
snelle en heel correcte klantendienst; gemakkelijk contact en snelle levering
Mooie schrikdraad staanders. Alleen jammer dat ik nog langs de bouwmarkt moest voor buisklemmetjes. Een handjevol van die dingen erbij en het was compleet geweest. Staat mooi en verzorgd op de schutting. Onze katten zitten weer veilig in de nieuwe tuin.
De producten zijn prima, betere kwaliteit dan ik verwacht had zelfs.
Helaas was de 'voor 20.00 besteld, volgende dag in huis' niet waar, donderdag om 11.00 besteld, vrijdag om 10.00 verzonden, en maandag binnen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden, waar het product onderweg is
Pakket was verloren, 2 dagen nadien was er een nieuw pakket aan de deur . Super service
Snelle terug betaling
Heeft bestelde spullen niet op voorraad
Late reactie hierop
levering keurig op tijd
toen ik vragen had over het produkt kreeg ik direct antwoord .
Aandacht gegeven voor kleine details als aanvulling op een eerdere bestelling.
Correcte communicatie en snelle afhandeling.
Prima product met een eenvoudige handleiding. Installatie is een fluitje van een cent.
Toffe site veel goede en goedkoop tegen over anderen
goede website met juiste informatie. verzending en afhandeling en communicatie is goed.
Over de informatie op de site: als er staat dat het product 'beschikbaar' is en het de volgende dag verzonden gaat worden, maar ik een dag erop een mailtje krijg dat ik nog een paar weken moet wachten, dan is dat toch een stukje misleiding. Overigens staat nog steeds op de site dat het beschikbaar is. Niet correct!