Vandaag mijn bestelde parasol Amberboom bezorgd gekregen. Wat een prachtboom. Al flink in het blad. De bezorger (van onlineplantenshop) was super vriendelijk en had goede kennis van zaken. Heeft uitle... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vijf leibomen (Krimlindes) besteld met stamhoogte 225 cm en diameter 20-25 cm. Daags na het bestellen toch besloten aanplant service te willen afnemen. Dat kon gelukkig nog worden geregeld. Heel fijn.... Zobacz więcej
Heb op 9 april een bestelling geplaatst voor 60 planten campanula, bedrag incl verzendkosten ruim 90 euro. De planten werden pas 1 mei bezorgd. Keurig verpakt. Beloofde grootte 20 cm. Echter de pl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onlineplantenshop.nl biedt een ruim assortiment bomen, planten, bloembollen en meer. Alles voor uw tuin, terras en balkon, vindt u op onlineplantenshop.nl!
Dane kontaktowe
Bonegraafseweg 68 B, 4051 CH, Ochten, Holandia
- 0344-792002
- info@onlineplantenshop.nl
- onlineplantenshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Boompje besteld keurig gepland was niet…
Boompje besteld keurig gepland was niet thuis dat kun je prima aan ze overlaten geven netjes een belletje voor de juiste plek prima service!!
Verschillende varens besteld
Verschillende varens besteld. Iets later dan verwacht maar de kwaliteit maakt dat helemaal goed.
Mooi gewortelde planten, frisse kleuren en transport heeft ze niet verslechterd.
Met deze ervaring zou ik zo weer bestellen.
Mooie boom besteld bij…
Mooie boom besteld bij Plantenonlineshop.nl de Prunus Accolade..
Voldoet helemaal aan verwachting, en netjes optijd geleverd..
Erg blij met mijn aankoop
Heb in 2020 een rode esdoorn besteld…
Heb in 2020 een rode esdoorn besteld bij online plantenshop in mei werd hij bezorgd best wel een oudere boom die best wel prijzig was helaas was de boom gerooid en niet in een container met het planten van de boom was het 30 graden helaas viel er dat jaar bijna geen neerslag meer we hebben hem flink water gegeven maar de grondwaterstand zakte maar tot op 2.20 helaas heeft de esdoorn 2021 niet gehaald over en weer gemaild en nu in 2022 een nieuwe gekregen tegen inkoopprijs en geen vervoerskosten toppi Wim en nu maar hopen dat het nu zo'n extreem droog jaar wordt keurig afgehandeld online plantenshop
Geen goed idee!!
Eindelijk na drie weken en vele telefoontjes vanuit mijn kant twee dakplatanen geleverd gekregen. Chauffeur was topper maar platanen werkelijk slecht. Bijna alle opgebonden scheuten afgeknakt dus nu beetje erg kale toppen. Conclusie: levering duurt heel lang en je moet er echt zelf achteraan en platanen zijn slecht. De chauffeur is enige dat super is!!
Ik bestel hier nooit meer!
Planten ruim van te voren besteld I.v.m. 1-5 dagen levertijd zoals beschreven op de webshop. 7 werkdagen verder geen planten. Gebeld en duidelijk afspraken gemaakt, levering vrijdag maar vanwege DHL levering uiterlijk zaterdag. Zaterdag wederom geen planten... maandag was 2e paasdag. Levering op dinsdag planten veelal uitgedroogd levering erg slordig in een kartonnen doos met plastic verpakking om de plantjes. Deze waren echter gedeukt en veel waren opengesprongen met als gevolg geknakte en gekneusde planten.
Daarnaast ook nog eens niet de bestelde hoeveelheid. Toen ik navraag deed over de afronding werd mij te kennen gegeven dat ze mij geld teruggeven voor de niet geleverde planten en niet wilde meewerken mijn order af te ronden. Nu zit ik met een halve order en moet ik naar een ander bedrijf toe om die ontbrekend planten te kopen om mijn tuinplan te kunnen uitvoeren.
Ik wil oprecht aangeven 2x na te denken voordat u bij dit bedrijf gaat bestellen. Service kennen ze niet, begrip hebben ze niet en bovenal een kwalitatief product leveren ze niet!
Uitstekende service en kwaliteit
Wij hebben 4 Dak Platanen en veel Beukenhagen besteld met bezorgen en aanplant service erbij. Alles uitstekend geregeld en de plaatsing is gebeurd door vakkundige medewerkers. Zeker een aanbeveling waard!!!
Leveren topkwaliteit en bieden…
Leveren topkwaliteit en bieden uitstekende service!
Mooie bomen, goed geplaatst.
Graag willen wij via deze weg vertellen dat we zeer tevreden zijn met Online Plantenshop.nl.
Om via internet een aantal bomen te bestellen en ze te laten plaatsen is toch een risico, gezien je niet kunt zien bij wie je koopt.
Altijd afwachten hoe de bomen er uit gaan zien.
Wij hebben dit wel gedaan en is ons perfect bevallen.
Keurig op tijd kregen wij de planning en de 2 hoveniers waren er zelfs wat eerder, ondanks de lange reistijd.
Wim de eigenaar is zelf degene die plant.
Alles staat er perfect in de kwaliteit is erg goed.
Hij komt zelfs volgende week nog even terug om iets extra vast te zetten, uit eigen overweging.
Tuin ziet er weer mooier uit met deze bomen!
Ik ga zeker meer tuinplanten hier kopen.
Ik raad het iedereen aan, goed bedrijf.
Fam Cools Heerhugowaard.
Niet mogelijk om te bestellen
Ik respecteer elke geloofsovertuiging (ben zelf ook gelovig) maar dat je geen bestellingen kunt plaatsen op zondag...
de bestellingen kunnen toch op maandag opgepakt worden? Ik vind dit wel erg ver gaan...
Top!
Planten besteld en bericht gekregen van onlineplantenshop.nl dat het beter was om een paar weken te wachten, zodat de planten uit de vollegrond geleverd konden worden. Deze zouden veel mooier zijn. Dat hebben we gedaan en we hebben er geen spijt van. De planten zien er geweldig uit en het is fijn dat er meegedacht wordt.
Enorm teleustellende zieltogende plantjes, Plantonline shop weigert een tegemoetkoming.
Beloofde grootte 20 cm. Echter de plantjes waren zo miniscuul dat sommigen niet meer groen blad lieten zien, leken verrot. De paar grotere waren hooguit 3-4 cm breed met blad, geen bloem en dat voor de prijs van ca 1,50 per stuk.
Uiterst teleurstellend. Heb nadat na een week er verschillende plantjes niet opkwamen ondanks goed water geven gereclameerd. Helaas weigert de plantonline shop hier iets aan te doen en een gebaar te maken.
Ik koop nooit meer bij online plantenshop.
Doświadczenie Trustpilot