Vooraf duidelijke communicatie. Bekijk het filmpje op hun website, want dat is ook zoals wij het ervaren hebben. Netjes demonteren en echt noet slopen met véél lawaai. Afspraak over het geld we... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Een redelijke prijs geboden voor de keuken Keuken wordt hergebruikt, goed voor het milieu en een ander kan er plezier mee beleven. De mannen hebben zéér netjes gewerkt, waren vriendelijk en beleefd.
Reakcja na opinię
Goede ervaring met online keuken veiling gehad. Komen afspraken na, kwamen op tijd en alles netjes gedemonteerd. Mooi om op deze manier een keuken of de apparatuur een tweede leven te geven.
Reakcja na opinię
Duidelijke communicatie over demontage dag en tijdstip Netjes verwijderd door de monteurs En we vinden het fijn dat de keuken een nieuwe bestemming krijgt Als iemand zijn keuken eruit gaat hale... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.
Hogeweg 141b, 5301 LL, Zaltbommel, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
De communicatie via de mail, de uitleg en overeenkomst zijn zeer goed gebleken! Het daadwerkelijk demonteren is goed verlopen maar koste veel tijd door m.i lange pauzes en er brak een keukenblad af! Uiteraard jullie verantwoordelijkheid maar gezien hergebruik wel jammerlijk!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Snel gereageerd. Duidelijke communicatie. Alles precies volgens afspraak en vakkundig de oude keuken gedemonteerd. Top!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Zeer tevreden over de demontage van onze keuken. Communicatie verliep zeer soepel. Kwamen keurig op tijd en hebben vakkundig onze keuken gedemonteerd. Fijn dat op deze manier onze keuken hergebruikt kan worden.

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Komen afspraak na, keuken is vakkundig en netjes gedemonteerd. Een aanrader!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Laat je niet misleiden door de goede reviews die je hier leest. Mijn broer heeft hier een keuken aangeschaft, bleek vervolgens verkocht te zijn aan iemand anders (?) maar heeft nu weken later nog steeds geen geld retour ontvangen. Ontzettend slecht, kan niemand deze partij aanbevelen. Oplichters!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Houden zich aan de afspraken en werken snel en netjes. Je krijgt een minimaal bedrag voor je oude keuken maar deze krijgt in ieder geval een tweede leven elders en de demontage wordt uit handen genomen.

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Top! Snel gereageerd. Vakkundig gedemonteerd. Mogelijk kun je meer geld voor je keuken krijgen als je hem zelf verkoopt. Maar dit ontzorgt en geeft je oude keuken een nieuw leven!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Duidelijke en vlotte communicatie met het kantoor. Zeer nette en professionele demontage van de keuken. Het afgesproken bedrag stond na het sturen van een tikkie, supersnel op onze rekening. Bij Onlinekeukenveiling.nl doen ze wat ze beloven!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Alles is vlot en netjes weggehaald en de lege keuken werd vroegschoolse opgeleverd. Geheel volgens afspraak

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
De mannen hebben keurig onze keuken verwijderd. Zeer tevreden!

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Perfecte demontage van de oude keuken, alles netjes afgesloten en achtergelaten. Prima bedrijf en kundige medewerkers

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Netjes conform afspraak keuken gedemonteerd en opgehaald. Vriendelijk contact.

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Contact verliep soepel en de keuken werd in een ochtendje keurig weggehaald.

Ik ben positief, omdat:
Duidelijke afspraken vooraf met contract
Demontage keurig uitgevoerd
Vriendelijke monteurs
Enig verbeterpuntje:
Ik heb zelf afsluitdoppen moeten kopen voor gas en waterleiding. Dat zou ik voortaan bij demontage plaatsen

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Snelle reactie via mail na eerste contact op de website. Goede communicatie over demonteren, kosten en waarde van de ingeruilde keuken. Op afgesproken dag en tijdstip werd keuken keurig gedemonteerd, ingepakt en alle aansluitingen netjes afgesloten. Geheel bezemschoon opgeruimd. Bespaarde het ons een hoop werk en tijd. Ik kan onlinekeukenveiling van harte aanbevelen.

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.