Banner for Onlinekeukenveiling.nl

Onlinekeukenveiling.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vooraf duidelijke communicatie. Bekijk het filmpje op hun website, want dat is ook zoals wij het ervaren hebben. Netjes demonteren en echt noet slopen met véél lawaai. Afspraak over het geld we... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

wat zijn wij aangenaam verrast door de service, wij hebben een gebruikte keuken gekocht op de site, deze netjes opgehaald. voor wat je mag verwachten zat alles er bij op en aan op de Quooker na, na wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een redelijke prijs geboden voor de keuken Keuken wordt hergebruikt, goed voor het milieu en een ander kan er plezier mee beleven. De mannen hebben zéér netjes gewerkt, waren vriendelijk en beleefd.

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaring met online keuken veiling gehad. Komen afspraken na, kwamen op tijd en alles netjes gedemonteerd. Mooi om op deze manier een keuken of de apparatuur een tweede leven te geven.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami kuchennymi

Napisane przez firmę

Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 137

Napisz recenzję

Mooie keuken top service

Een aantal weken terug een keuken gekocht op de website van Onlinekeukenveiling. Na aankoop ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en dat ook nog voor zo'n goedkope prijs! Ook na het installeren dik tevreden over de keuken.

2 lutego 2023
Logo Onlinekeukenveiling.nl

Odpowiedź od Onlinekeukenveiling.nl

Hi Jasper,

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier en fijne momenten in je nieuwe keuken!

Oceniono na 4 z 5

Demontage U-vormige keuken.

Op zich, met het demonteren van de keuken, goed werk geleverd. De mannen waren hier om 10.00 uur (later dan gewoonlijk) en waren om 14.00 uur klaar. Bijna alles volgens plan, een paar kleine dingetjes gingen fout maar over het algemeen goed tevreden.

2 marca 2023

Keuken verwijderen

De twee mannen hebben keurig netjes de keuken verwijderd en ook alles daarna geveegd en de rommel opgeruimd/meegenomen.

17 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Niet twijfelen maar doen!

Binnen twee uur was mijn keuken eruit. Keurig ingepakt, op naar de volgende! Duurzaam. Zonder stress van zelf slopen en naar grofvuil brengen. En dat ik er nog geld voor kreeg was mooi meegenomen! Ik zeg drie keer win-win!

11 października 2022

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf. Goed bereikbaar als je nog een vraag hebt, je krijgt dan snel een adequaat antwoord. De demontage keurig verlopen en alles netjes afgevoerd.
2 Keurige en vriendelijke mannen hebben de klus geklaard. Zeer aan te bevelen

13 września 2022

Top gewerkt die mannen

Top gewerkt die mannen. Snel en vakkundig onze keuken gedemonteerd en alles netjes achter gelaten. Vervolgens keurig volgens afspraak binnen een dag ook volgens afspraak het afgesproken bedrag op de rekening. Echt top geregeld.

8 września 2022

Win win

Oude keuken is vakkundig op het afgesproken tijdstip opgehaald en netjes achtergelaten, chapeau voor de mannen die kwamen!

1 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej