Onlinehondenspeciaalzaak Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

De specialist in trainingshalsbanden, anti blafbanden en omheiningsystemen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Bestelling niet geleverd

14 dagen geleden een antiblafband besteld. Nog steeds niets ontvangen. Niettegenstaande contact name met de afzender die beloofd heeft om een onderzoek te starten bij PostNL is dit nog steeds niet gebeurd. Afzender is bijna niet bereikbaar enkel via WhatsApp.

28 lipca 2025

Uitstekende service

Wat een zoektocht heb ik met het ontdekken welke band werkt voor mijn hond. Helaas in die tocht ook nog geconfronteerd met een defecte band. Maar prima geholpen door deze winkel. Er is meegedacht, de defecte omgeruild en zelfs een ander type toegestuurd zonder dat ik ervoor hoefde te betalen met de opmerking dat we wel zouden verrekenen als we eenmaal de juiste band hadden. Complimenten voor de service

6 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Dankzij trustpilot hebben we gezien dat online honden wel gereageerd hebben op onze mail maar is die mail in de spam terecht gekomen.

De halsband voor onze hond kon niet meer opgeladen worden. We sturen n mail, we krijgen netjes een bericht terug: valt nog onder de garantie maar ze wilden graag wat foto’s. Vervolgens leek het dat de communicatie stil viel, we kregen geen reactie. Dat was midden december.
Ondertussen hebben we een reactie gehad, de mail van onlinehonden was in de spam terecht gekomen en die kijken we nooit na. Onlinehonden heeft ook geprobeerd ons telefonisch te bereiken maar dat lukte niet,
ivm verhuizing en telefoonnummers die veranderd zijn. Dus door pure communicatie misstanden liep het mis. Maar de aanhouder ( onlinehonden) wint. We hebben weer contact gehad en gelijk een reactie terug gehad.
We waren dus even geïrriteerd omdat we niks meer hoorde maar dat was onterecht.
Klantenservice is heel goed!

17 grudnia 2024
Logo Onlinehondenspeciaalzaak

Odpowiedź od Onlinehondenspeciaalzaak

Beste Anna,
Bedankt voor uw feedback. We hebben even nagekeken en zien dat er al contact met u is geweest via e-mail. Op 5 december heeft u ons gemaild, en diezelfde dag hebben wij u een reactie gestuurd. Op 6 december ontvingen we uw foto's, waarna we u hebben geprobeerd te bellen en een voicemail hebben ingesproken. Helaas hebben we daarna niets meer van u vernomen, ook niet per e-mail.

Op 18 december hebben we u opnieuw een e-mail gestuurd om uw adres te verifiëren, omdat er in ons systeem stond dat u bent verhuisd. Het is belangrijk dat we dit adres bevestigen om te voorkomen dat we het pakket naar het verkeerde adres sturen en onnodige kosten maken.

Zoals u kunt lezen, reageren wij altijd en zijn we bereid om het probleem op te lossen. We horen graag van u, zodat we dit zo snel mogelijk in orde kunnen maken.

Online Honden Speciaalzaak

Oceniono na 1 z 5

Onterecht niet gehele bedrag terug gekregen na retour zenden

Electric fence besteld met extra band .
Maar mijn vriend wilde met stroom ipv trillen.
Dus zonder uit verpakking halen alles wat in de doos zat meteen terug .

Niks eruit gehaald .
Maar ze zeggen gewoon dat de losse ontvanger mist en 65 euro minder terug gestort.
Dit klopt echt niet !!!!
En 100% niet vergeten .
Kan ook niet want niet gepast bij de hond en doos geopend op de keuken en meteen na kijken weer dicht .
Of ze hebben de retour gezonden bestelling verwisseld met die v een ander, of zelf die band vergeten er bij te doen ... Maar wel op de nota en pakbon gezet ..zelf niet goed gekeken of ze
bedonderen de boel.
Deel geld weg terwijl we zelf de verpakking intact hebben gelaten zodat het weer netjes te verkopen was .
Ik heb ze geantwoord dat er niks uit de doos gehaald is .
Maar ze reageerden niet .
En dat vind ik ook erg .
En is dus mijn woord tegen die v hun .
Dus ik laat het maar.
Wat kun je doen, een rechtzaak voor zon bedrag?
En toch knaagt het dus na een tijd toch een review geplaatst omdat ik me bedonderd voel en dat ook ben.
Maar koop dus niks meer daar .

10 kwietnia 2024

Telefonisch niet bereikbaar

Telefonisch niet bereikbaar , via Whatsapp niet bereikbaar , vraag over bestelde product … zijn niet te bereiken!!!

19 marca 2024
Logo Onlinehondenspeciaalzaak

Odpowiedź od Onlinehondenspeciaalzaak

Geachte klant, bedankt voor uw feedback. Zojuist hebben wij elkaar via Whatsapp gesproken. We doen altijd ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren, helaas is het op het ene moment wat drukker dan op het andere moment, waardoor een reactie iets langer op zich kan laten wachten. We hebben helaas maar 1 inkomende lijn, waardoor het wel eens kan zijn dat we helaas niet kunnen opnemen. Ook hebben we een live chat, waar we de gehele dag op te bereiken zijn voor advies en dringende vragen. We betreuren dan ook dat u dit anders ervaart. Neem daarom alsjeblieft contact met ons op, zodat we dit kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Online Honden Speciaalzaak

Trainingsband voor honden

Een zeer positieve ervaring, niet alleen was alles keurig ingepakt. Ook naar Portugal kwam het pakketje goed aan. Het openen van het pakje was al een feest voor de honden, al die extra (niet bestelde) hondenkoeken. Van de bestelde trainingsbanden banden kon 1 band al niet gekoppeld worden met de zender en de 2e band hield er na 24 uur mee op. Dat is natuurlijk jammer maar de wijze waarop Onlinehondenspeciaalzaak.nl een en ander heeft opgelost: HULDE. Direct nadat zij de retourzending hadden ontvangen reageerden ze door vervanging voor te stellen omdat zij meer problemen met deze banden hadden geconstateerd. De zending naar Portugal nam tijd zoals te verwachten, de nieuwe banden waren al gekoppeld met de zender en er was nog een extra cadeau voor de honden. Dit bedrijf komt op mij over als zeer betrouwbaar en betrokken.
Voor Onlinehondenspeciaalzaak.nl: ga zo door!

9 marca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej