Bestelling geplaatst voor een fietstas. Nooit iets geleverd. Geen contact mee te krijgen. Meerdere keren mail verstuurd. Verstandig om hier niks te bestellen. Je geld is weg……
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat kun jij als potentiële klant nou verwachten van deze webshop! + -best goedkope onderdelen; -leuke site; -makkelijk te bestellen; -nette producten bij levering. - -geen tot... Zobacz więcej
Fietsbanden besteld en betaald met orderbevestiging op 1 april rond 12 uur. Op de website staat dat er dezelfde dag om 15 uur wordt verzonden. Tot op heden heb ik geen pakket ontvangen. Bedrijf reag... Zobacz więcej
mijnfietsonderdel.nl heeft op de eerste plaats mijn fout gelopen betaling, zeer snel en goed opgelost, zodat de 7 bestelde onderdelen de volgende dag door DHL thuis bezorgd werden. Ik ben blij met d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Slechte service
Wacht nu al langer als 10 dagen op mijn bestelling reageren niet op mail telefonisch word je aan het lijntje gehouden met is morgen over tot op vandaag nog niets ontvangen
Top shop, mooi assortiment en snel
Fijne webshop
Duidelijke en informatieve webshop. Ik kon er snel vinden wat ik zocht en ben goed geholpen met een vraag. Daarnaast had ik het item snel en goed verzorgd in huis. Fijne webshop dus!
Goed contact, fiestas perfect, vriendin blij
Vriendin was jarig en tja ik vergeet wel eens iets :), maar gelukkig kreeg ik de fietstas al direct de volgende dag geleverd. TOP, bedankt!
voor 15.00 uur bestelt,ja ja............
zaterdagmiddag bestelling geplaatst,toch voor de lage prijs gegaan.had al meerdere negatieve reviews gelezen over onlinefietsonderdelenkopen.
maar toch de gok genomen.
nu 3 werkdagen later nog niks ontvangen.
terwijl mij gister toegezegd was dat hij vandaag bezorgt zal worden.
jammer maar volgende keer maar ergens anders bestellen.
Weet waaraan je begint!
Wat kun jij als potentiële klant nou verwachten van deze webshop!
-best goedkope onderdelen;
-leuke site;
-makkelijk te bestellen;
-nette producten bij levering.
-geen tot trage mail verkeer (bevestigingen etc.).
Misschien één min punt, maar wel één van de belangrijkste.
Hier bestel ik jammer genoeg niet meer.
Keuze is aan jou!
Ruime keuze en goedkoper dan ergens anders
Het grote assortiment is ideaal voor mij als amateur wielrenner. Hier kan ik alles vinden wat ik nodig heb en ook nog super goedkoop. Geweldig!
Handig een webshop en monteur in de winkel voor hulp
Nadat ik zelf als vrouw een fietsketting op mijn fiets wilde zetten kreeg ik steeds ruzie met de ketting. Toen heb ik besloten om naar Benny te gaan en die had hem er zo voor me op! Klasse!!
Bedankt! Goede service.
Complimenten voor de fietsreparateur die in de winkel staat. Ik had een wiel besteld maar ik kreeg deze er maar niet op. Ik kreeg een paar tips en het is uiteindelijk gelukt. Bedankt!
Ruim assortiment en goede ondersteuning
Eindelijk een site die je in een oogopslag kunt bellen en dingen kunt vragen, top
Goedkoop en service
Ik had reflecterende kleding nodig en heb op verschillende websites gezeten. Ik vond het echter allemaal aardig duur. Op deze site betaalde ik voor een reflecterend hesje maar 4 euro en voor een lichtband ook zoiets. Ook nog goede service, bedankt!
Slechte ervaring onlinefietsonderdelenkopen.nl
Niet kopen bij dit bedrijf (onderdeel van AGU) Men beloofd met een paar dagen te leveren, maar in de praktijk duurt dit bijna vijf weken. Bovendien moet je hier zelf achteraan bellen of ze alsjeblieft willen leveren en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Hebben geen webshop-keurmerk.
Doświadczenie Trustpilot