Super service og venlig betjening.. Da jeg forklarede, hvorfor jeg byttede min julegave for sent, fandt vi en løsning og de lod mig ombytte den fulde vare/pris til nye tilsvarende varer… Jeg forst... Zobacz więcej
Onkel P
Nægtede at betale penge tilbage for en trøje jeg ville have byttet men tilbyder istedet tilgodebevis eller byttehandel. Amatøragtigt ikke at kunne give pengene tilbage for et produkt jeg ombestemt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Helt klart min favorit e-shop! Kunne ikke helt bestemme for om en denimjakke skulle købes eller ej - da jeg var i tvivl omkring størrelsen og pasformen. Til min store og glædelige overraskelse få... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos webshoppen Onkel P er vi et ungt og dynamisk team, der er vilde med mode og ikke mindst god service. Med inspiration fra bl.a. den London-baserede butik Dover Street Market, er vi en webshop, der har valgt at nytænke online shopping ved også at have stor fokus på den personlige service. Hos os går de to ting nemlig hånd i hånd. Det skal være behageligt og ikke mindst sjovt at være kunde hos os! Prisgaranti Vi garanterer, at du altid får den bedste pris hos Onkel P. Skulle du finde en vare til en lavere pris et andet sted på en dansk hjemmeside, så skriv endelig til os, så matcher vi prisen efter fragt. Fri fragt Ved køb over 500 kr, så er fragten gratis i hele Danmark. Gratis Indpakning Vi pakker gerne dine køb ind som gaver, og helt gratis naturligvis. Levering 0-2 dage Vi tilbyder Danmarks hurtigste levering. Alle varerne i webshoppen er på vores lager, vi levere samme dag i Odense hvis du bestiller inden kl. 13:30. I resten af landet leverer vi fra dag til dag. Derfor går der ikke mere end 1-2 dage fra du bestiller varerne til, at du har modtaget dem. Fuld returret i 14 dage Fortryder du et køb i webshoppen, kan du naturligvis returnere varen til os i op til 14 dage efter købet. Danmarks bedste kundeservice Vi tilbyder dig den bedste og en personlig kundeservice, vi besvarer tager telefon opkald i alle hverdage fra 10:00 – 13:00 samt E-mails inden for 24 timer.
Klaregade 10, 5000, Odense, Dania
- info@onkelp.dk
- onkelp.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service og venlig betjening..
Super service og venlig betjening..
Jeg forstår virkelig ikke, folk der giver dårlige anmeldelser pga bytteservice eller fordi, de ikke har læst butikkens regler på forhånd - det er ikke bare dårlig net-stil, det er latterligt
Og nej, til alle de dårlige anmeldelser, jeg er ingen robot og ej heller ansat eller i privat relation med nogen i butikken.
Hvis jeg kunne, gav jeg 5 stjerner 100 gange, blot for at tegne et mere retvisende billede
Simpelthen den bedste service
Simpelthen den bedste service! Skøn butik med kæmpe udvalg i lækre mærker til min søn og mand. Kommer sandelig igen. Kan kun anbefales!
Konge service
Konge service - og lækkert tøj som skiller sig ud fra mængden!! Sådan!
Dårlig service, handler aldrig hos dem igen
Efter at have købt en trøje, som jeg havde undersøgt var fra et særligt bæredygtigt mærke, blev jeg kontaktet af butikken, som ikke havde trøjen alligevel. Vi fandt frem til en anden vare, vi kunne bytte den ud med, som de påstod var fra et bæredygtigt mærke, hvilket det senere har vist sig ikke at være.
Efterfølgende har jeg kontaktet dem flere gange for at få varen byttet, da vi ikke var glade for den, men de svarede aldrig på mails. Så kom nedlukningen, og da jeg endelig fik hul igennem, siger de så, at det er for sent at bytte.
Meget imødekommende, da de selv manglede en vare og ville have mig til at vælge en anden - det modsatte, da den så skulle byttes.
At dømme efter deres svar på andre negative anmeldelser kan jeg tilsyneladende se frem til et svar, der fralægger sig alt ansvar og forklarer mig, at jeg skal lade være med at ytre mig på nettet, hvis jeg
er utilfreds ... Temmelig uklædeligt.
PS: lidt påfaldende, at så mange har haft en enten forfærdelig eller strålende oplevelse med denne butik? De positive anmeldelser virker fuldstændig ens, så gad vide, om butikken selv står bag dem ... Man kan ikke lade være at få tanken!

Kæmpe ros her fra
Kæmpe ros her fra. Jeg gik ind og kunne bytte mine bukser til en anden størrelse selvom, udløbs datoen var løbet fra mig. Derudover en kanon service.
Ærgerligt at butikken ikke har en bedre…
Ærgerligt at butikken ikke har en bedre bytteservice. Ville ombytte en skjorte givet i julegave, men det lod sig ikke gøre uden bon, og vi gik derfra med følelsen af at blive mistænkeliggjort ifht. Om vi havde købt skjorten i butikken eller billigere på nettet. Ærgerlig oplevelse, der kunne være undgået med lidt mere imødekommenhed ifht. at finde en løsning.

Pas på med fortrydelsesretten
Det er en oplevelse fra før jul, men faldt lige over siden, så vil da ikke undlade at advare andre mod at handle her.
Da jeg spurgte om jeg kunne få lov at bytte et par bukser på 8.-dagen (altså én dag efter den bytteret butikken havde oplyst) fik jeg afslag. Jeg spurgte igen, om det virkelig kunne være rigtigt, at der ikke kunne gøres en undtagelse, for det ville spare mig for en køretur på over 100km, da jeg alligevel skulle til Odense dagen efter. Men jeg fik blot endnu et hånligt svar retur - denne gang med besked om, at bukserne slet ikke kunne byttes, for de var jo solgt med 10% rabat. Det havde man så bare 'glemt' at gøre opmærksom på i butikken. Resultatet er, at et par bukser til over 1000 kroner blev sendt til genbrug. Så nemt er det at blive snydt - og jeg kommer aldrig til at handle her igen.

ELENDIG SERVICE VED REKLAMATION
Indenfor det første halve år gik en støvle op i en syning. Støvlen stod som ny og var kun brugt ganske få gange. Alligevel fik jeg at vide, at det ikke var muligt at bytte den, da der ikke var flere i min størrelse. Jeg fik samtidig at vide, at de ville undersøge, om de kunne få fremsendt en ny fra deres leverandør, da det ikke var muligt at give pengene tilbage?!?!? - på trods af medbragt bon og reklamation..
Efter knap 3 måneder, hvor jeg flere gange havde henvendt mig i butikken, uden afklaringen, hørte jeg aldrig fra dem. Da jeg igen tog ind til butikken, fik jeg at vide, at det "eneste de kunne gøre" var, at lade mig vælge et par andre sko.
ELENDIG SERVICE. Når man sælger noget skrammel, så må man da i det mindste give kunden pengene tilbage, og ikke tvinge kunden til at købe noget andet, som man slet ikke er interesseret i.
God service når man køber - elendig service når man skal bytte eller har en reklamation.
Der kommer jeg ikke igen.

Odpowiedź od Onkel P
Mange fede ting i butikken og god hjælp…
Mange fede ting i butikken og god hjælp fra personalet! Kommer helt sikkert igen
Udspekuleret byttegaranti
Jeg fik i julegave en t-shirt fra Onkel P, hvor der på mærket var et byttemærke – eller rettere; et guldmærke uden yderligere information. Angiveligt fordi de på købstidspunktet ikke havde andre mærker i butikken…?
Som forbruger gik jeg derfor ud fra, at der som stort set alle andre steder, var byttegaranti indtil slutningen af januar. Men nej, 3. januar!
Jeg havde kun dankortkvittering med i butikken, men jeg fik beskeden om, at varen ikke kunne byttes, da den potentielt kunne være købt på udsalg – noget der altså ikke fremgik af dankortkvitteringen. Om end pris på t-shirt og kvittering matchede.
Dagen efter kom jeg tilbage til butikken med en kvittering, men fordi t-shirten var købt d. 11. december, var der desværre ikke noget at gøre.
Det så tilmed næsten oprigtigt ud, da ejeren var virkelig ærgerlig over, at der desværre ikke kunne gøres noget. Det virkede ganske enkelt som en fysisk umulighed at bytte t-shirten. Vel at mærke lige indtil jeg nævnte, at jeg ellers ville bytte t-shirten til en jakke. Der blev de sørgmodige og ærgerlige øjne, der rent skuespilsmæssigt var på niveau med skuespilspræstationerne i Far til Fire, skiftet ud med dollartegn i øjnene, og så kunne en ombytning pludselig godt komme på tale. I poker ville man nok snakke om, at blive kaldt i en omgang solid bluff.
Så Onkel P; hvis I absolut vil drive forretning på så spinkelt et grundlag og al jeres sludder om god service rent faktisk skal holde vand, så skriv i det mindste jeres uholdbare bytteservice på jeres byttemærker. Personligt får jeg sjældent en kvittering med i pakken, når jeg åbner en gave – men det var selvfølgelig allerede for sent til jul. T-shirten var jo købt d. 11. december, og skulle derfor være byttet d. 19. december. Logisk.
Overvej samtidig hvad der mon bedst kan betale sig i det lange løb: en solgt t-shirt, som I nægter at bytte eller en tilfreds kunde, der kommer igen. Jeg tror, I finder svaret på side 1 i mange bøger, I øjensynligt aldrig har været i besiddelse af.
Super betjening og fedt udvalg af…
Super betjening og fedt udvalg af lækkert tøj! Helt klart en anbefaling værdig!
Ingen penge tilbage?
Amatøragtigt ikke at kunne give pengene tilbage for et produkt jeg ombestemte mig for.
Det skal nævnes at trøjen ikke var på udsalg. Det var nemlig deres nye Audace tee black on black til 300kr. Det betyder altså IKKE NEDSAT.
Billedet i jeres butik siger kun på nedsatte;) ren amatørbutik der for lille til at gøre kunder glade. Aldrig har jeg prøvet før ikke at få pengene tilbage..

Odpowiedź od Onkel P
Super god service og kommer helt …
Super god service og kommer helt sikkert til at handler der igen.
lækre varer, men....
Lækre varer, men... for mange spam mails.
Den rabatkode som man får på 100 kr. er ikke meget, når man skal købe for 600kr.
Det kan i godt gøre bedre! Men ellers herre fed butik :D
Fantastiske priser - matchet af ligeså god en kundeservice!
Helt klart min favorit e-shop!
Kunne ikke helt bestemme for om en denimjakke skulle købes eller ej - da jeg var i tvivl omkring størrelsen og pasformen. Til min store og glædelige overraskelse får jeg en SMS - hvor de(Onkelp)spørger, om de kan hjælpe med noget. Gennem god vejledning fik jeg købt jakken, og den passede perfekt(som de også sagde) -også endda til markedets laveste pris!
Kæft det god stil! Jeg kan anbefale dem til alle derude, som søger moderigtig tøj til en billig og overkommelig pris!
Bare fremragende
God service, vare sendt med det samme og personligt brev. Bare dejlig oplevelse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.