1. Inwestycja nieruchomościowa
  2. Konsultant ds. nieruchomości

OnGeo.pl to nowoczesna, polska platforma, która dostarcza rzetelne dane geoprzestrzenne i analizy nieruchomości. Pomagamy osobom prywatnym, firmom i instytucjom podejmować trafne decyzje inwestycyjne, urbanistyczne i biznesowe, opierając je na sprawdzonych informacjach. Naszym celem jest prosty i szybki dostęp do precyzyjnych danych o działkach i terenach – w sposób przejrzysty, bez zbędnej biurokracji. Na OnGeo.pl w kilka minut można zamówić Raport o Terenie - dokument, który pokazuje kluczowe informacje o działce lub nieruchomości, takie jak plan zagospodarowania przestrzennego, zagrożenia środowiskowe, dostęp do infrastruktury, ukształtowanie terenu, hałas czy jakość powietrza. Dzięki temu użytkownicy unikają kosztownych błędów i podejmują decyzje oparte na wiarygodnych danych. Za platformą stoi zespół ekspertów z zakresu geoinformacji, urbanistyki i IT, którzy stale rozwijają narzędzia, by były jeszcze dokładniejsze i bardziej intuicyjne. Wybierając OnGeo.pl, zyskujesz pewność, bezpieczeństwo i oszczędność czasu. Naszą misją jest wspieranie Twoich decyzji – niezależnie od tego, czy planujesz zakup działki, inwestycję deweloperską, czy analizę ryzyka środowiskowego.

2,9

Średnia

Danych z MPZP nie dostaniesz w raporcie

Potrzebowałam pilnie dane z rejestru gruntów i MPZP. Wygenerowałam specjalnie dwa raporty- dla obszaru większego od interesującej mnie działki i dla właściwej działki- w obu przypadkach zamiast Miejscowego planu zagospodarowania otrzymałam odesłanie do Uchwały z Planem ogólnym.

23 marca 2026

Kradną numer telefonu. Strata czasu i pieniędzy - raport o cenach działek.

Zamówiłem raport z cenami w okolicach działki która mnie interesowała. Niestety, zamiast cen sprzedaży za działki w okolicy, otrzymałem ceny średnie za ha dla województwa. Ceny te już znałem bo są ogólno dostępne na stronach rządowych. Biorąc pod uwagę że raport był płatny a udostępniał jedynie dame ogólno doostępne - jest to strata czasu i pieniędzy. Dodatkowow równo tydzień później zostałem zalany telefonami od różnych firm naciągaczy. Mieszkam za granicą i nie korzystam z polskiego numeru - tak więc nie ma wątpliwości że ta firma sprzedała moje dane (co najmniej numer telefonu).

26 stycznia 2026